ja nateraz vydrzim s tym co mam kym to nezoderiem alebo nedotrham pri pade
zimne silvini mali strasne "plechovu" (neelasticku) membranu a strasne zle sa v nich sliapalo, priedusnost oproti gore mizerna. ale mozno sa posunuli k lepsiemu.
jesenne z dekacu su opat 5-10 co mi nevyhovuje. v zime byva velmi casto od +8 po teploty okolo 0 a stym je problem, lebo to vydrzis este bez membrany (v membrane sa vzdy bude horsie sliapat, viac parit pri tych teplotach) ale tie tenke jesenne co kazdy sije su malo. chcelo by to hutnejsi hrubsi material a idealne na celych gatiach.
zimne isadore som mal tie ich prve - strasne teple gate ale na kolena dali ciastocne prefukavy material a za koleno len taku sietku - strasne v nich tahalo na kolena. dodnes su v skrini nevyuzite. do tych deep winter aj ked su uz uplne ine by som nesiel uz len koli cene, ta je sialena, to by mi za to nestalo. tie signature winter polartec su ale zaujimave na jesen ako je tento tyzden a zimu ked je okolo 0. popis je ale dost slaby a sam na sebe to uz za taku cenu testovat nemienim. iba ze by boli vo vypredaji za polovicu