Tema na riesenie technickych veci ohladom e-bajkov, nie na dohadovanie vyjazdov!
Prosim diskutovat vecne, bez hejtovania a vyvolavania flejmu. Provokaterov budem riesit bez varovania a budem im davat dostatocny cas na vychladnutie.
Vyjazdy na e-bajkoch dohadovat tu: mtb-akcie-vyjazdy/ebike-vyjazdy-t37376.html
dhx2,ohlings, dvo jade x- vsetko pruzina ,alebo vzduch trushaft. iný vzduch s kompresiou tam vlastne ani nevojde
https://www.probike.at/de/produkte/e-bikes/?marke%5B%5D=conway
mám ebike (horský) s motorom bafang M420, u ktorého sa dajú prepnúť stupne asistencie až na 9 stupňov (resp. 3/5/9), čo mi vyhovuje. Rozmýšľam nad kúpou nového biku (krosový – s iným motorom) a chcem sa opýtať, či sa dajú zmeniť (rozšíriť) stupne pomoci aj u iných motorov, tak ako u bafangu?
Viem, že u boschu smart system sa dajú len meniť rôzne druhy pomoci, ale viac ako 4 to nie sú.
Druhá otázka je ohľadom skúseností s pevnou vidlicou. Hodí sa aj na cesty typu poľné cesty/šutolina okolo polí a veterníkov v Rakúsku? (Na skúsenosti so zbíjačkou alebo po žabovaní sa mi totižto na ebiku nechce spomínať.)
Zaujímajú ma zatiaľ len tieto dve veci, keď budem mať finálnu predstavu, tak ju komplexne opíšem v téme „Výber e-bikeu“.
mám ebike (horský) s motorom bafang M420, u ktorého sa dajú prepnúť stupne asistencie až na 9 stupňov (resp. 3/5/9), čo mi vyhovuje. Rozmýšľam nad kúpou nového biku (krosový – s iným motorom) a chcem sa opýtať, či sa dajú zmeniť (rozšíriť) stupne pomoci aj u iných motorov, tak ako u bafangu?
Viem, že u boschu smart system sa dajú len meniť rôzne druhy pomoci, ale viac ako 4 to nie sú.
Druhá otázka je ohľadom skúseností s pevnou vidlicou. Hodí sa aj na cesty typu poľné cesty/šutolina okolo polí a veterníkov v Rakúsku? (Na skúsenosti so zbíjačkou alebo po žabovaní sa mi totižto na ebiku nechce spomínať.)
Zaujímajú ma zatiaľ len tieto dve veci, keď budem mať finálnu predstavu, tak ju komplexne opíšem v téme „Výber e-bikeu“.
Ahoj. Tak ja mám niečo odjazdené na Elektrobicykel Dema E-Lliot Cross FS 20L -bafang s 5timi stupňami dopomoci a viac ?? to už asi ani nie. Nemá BT pripojenie, sice neupravíš parametre, ale ani netreba. 3-5 parádne pojazdeníčko.
LG - linkglide
HG - hyperglide
RD - rear derraileur - zadny menic
https://www.svetandroida.cz/lidl-elektrokolo-crivit-peak-790/
Ako si prišiel na to, že to je zaplatená recenzia?
https://kubicasport.eu/haibike-allmtn-4-2023-750wh-29275-khakineon-red-gloss
baterku nabíjam mimo rám,v garáži na stole-nemám tušenie,na kolko percent bola baterka nabitá a ako dlho to potrvá,kým na nabíjačke zasvieti zelená ledka
otázka je-počkať kým bude nabitá úplne alebo môžem ísť na test jazdu aj pred úplným nabitím-neuškodí to do budúcna kapacite ?
dík za rady
Výpredaj -32% Haibike AllMtn 7 29/27.5 elektrobicykel, matt gloss green/caramel black
4 499 € -32%
MOC 6 599 €V tomto pripade by som hlavne nechal bateriu nabijat aspon 2 hodinky, potom jej doprial trochu odpocinku, najma ak sa zahriala a az potom siel jazdit. Hlavne ju nevytrieskat do nuly. Inak bateria znesie vela. Netreba sa bat ju pouzivat.