V Lidli cyklo veci, napr. momentova racna 2-24Nm plus k tomu nejake bity . . . srandovne vyznie nastavovanie po 0,1 Nm ale pri neviem akej presnosti, pocitam tak 5-10%
skvely momentak! dik za radu. super sa s nim robi aj,nastavuje pozadovany moment
Pre tych co si myslia, ze ta jednorucna Parkside aku pilka je celkom OK, resp. ze ju ma vyznam kupovat. V porovnani s tymto Procraftom su to za Parkside doslova vyhodene peniaze. A ked mate Parkside aku, staci dokupit adapter Parkside > Makita ak vam nestaci jeden aku (aj ked teda podla mna toto nie su pilky stavane na taku zataz, ze by nemal stacit jeden).
Jezus: urcite to nie je tak, ze parkside su vyhodene peniaze. A1 je problemova,B2 ma svoje muchy, ale realne je problem akurat to napinanie - je nanic (tato cinska by ho mala mat dobry, co pozeram). Co sa tyka cinskych pil , nevidel som na baterky dobre, ale ak su to 18650tky, tak to mozes hodit rovno do kosa, ako vsetky cinske lacne a fejkove baterky. Pila by ale mohla byt vcelku ok, len to treba realne vyskusat pri dlhsom pouzivani, nie kazda cinska pila je ok.
mnavak: no tie ebiky lahke, co maju polovicne baterky a slabsi motor, konkretny model neviem
petrik: vsak sem daval fotku kedysi, nevyzerala, ze by vazial viac ako 50 .. ale bolo to davno, mozno ju vykrmil
Ne ne …. Jesť jej nedávam , bo potom nebude na Parkside . A ani po treťom klone nič nepribrala , je to taký “ vrchar “ . Ale asi keď tak rozmyslam , 50 kilovka na 25+ kilovom biku , nič moc . Scott Lumen 910 bude pre nu lepšia volba .
Pre tych co si myslia, ze ta jednorucna Parkside aku pilka je celkom OK, resp. ze ju ma vyznam kupovat. V porovnani s tymto Procraftom su to za Parkside doslova vyhodene peniaze. A ked mate Parkside aku, staci dokupit adapter Parkside > Makita ...
Adapter uz prisiel - nakoniec som volil od Poliaka. Pod 15€ nie su ani na Ali. Tak treba prekonat mentalny blok dat za celu pilu 34€ a za kus plastu - adapter s dopravou takmer 20€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.trailhunter.cz/lidl-crivit-peak-709-test/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
skvely momentak! dik za radu. super sa s nim robi aj,nastavuje pozadovany moment
Nie … cena v CZ vrátane dph .
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ktory myslis?
hm ako ty vies kolko vazi ramonova zena?
mnavak: no tie ebiky lahke, co maju polovicne baterky a slabsi motor, konkretny model neviem
petrik: vsak sem daval fotku kedysi, nevyzerala, ze by vazial viac ako 50
On myslel ze CZ maju nizsiu dph ako my
Zaujali ma aku pily s 8" (20cm) listou a tak som to konzultoval minuly tyzden s miestnym odbornikom na pily a baterie. Zaujmave, ze to nema v ponuke ziadny "znackovy" vyrobca, ale cinskych klonov samych seba je mraky. Dewalt sice ma nieco podobne - ale to je prilis robustne (tazke), cielene skor na profi segment = drahe a lista je sice deklarovana ako 20cm, ale aktivna plocha je o dost kratsia.
Miestny saman odporucil verziu z Yofidra Official Store. Este nedorazila, potom poreferujem. Maju aj ine verzie:
https://vi.aliexpress.com/item/1005004068057805.html
https://vi.aliexpress.com/item/1005006133144154.html
12" je uz dost velka a tazsia https://vi.aliexpress.com/item/1005005858271344.html
Adapter uz prisiel - nakoniec som volil od Poliaka. Pod 15€ nie su ani na Ali. Tak treba prekonat mentalny blok dat za celu pilu 34€ a za kus plastu - adapter s dopravou takmer 20€
Ak by niekto hladal klon so zarukou a baterkami: https://www.naradovna.sk/retazove-pily/al-fa-alcd2b-21v-mala-rucna-aku-pila-2xaku-s-mazanim/