MiroSurin... s tym olietani na Spitfire si mi pripomenul moje davne modelarske obdobie... V Prahe som v roku 1989 kupil vtedy cerstvu novinku P47 Thunderbolt v neskutocnej mierke 1/32, co v tej dobe bolo nevidane. Bol som na vojencine, mal som tam dielnicku a staval som to pol roka... Len mesiac som patinoval motor. Povrchovku vo vtedy znamej striebrenke od DDR VEB produkcie, ktory to davali do stavebnic velkych dopravnych masin. V Modelari vysla rada, ze staci nechat tuto farbu (dodavanu v takej malej tubicke bez uzaveru) odlezat, zliat
olej a zostavajuci hlinikovy prasok napatlat-rozotriet po povrchu - kludne aj prstami. Nasledne s nastruhanou tuhou z versatilky "olietat" panely ktore sa odnimali s lietadla castejsie do jemne tmavsieho odtienu. A fakt to fungovalo. A ked uz som mal tuhu v ruke, tak som z nej vyrobil aj kanony..na kazde kridlo tri. Zubarskym vrtacikom vysustruzil presne priemer podla kalibru, smirglom obrusil vonkajsi priemer a papierom vylesti do krasneho kovoveho lesku. Vsetko nahradne postupy, lebo taketo specialne farby vtedy neboli dostupne. Skoda ze nemam ziadne foto, olietani a patina bola tak verna, ze sa mi podarilo s tym modelom vyhrat celoarmadne kolo v sutazi plastikovych modelov. Nakoniec som ten modle predal , co mi je doteraz luto. Uz nikto potom som nemal cas sa takto hrat s detailami...