Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nuz co, korene … po poslednej oprave to zacalo rast asi za 3 mesiace
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 23:20:21
00
Na konci uz ani asfalt nie je ? to uz bol snad mtb trail
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 23:23:45
00
ta cesta je miestami fajna na fulla :D, ale realne sa tade moc neda, plno ludi .. malo by to zostat pre nich a netahat tade bicykle zbytocne
Zobraziť komentár 10.04.2025 - 10:48:41
00
Na mna hore na ceste medzi DNV a Devinom v zivote nikto netrubil, za to trubia hodne medzi zjazdom z Matejkovej a Vodarenskou zahradou - ale fakt len na tom useku, hoci separatna cyklotrasa vedie uz od Sihoti (Asi vodici z Dlhych dielov su taki nabruseni alebo co, (z toho jak byvaju na kopci mozno?)).

Mimochodom ja osobne cyklocestu medzi DNV a Devinom aj napriek korenom povazujem aj na cestaku za zjazdnejsiu, ako tu rozdrbkanu cestu tam hore... Jediny problemovy usek, ktory povazujem za skutocne horsi, je ten spominany mtb trail (ale je kratky a v suchom pocasi v pohode). Pokial je mokro alebo po zaplavach, jednoznacne len hore po ceste.
Zobraziť komentár 10.04.2025 - 12:22:46
00
Do dnes, teda do 11.4., by mala byť uzatvorená JURAVA popod diaľnicu. Ak niekto pôjdete dnes alebo cez víkend, dajte vedieť informáciu v akom je to reálnom stave. Rád by som to v pondelok prípadne využil cestou do práce.
Prípadne Laco Findl aktuálnu informáciu nemáš?
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 13:51:35
00
Cykloturista:
do 11.4.2025 mal byt a je hotovy usek Šur- lavka Vajnory, kde sa dal novy asflat.
Nadalej vsak trva uzavera na useku lavka Vajnory - Senecka cesta, kvoli budovaniu mostov na krizovatke D1/D4. Tato uzavera ma byt do 25.4.2025, ale obavam sa, ze bude dlhsia. Navrh novej uzavery je do 30.11.2025. Snazime sa so zhotovitelom krizovatky D1/D4 urgentne riesit, aby tento termin nebol... Bohuzial, je v tom kus politiky....
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 14:23:46
10
Dakujeme za riesenie veci.
Termin 30.11.2025 bez adekvatnej obchadzky, to dokaze navrhnut len niekto od stola..
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 14:28:28
05
😄😂😂😭😭 Vivat Slovakia
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 14:31:00
03
arrow_leftuid napísal:
Dakujeme za riesenie veci.
Termin 30.11.2025 bez adekvatnej obchadzky, to dokaze navrhnut len niekto od stola..

Hej, hej, takéto pindy sa tiež najľahšie píšu od klávesnice.
Ja som ten prvý, ktorý bude kričať "Nezabúdajme na cyklisti! Nezabúdajme na cyklistov! Spravme im obchádzku". Ale od počítača kritizovať niekoho, kto sa snaží riešiť situáciu, to je také ... slovenské.
Hneď v tejto minúte môžeš spustiť podpisovú akciu napríklad a tým pomôžeš Lacovi a kraju stokrát viac ako pindaním od klávesnice.
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 14:50:39
00
hej, hej, jasné, nikto nemôže nič povedať ak nie je aktívny vo verejnom živote ... hej, hej.
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 14:57:16
05
otazky: 1. spustenie podpisovej akcie nie je tiez (povazovane za) pindanie od klavesnice?

2. ak aj podpisov bude X, zmeni to nieco? (urychli sa budovanie mostov? ci aspon odstrani 'politicke' problemy?)
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 15:00:54
00
arrow_leftlapaloma napísal:
hej, hej, jasné, nikto nemôže nič povedať ak nie je aktívny vo verejnom živote ... hej, hej.

Samozrejme, že môže povedať, ale ide o formu. Je rozdiel konštruktívne kritizovať a je rozdiel pindať spoza klávesnice.
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 15:02:35
00
arrow_leftMarli napísal:
2. ak aj podpisov bude X, zmeni to nieco? (urychli sa budovanie mostov? ci aspon odstrani 'politicke' problemy?)

To nech povie Laco, či im to nejako pomôže. Rozhodne to neuškodí a pre kraj bude určite lepšie, ak sa bude môcť oháňať pár stovkami, ak nie tisíckami podpisov. Určite je to lepšie ako sedieť za klávesnicou a nerobiť nič.
A keby sa tých podpisov nazbieralo naozaj veľa, k tomu trochu medializácie, tak možno aj investori budú nabudúce ťažšie zabúdať na cyklistov pri iných stavbách.
Podpisové akcie, petície a pod. niekedy pomôžu, niekedy nie.
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 15:06:45
00
Jaroh:
myslim, ze by teraz stacil aj mensi tlak, ako napriklad na Facebooku vcera Ministerstvi dopravy prezentovalo, ako dobre ide budoavnie tejto krizovatky. Bol to rozhovor so samotnym ministrom Razom. Tam by stacilo, aby sa bikeri ozvali, ze chcu mat 26.4.2025 opat otvorenu cyklotrasu. Cim viac bikerov tam napise, tak tym lepsie, viem, ze ministerstvo toto sleduje, najma ak tam ma vystup samotny minister...
Naprikld dat svoj nazor tu: https://www.facebook.com/mindop.sk
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 15:27:39
14
arrow_leftJaroh napísal:
Hej, hej, takéto pindy sa tiež najľahšie píšu od klávesnice.
Ja som ten prvý, ktorý bude kričať "Nezabúdajme na cyklisti! Nezabúdajme na cyklistov! Spravme im obchádzku". Ale od počítača kritizovať niekoho, kto sa snaží riešiť situáciu, to je také ... slovenské.
Hneď v tejto minúte môžeš spustiť podpisovú akciu napríklad a tým pomôžeš Lacovi a kraju stokrát viac ako pindaním od klávesnice.

Snazim sa sa desifrovat, ci si vobec pochopil kam smeruje moja kritika (alebo pind ako si to nazval) a kam moj vdak.
Laco zvycajne sem napise ak potrebuje nejaku formu verejnej pomoci. Snad mu tu mozem dakovat, ze je clovek na spravnom mieste a za jeho snahu riesit situaciu, aj s ohladom na cyklistov.

Termin uzavery do 30.11.2025 je predpokladam navrh z inej strany (dodavatel D1/D4) a sotva znie ako snaha o riesenie k spokojnosti vsetkych stran. Mozno tak k spokojnosti ministerstva dopravy a motoristickej verejnosti.
Zobraziť komentár 11.04.2025 - 15:29:42
01
keyboard_arrow_up