Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ten debil vošiel do protismeru a tam ho zabil :!: Neskutočné,otrasné...aby sa človek bál aj nos vystrčiť z domu..ja sa bojím s deťmi ísť aj po chodníku vedľa cesty :!: :(
Zobraziť komentár 20.09.2008 - 20:53:22
00
čo malo čo robiť 4 ročne decko na bicykli a dokonca na ceste...

Ja keď som mal 4 tiež som chodil s rodičmi napr. na navštevu do vedlaj´šej dediny Podla mna je to uplne bezne
Zobraziť komentár 20.09.2008 - 21:29:45
00
Celkovo nemam dobre skusenosti s jazdou po ceste a nerad tade jazdim.
Pred nedavnom sme isli 3 chalani na Devin uplne po kraji kultivovane za sebou. Najprv nas debil na A6 vytrubil asi 15 sekund vkuse este si pribrzdil a isiel za nami a trubil a neskor druhe auto nas suchlo asi o 10cm.

Uz sa mi aj stalo ked som isiel po hlavnej dakde po dedinke tak z vedlajsej cesty mi vodic nedal prednost a skoro ma zrazil.

Ja si na budúcu sezónu planujem zohnať tričko z obrazkom v prilohe

Prílohy:

B28a.jpg
B28a.jpg 10.7 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.09.2008 - 21:36:34
00
kazdodne by som navrhol pre takychtoo vodicov trest aspon na 2 roky natvrdo(bez vinimky)....nech ma o com premyslat :evil:
Zobraziť komentár 21.09.2008 - 13:25:19
00
kazdodne by som navrhol pre takychtoo vodicov trest aspon na 2 roky natvrdo(bez vinimky)....nech ma o com premyslat :evil:

To myslis tych, co trubia ako pakovia, alebo ti, ktori zabijaju nezmyselne ludi? Tym by som dal 10 rokov natvrdo a zakaz sa co i len pozriet na auto, ked sa dostanu von.
Samozrejme, su pripady, ked to nie je az taka vodicova "vina", niekedy si za to moze trosku aj cyklista. Ale pri dokazanych havariach, kde ide vodic 150, kde ma ist 90, telefonuje, nezvladne zakrutu, lebo ide rychlo alebo dokonca ma alkohol v krvi, 10 rokov a viac, bez milosti. Pozostalym je jedno slovickarenie so zabitim a vrazdou??? Efekt ten isty, niekoho nedbalost im zobrala clena rodiny. A myslim si, ze vsetci "zhovievavi" prispievatelia by tiez pritvrdili, keby sa nieco podobne stalo im, co samozrejme nezelam nikomu.
Zobraziť komentár 21.09.2008 - 13:54:14
00
jasze som myslel tych co zabijaju.... :x nechcel som to s tym trestom prehnat..ale aj to by im stacilo....na zamyslenie.
A najviac ma hneva ze v telke je stale vidiet ako vymislaju ako zabespacit a zviditelnit cyklistov (jasne aj to je potreba, ale...) a vobec sa nezaoberaju tym ako spomalit a povyhadzovat z ciest tych soferov ktory sposobuju smrtelne nehody :evil: :evil:
Zobraziť komentár 21.09.2008 - 19:06:13
00
carmagedon rulez http://edi.fmph.uniba.sk/~winczer/SocialneAspekty/MeszarosPocitacoveHry_files/image001.jpg
Zobraziť komentár 22.09.2008 - 10:58:09
00
jasze som myslel tych co zabijaju.... :x nechcel som to s tym trestom prehnat..ale aj to by im stacilo....na zamyslenie.
A najviac ma hneva ze v telke je stale vidiet ako vymislaju ako zabespacit a zviditelnit cyklistov (jasne aj to je potreba, ale...) a vobec sa nezaoberaju tym ako spomalit a povyhadzovat z ciest tych soferov ktory sposobuju smrtelne nehody :evil: :evil:

Prepac, ale zamyslat sa vodic ma podla mna, ked si sada do auta. Ja viem, nikto to neche, kto chce, tak je chory, ale treba byt opatrny a ohladuplny, ked palim 120 do zakruty, tak musim trosku premyslat, ci nahodou niekto nie je v nej a podobne. A nabrat este cloveka, ktory je na opacnej strane, tak to uz je fakt kravina.
Podla mna 2 roky za taketo hlupe zabitia je malo. Ako som pisal, neviem, aky je to pocit takto sproste o niekoho blizkeho prist, ale ver mi, ze ani tebe by tie 2 roky "na zamyslenie" nestacili, ked milujes a vychovavas svoje dieta 4-5 rokov a je pre teba to najcennejsie. Takze treba to aj tak brat. A to, ze ten vodic s tym bude zit? To je len to najmenej, co si z toho odnesie, to je jeho bordel a jeho chyba.
Ja nechapem stale, ako moze dnes na takych preplnenych a porozbijanych cestach jazdit niekto tak, ako keby bol na nej sam. Proste tym vodicom chyba akakolvek ohladuplnost a zodpovednost nielen za seba ale aj za druhych, ktori za to nemozu, ze on ma rad rychlu jazdu. Vzdy je smutne to (a to, co dokaze nahnevat), ze doplati niekto, kto to nezapricinil a ten kto ano, ma max nejake lahke zranenia.
Zobraziť komentár 22.09.2008 - 11:06:22
00
ja si myslim že nikto nikoho nezrazí schválne

Nikto nikoho nezrazi schvalne, nikto nikoho nezabije schvalne....atd atd, alebo blablabla. No minimalne su dovody na obžalobu, že niečo porušil (rychlost, požil alkohol, nevenoval sa jazde...atd.).
Napokon čo k tomu ešte dodať, už len hadam tento videoklip ( to nech si pozrie každý vodič): http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Zobraziť komentár 22.09.2008 - 13:07:23
00
Nikto nikoho nezrazi schvalne, nikto nikoho nezabije schvalne....atd atd, alebo blablabla. No minimalne su dovody na obžalobu, že niečo porušil (rychlost, požil alkohol, nevenoval sa jazde...atd.).
Napokon čo k tomu ešte dodať, už len hadam tento videoklip ( to nech si pozrie každý vodič): http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny

Zaujimave video. Len to si pozrie normalny vodic, ti macovia na kolesach su si isti, ze im sa to nemoze stat. Ale dobre spracovane...
Zobraziť komentár 22.09.2008 - 13:40:59
00
Je zbytocne sa tu zasierat so Zitnym. Proste sa mu to stalo a niekto pritom zomrel. Stava sa to denno denne na celom svete. Nezalezi to len od Zitneho ale aj od nas vsetkych aky priklad si z toho zoberieme. Hlavne je to skusenost niekoho ineho a to strasne negativna a tak isto aj pre rodinu, ktora prisla o dieta je to negativna skusenost a strata. Dobre je ze sa vsetci vieme aspon trochu vzit do situacie ci uz Zitneho alebo poskodenej rodiny a hadam sa z toho dokazeme poucit i ked sa nas to bytostne nedotyka. Ale pochybujem o tom.
Zobraziť komentár 02.10.2008 - 11:25:07
00
Proste sa mu to stalo a niekto pritom zomrel. Stava sa to denno denne na celom svete.

dovolim si oponovat:

denno denne sa to mozno stava ale nie verejne znamej osobe, ktora navyse o sebe s velkou pychou vyhlasuje, aky je on vynikajuci vodis a ze rad jazdi vysokymi rychlostami. a v tom je ten rozdiel a dovod preco sa nan neho spustila ta vlna kritiky.
Zobraziť komentár 02.10.2008 - 11:35:43
00
Pokial ide o Zitneho, to je neospravedlnitelne, zrazil-zabil, vedel ze ide rychlo, cize umyselne porusil predpis a zrazil pri tom cloveka. Ked ma rad rychlu jazdu, nech si zaplati okruh a tam trenuje, zaraba na to dost.

Pokial ide o bulvar, tak ako prominent s tym musi ratat, koniec koncov s tym rata aj pri svojom financnom ohodnoteni, ak sa mu to nepaci, mal robit uradnika v kancelarii.
Zobraziť komentár 02.10.2008 - 12:47:02
00
Malé deti nepatria na cestu!
či je vinníkom vodiť, lebo neprispôsobil svoju jazdu okolnostiam alebo dieťa alebo akýkoľvek cyklista, lebo nešiel ako mal, nič to nemení na mojom názore, že DETI JEDNODUCHO NEPATRIA NA CESTU!!!
Zobraziť komentár 02.10.2008 - 12:48:30
00
Malé deti nepatria na cestu!
či je vinníkom vodiť, lebo neprispôsobil svoju jazdu okolnostiam alebo dieťa alebo akýkoľvek cyklista, lebo nešiel ako mal, nič to nemení na mojom názore, že DETI JEDNODUCHO NEPATRIA NA CESTU!!!

A to si kde cital? Pod dozorom dospeleho, resp. rodica tam proste patria. Hadam sa nebudem ako rodic, resp. nebudem obmedzovat svoj pohyb mimo cesty kvoli magorom v autach. Kedysi si deti na ceste hrali futbal a islo to, teraz uz nemozu ist ani po krajnici s rodicom??? To je uz akoze aky poriadok?
Zobraziť komentár 02.10.2008 - 12:51:53
00
keyboard_arrow_up