jasze som myslel tych co zabijaju....

nechcel som to s tym trestom prehnat..ale aj to by im stacilo....na zamyslenie.
A najviac ma hneva ze v telke je stale vidiet ako vymislaju ako zabespacit a zviditelnit cyklistov (jasne aj to je potreba, ale...) a vobec sa nezaoberaju tym ako spomalit a povyhadzovat z ciest tych soferov ktory sposobuju smrtelne nehody

Prepac, ale zamyslat sa vodic ma podla mna, ked si sada do auta. Ja viem, nikto to neche, kto chce, tak je chory, ale treba byt opatrny a ohladuplny, ked palim 120 do zakruty, tak musim trosku premyslat, ci nahodou niekto nie je v nej a podobne. A nabrat este cloveka, ktory je na opacnej strane, tak to uz je fakt kravina.
Podla mna 2 roky za taketo hlupe zabitia je malo. Ako som pisal, neviem, aky je to pocit takto sproste o niekoho blizkeho prist, ale ver mi, ze ani tebe by tie 2 roky "na zamyslenie" nestacili, ked milujes a vychovavas svoje
dieta 4-5 rokov a je pre teba to najcennejsie. Takze treba to aj tak brat. A to, ze ten vodic s tym bude zit? To je len to najmenej, co si z toho odnesie, to je jeho bordel a jeho chyba.
Ja nechapem stale, ako moze dnes na takych preplnenych a porozbijanych cestach jazdit niekto tak, ako keby bol na nej sam. Proste tym vodicom chyba akakolvek ohladuplnost a zodpovednost nielen za seba ale aj za druhych, ktori za to nemozu, ze on ma rad rychlu jazdu. Vzdy je smutne to (a to, co dokaze nahnevat), ze doplati niekto, kto to nezapricinil a ten kto ano, ma max nejake lahke zranenia.