Rebel 3, solídna tretra, dobrá podrážka a tuhá. Tam to končí, upínanie je jeden veľký fail, nekúpil by som znovu. šnúrky menené už tri krát, nechápem ako tam mohli dať šnúrku a ako keby nebolo málo. Po poslednej výmene, som dostal trochu kŕč do ruky pri doťahovaní, proste taký tik, a zrovna keď som doťahoval, strhol som závit, nejde povoliť. Ok dá sa s tým žiť, keď držím palcom ten kolík a otočím nasilu kolieskom, no bonus. Druhá jazda po tej výmene a trafil som skalu, odlomilo mi kolík na spodnom upínaní, nevymyslíš. To už nejde povoliť vôbec. A náhrada sa kúpiť nedá

Toto vedieť pred kúpou, nejdem do nich zlaté boa, to mi funguje na starších scott doteraz a to majú 7r len tam je podrážka z nejakej gumy a keď sa má chodiť kdesi po skalách, zachvíľu je po nej, ináč parádna tretra. Čiže , rieším aktuálne do akej značky ísť, určite chcem Boa obojsmerné, čo povolíš aj dotiahneš za jazdy a nejakú odolnú podrážku, čo vydrží aspoň 2-3 roky, karbón samozrejme. Tu u nás sa veľa tlačí, keď chceš ísť za niektorými trailami.