Presunúť XCM Slovenský raj na jar, organizovať ho v lete alebo na jeseň?
jar 10% [ 8 ]
leto 27% [ 21 ]
jeseň 62% [ 48 ]
Celkový počet hlasov : 77
no a potom nasledoval road trip do TN ale to je uz uplne iny príbeh. ale neda mi nespomenut pizza v poprade parada.

no a par foteciek z XCM: http://picasaweb.google.sk/konnky/XcmSlovenskyRaj#


....tak to heeej...najhustejsie fotoz ake som zatial videl-a riadne kompromitujuce!!! :twisted: -mas odvahu ,ze to takto zverejnujes :lol: ..sak mi si to zo zienkami svojimi vieme vysvetlit :lol: :lol: ...koment k raju hodim neskor ked pride trosku cas.. :wink:
22.09.2008 - 07:59:57
00
Enday, cyklista telom i dušou nenosí na bajku pomocný motorček. Ten Tvoj pritom vyzerá aspoň na dvestopäťdesiatku. Máš na to celú zimu, aby si ho odmontoval.

Teraz vážne: je dobré že si nám to vysvetlil, rovnako ako Petos na 14-tej strane. A je ešte lepšie, že si sa neurazil a chceš pomôcť aj o rok. Myslím že Šofrankovci svojim príkladom strhnú ešte viacerých. Ja sám už mám nahlodanú jednu nohu. Tak či onak, v Prešove na záverečnom preteku CMS by sa patrilo aspoň morálne oceniť celú rodinu za propagáciu a celkový prínos. Stovky cyklistov sú im vďační za pekné fotky, či tento cyklomaratón. (To ocenenie by si samozrejme zaslúžili viacerí zo všetkých kútov Slovenska).
22.09.2008 - 08:12:37
00
Enday mas " Bobrika " za odvahu :wink: a je dobre ze si to cele vysvetllil. Ten problem nebol v tvojej osobe, ale ako si podotkol bolo to site horucou ihlou. O tom ze si cyklista nepochybujem, pretoze pomoc si ponukol nezistne na zaklade mojej vyzvy. Toto mohlo urobit X kvazi bikerov zo Spisskej ale ti asi riesili ine problemy. Dik ze prostrednictvom teba, som mohol splnit to co som Vladovi slubil. A na zaver iba tolko zijeme v dobe v akej zijeme ale jedno je iste " Ziadny dobry skutok neostane nepotrestany " :lol: Este raz vdaka.
22.09.2008 - 08:24:29
00
ahojte,

ma niekto z vas zmeranu dlzku trate a prevysenie pomocou GPS ?


Naposledy upravil pepopa dňa 26.09.2008 - 17:44:07, celkovo upravené 1 krát.

22.09.2008 - 08:37:17
00
Mam, poslem poobede, ked bude viac casu. 8)
22.09.2008 - 10:28:49
00
Nieje to sice z GPS ale Sigma DTS 2006 MHR mi namerala 36 km a 999m prevysenie.
22.09.2008 - 11:13:53
00
Nieje to sice z GPS ale Sigma DTS 2006 MHR mi namerala 36 km a 999m prevysenie.

diky prave som chcel hodit dotaz...:-)
22.09.2008 - 11:25:53
00
moj Garmin Edge: 34,41 km a 1030 v.m.

Povodne ohlasenych bolo 30 km, tak som sa na 25. kilometri rozbehol, ze za chvilu bude ciel... Na 30. km po cieli ani zmienka, na 33. km som uz v mrakotach myslel, ze oni snad tu trat neskratili. :twisted: Zachranil ma az Dijck, ked mi povedal ze ciel je asi o 600 m. :lol:
22.09.2008 - 12:05:39
00
moj Garmin Edge: 34,41 km a 1030 v.m.

Povodne ohlasenych bolo 30 km, tak som sa na 25. kilometri rozbehol, ze za chvilu bude ciel... Na 30. km po cieli ani zmienka, na 33. km som uz v mrakotach myslel, ze oni snad tu trat neskratili. :twisted: Zachranil ma az Dijck, ked mi povedal ze ciel je asi o 600 m. :lol:

Neviem co ti do toho gulasu hore na chate dali :lol: ale ked si po dojedeni startol bike a pri vyslape zakrical na toho pred tebou " Zľavaaa" ja som stihol akurat " Ešte raz zľava " potom som sa pozrel za tebou a aj napriek tomu ze bolo mokro, ostal po tebe iba prach v povetri :lol: bolo to uzastne ze pocas 10 minutoveho vychutnavania gulasu nas strihlo cca 40 pretekarov :lol: ale stalo to za to :wink:
22.09.2008 - 12:12:13
00
Gulasovali sme tam skoro stvrt hodinu :lol: :twisted:

Nebyt povoleneho centerlocku (ktory som na kazdom rohu dotahoval), robenia blbosti pred dijckom (uz sa tesim ako sem zavesi kompromitujuce foto) a toho gulasu, tak by z toho bolo celkom dobre umiestnenie 8)
22.09.2008 - 12:48:44
00
Gulasovali sme tam skoro stvrt hodinu :lol: :twisted:

Nebyt povoleneho centerlocku (ktory som na kazdom rohu dotahoval), robenia blbosti pred dijckom (uz sa tesim ako sem zavesi kompromitujuce foto) a toho gulasu, tak by z toho bolo celkom dobre umiestnenie 8)

Ked som to preratal, tak by som ciste teoreticky skoncil niekde okolo 20 miesta a to je sakra pjekne cislo pre mna :wink: Ja som so svojou ucastou maximalne spokojny :wink:
22.09.2008 - 13:03:49
00
a este jednu som nasiel v telefonovi. zo stanice vo Vydrniku. tak ale toto vtedy pozdvihlo naladicku :lol: :shock: :lol:

Prílohy:

DSC00540.JPG
DSC00540.JPG 127.66 KiB thumb_up0thumb_down

22.09.2008 - 22:53:31
00
2dutch: foto bude ako obvykle na bikemagazin.sk, uz som ich poslal velkemu medvedovi.. toz coskoro.
22.09.2008 - 23:44:28
00
...kusok z mojho rajskeho pocitu..: :roll:
snazil som sa do poslednej chvile zohnat odvoz,no nezadarilo sa tak som zvolil tu poslednu moznost,ktoru som od karp.vlka07 "navzdy" zamietol :oops: ..aj ked väcsina z vas tuto sluzbu asi vyuziva.ono samotne cestovanie vlakom ,bola pohoda-ci uz do raja,alebo z raja...aj ked o spiatocnej ceste,ktora nam trvala asi 8-9hodin uz radsej pisat nebudem-to bolo dost na nervy! :evil: ..
kedze som teda isiel vlakom,cakalo ma rozhodnutie-vlakom az do vydrnika,alebo prijemnych 23(taknejak)km do podlesku z popradu cez sp.stiavnik...ktore nakoniec az tak prijemne neboli,co ovplyvnilo dost moju fyzicku schranku na druhy den"D"= stupania a klesania-a to hore dole dookola-ale zato v peknom prostredi,skoro bez aut(diky pisso aj katko-ta E50tka by ma asi zabila! :? ),v najskor len jemnom,potom hustejsiom studenom dazdi s ca.12-14kg batohom na pleciach... :shock: nastastie powerledka je fakt super a vydrzala aj tuto skusku v nizsich teplotach :idea: ..
bol som uz odprezentovany,a cakala ma slivka na stole v nejakej kolibe kusok nad kempom aj s mojimi suputnikmi...konnky,lucy,ondro&milan...
vecer bol...,super...to uz ste mali asi moznost zhliadnut na fotkach od konnkyho...no comment...ale davno som sa tak nezabavil :twisted: :lol: :lol: ..
Rano bolo celkom pekne(na to co sa ocakavalo),ale dost mi vadilo,ze "elita" :wink: startuje az o 10tej...takze sme cakali asi hodinu a pol a zakvasili v teple chatky....
start ma o to viac prekvapil,ked som sa ocitol medzi vaznou elitou-lami,hauser,mosny...a uz tusil ,ze to moze byt aj posledne miesto..ale vsak co zabava musi byt! :) ..jediny moj super bol konnky-ze dame si to poriadne! :twisted: ..co rychlo u mna aj skoncilo.. :cry:
..odstartovali sme riadne natvrdo a rovno do zaujimaveho stupania..a kedze s elitakmi sme boli len hlucik,snazil som sa udrzat ich tempo....chyba!!!na ca.5-6kilometri zacala najväcsia kriza mojho zivota,ked som citil,ze srdce mi vyskoci cez krk do lebky a tam nastane hiroshima... :shock: zacalo sa mi zahmlievat pred ocami a peloton sa stracal pomali z dohladu...aj posledny ma obehli-a vedel som ze tentokrat som posledny ja...uz viem ako sa to citi :shock: :cry: ..musel som sa zavesit na rajdy a rozdychavat..strhol som si wstoprovu celenku,rozopol zipsy....a dychaj..dychaj,..klud..schop sa ...-no nic sa nedialo-nechapal som tomuto stavu..-pocit uplnej bezmocnosti...Ok-tas zbran..guaranova deli..-moja oblubena zachrana...a zacal som tlacit dalej..-aha-zabudol som povedat-bolo to v tej casti kde zacal ten riadny AM:EN vyslap po kamenoch.. :roll: ...enervit tableta nasledovala vzapäti...trosku lepsie...nejak som sa pretlacil az nakoniec..a uz sa dalo zasa ist...ale to uz som mal aspon 10-15min.sklz...nasledovala sialena jazda dole po asfalte...kde som anilen netusil ci som stale na trati,alebo nie-ziadne znacenie..len asfaltka dole daleko kdesi do doliny..a zopar odbociek,ktore mi v tych stavoch len premihli popred oci.. :roll: ..pozooor zakruta...drift na strku a ...v lese...(vtedy som mal organizatorov "velmi rad"-sorry petos,ale sprejom vykricniky na zem by fakt bolo vhodne-vsade to zatial robili-asfaltu tym neublizis)...rozklepany a v stalej neistote som valil dalej-sam v lese a bezmocny(nie bohaty ako culkin :lol: )..,ale nastastie dole uz stali tety,paska ,sipky..a dole do lesa...odvtedy som to uz celkom zvladal...krasna trat-musim uznat,a vlastne okrem tej nestastnej asfaltky-ako som si v 2kole vsimol-nebol som sam v tom lese odlozeny :twisted: ...bolo vsetko dobre oznacene! :wink:
druha obcerstvovacka-zhltol som pagacik,kusok slaninky a iontak..chybali nake banany,ci tycinky..ale co uz...tety boli mile-a slubil som si ten gulas ked tam zastavim 2krat-ciho som vobec nelutoval-tak dobry gulas som nikde na maratone nedostal-a este som si ho mohol aj vychutnat lebo uz na nijakom case nezalezalo... :wink: ..medzitym som vsak este mnohe zazil..a to uz hned po tej obcerstvovacke v doline neskutocnej...ten potok a kamene ma dostali a po kratkej skuske ci to prejdem na bajku som sko(n)cil jednou nohou v ladovej vode a znova mal nadherny slovnik-esteze ma nikto nepocul...ale zato ten zjazdik potom stal! :twisted: ..tam som vytriasol aj posledne zloby zo seba...a islo sa dalej!Prekvapeny som bol ako aj ostatny,ked som zistil,ze vna 30tom kilometri,obluk nie je..tak dalej...no zachvilu som uz prechadzal popod obluk z vidinou 2.kola. 8) ..to uz bolo lepsie(ako aj vo zvolene)..poznal som trat,vedel kde co mozem,a tak sa islo uz dobre. :? ...na tych osudnych skalach som si daval pauzicku na vyhlad,ktory asi nikto s trate nepostrehol-do uzasnej skalnatej rajskej doliny(neviem nazov)...a vtom som videl ako niekto vali po trati-teda hore tymi skalami akoby tam bola asfaltka-nechapal som,ale asi nejaky neskorsie startujuci,alebo nejaky typek co chytil druhy dych :?: -neskor som sa dozvedel,ze to bol M.Lami-pochopil som preco to tak "v pohodicke" slapal!..a aj pricinu som uz poznal-tym by som chcel vyjadrit velky respect! :? -nevzdal to!!!a dobehol aj konnkyho ,ktory mal predomnou polhodinovy naskok!!!
...2kolo prebehlo bez problemou a spojny s gulasom v brusku som presiel aj dolinu s potokom-bez namocenia-skludom! :? ...
cielovu rovinku som presiel z radostou a pocitom prekonania sameho seba...snad viac ako na horalovi-aj ked to nebudem porovnavat! :wink: ...
bol to krasny zaver sezony pre mna-aj ked v cielovych chvilach som ten pocit az tak krasny nemal,ale mnoho som pochopil aj po rozhovore z petosovym otcom-napriek par nedostatkom-prekrasna trat,a fajn podujatie!..ostatne bol moj subjektivny pocit...moje okolnosti...a ja sam... :|
...inak-ondro a milan-AMENaci z partizanskeho-ten potok vraj cely zjazdili s najväcsou radostou!!-respect! :twisted: 8)
...
z mojej strany-
plusy=krasna trat,krasne prostredie,velka snaha organizatorov o naozaj skvele podujatie v skoro najhorsi cas-kedy väcsina uz len vylihuje doma,a nechce sa vyzimit :wink: ..,
skvely gulas(ten na polovnickom bufete!), ...a super teply caj s jontakom na 1obcerstvovacke! :idea: :?

minusy=cislo bez profilu(nie je standart,ale zacina byt-a ten kusok komfortu za to stoji-vediet kde ste a do coho idete)...kedze som si ho sam nenastudoval :oops: ,a po poslednych skusenostiach nevytlacil(nebolo treba-dubnica,horal..) :idea: ,neoznacene zakruty na zjazde asfaltkou-a vobec neoznacena asfaltka :roll: ..sprej na kazdom kilometri a nebezpecnych zakrutach by bodol :idea: ,..a mozno nejake oznacenie useku v doline s potokom :idea: ..ked sa vedela spravit "divna"tabulka pri prechode rieckou sirokou ca 1,5metra :roll: ...oznacenie sprch,a spominane wapky...

Napriek vsetkym minusom co som spomenul si naozaj vazim a dakujem za pracu organizatorom!!!!!Do raja sa clovek len tak nedostane,a aj napriek pocasiu to bolo(a aj keby prsalo by bolo :? )..naozaj zaujimave jesenne zavodenie-v mojom pripade-sameho zo sebou! :)
Ak buduci rok budu priaznive okolnoti pridem velmi rad znova!
diky este raz za vasu pracu a na chybach sa ucime vsetci takze zdar do dalsieho roka-ak nejaky bude! :wink:
...neviem ci to ma byt moj report-ci koment-takto sa to so mna vyhrnulo..3 dni "po"..!
tak sorry ak je to moc dlhe a ste sa pri citani nudili :mrgreen:
23.09.2008 - 15:12:06
00
nenudili...a o tej ceste naspäť vlakom kedy napíšeš :D
23.09.2008 - 15:24:33
00
keyboard_arrow_up