Kategórie
Bike-techchcel by som sa spýtať čo je lepšie mtb alebo gravel
viem je veľa druhov ciest: asfalt lúky hrádze lesy...
chcel by som poradiť, napr ci nebolia ruky ked máte bicykel gravel
alebo ako sa vám ide po blate a iné poznatky
ďakujem
savings Marin Headlands 1 28 bicykel, chrómová/červená
od 1 949 €
savings
MOC 2 899 €
-21% Titici REVO 28 bicykel, mostarda yellow glossy/olive green glossy
4 499 €
-21%
MOC 5 699 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, reseda green/mint
od 1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
Výpredaj -12% Orbea TERRA M20TEAM 28 bicykel, metallic infinity green
3 249 €
-12%
MOC 3 749 €
Výpredaj -16% Orbea TERRA H41 1X 28 bicykel, metallic copper matt
2 099 €
-16%
MOC 2 499 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Za mna su lepsie sporty kde vies rychlejsie a lepsie posilnit klby a to napriklad lezenie alebo navsteva posilky. Neries tu ale to ze mas slabe zapastia koli vidlici.
Ak ta bolia zapastia pri jazde na odpruzenej vidlici v rovnakom "terene" ako na graveli tak to moze byt vela vecami. Zle nastavena vidlica, nespravny uchop, nespravny posed s vacsou hmotnostou na predku. Mozno ti vadia vibracie, tie sa paradoxne odpruzenou vidlicou mozu viac prenasat ako nejakou pevnou vidlicou s tlmenim vibracii. Na mtb-cku mas na tlmenie jemnych vibracii hlavne plaste ktore su mohutnejsie a vozis tam mensi tlak. Ak jazdis mtb-ckovu tazku vidlicu na ceste na nejakych uzsich nabombenych plastoch tak moze byt ze prave to je problem, naviac ak mas slabe zapastia a zle gripy/rajdy. V podstate je to nevhodna alebo nespravne nastavena vybava na to co jazdis. Ak ti na posilnenie zapasti niekto odporucil gravel (ak aj to bol doktor v USA tak pri tom co sa tam teraz deje si tou poznamkou nejaky wau efekt nespravil) tak to mohlo byt skor tym akym sposobom sa drzia barany. Pre ludske telo je ten uchop prirodzenejsi - ked sa postavis a zvesis ruky tak si vsimni v akej polohe ich mas, alebo si vsimni ako drzis noz ked s nim krajas.
v setkom,,,idem uz na Gravel))))😉🤭🤭🥳....musim skocit nieco vybavyt do BA....za hodku som naspet v Senci🫣🤭🤭😄..Dovydenia.