Nejak to nejazdim ale viac ma to bavi zo Zeleznej. Par viac slapavejsich usekov ale vacsina je plynula, ziadna brzda/plyn lebo tam na niektorych usekoch jednak nemas vacsiu rychlost ako z druhej strany a zaroven tam nie su stupaky az na take lahke prevody. Z MS to je zo zaciatku viac kopcekov ktore su z tej strany nejake narocnejsie a potom uz ides vacsinu bez slapania - take nudne pre mna. Cize vidim to podobne co nadomnou ale zabavnejsia mi prijde prave ta druha varianta kde treba nieco robit a nie len sa vozit.
Kua pod na spolocny vyjazd a ukazem ti ako "ides vacsinu bez slapania" ked ides z MS na zeleznu
Ja tam idem zdochnut ked idem na PR..
----
Peto_rokkieZ kazdej strany je to troska iny trail, tam kde mas z jednej strany pohodlny zjad, z druhej musis zabrat... Ale z oboch stran mozes ist pomalsie a kochat sa
V principe ale pri MS zacinas vyssie a na Zeleznej koncis nizsie, preto je logicke oporucanie zacat pri MS. Ak ale napr nemas vela skusenosti so singletrackom mozno ti bude lepsie sa prdkat zo Zeleznej, v nizsej rychlosti sa nebude zdat ten trail taky uzky.