Lesnú cestu zo Stupavy do Borinky vieš hodiť do mapy?
12.05.2025 - 18:18:03
00
skusal som to spravit cez mapy.cz, ale neslo mi to, furt mi ta vyznacena trasa skace na obchadzku bud po ceste pre auta, alebo vrchom cez kamenolom :facepalm: tak aspon takto ti to dam: https://i.imgur.com/un8ihAW.jpeg

Ten koncek pri Borinke vsak otestovany nemam ci sa tam da prejst cez zastavbu - https://www.freemap.sk/#map=16/48.269450/17.074792&layers=X&point=48.268385/17.075061%1EC%23ff00ff

siel som totiz po cesticke rovno dalej (i ked na mape chyba) a vedie az na luku, tak ako som dal bodky na obrazku. Z tej luky sa da potom vyjst uz viacerymi smermi, nie je to tam oplotene.

-edit: este vlastne mozem prilozit aj gpx. Tie kadejake slepe odbocky si nevsimaj, to je zbieranie stvorcekov :lol:

Prílohy:

Afternoon_Mountain_Bike_Ride.gpx [2.76 MiB] Zobraziť na mape

Naposledy upravil iron.hide dňa 12.05.2025 - 21:38:51, celkovo upravené 2 krát.

12.05.2025 - 21:16:03
13
Vies tam v pohode prejst, hned vedla toho domu je cesticka cez zlabik, obcas naplavene konare, kamene po dazdi, vzdy ked tadial idem precistim.

Prílohy:

IMG_7223.jpeg
IMG_7223.jpeg 131.08 KiB thumb_up0thumb_down

12.05.2025 - 21:23:47
11
cauko odkial si viac uzijem cerovu drahu?(pojdem ju 1x) orkuh urobim tak ci tak, cize mi je jedno ci ju pojdem z dola od rybnika alebo si zaslapem az do udolia vydrice.

snad nieje jednosmerny:D...
co preferujete a preco?
13.05.2025 - 10:32:13
00
z Maleho slavina smer zelezna je to podla mna viac dole kopcom a chodievam to tak castejsie ako opacne, tam je to viac slapave
13.05.2025 - 10:38:08
08
zavisi co od toho chces.
smerom na maly slavin je to pomalsie ale ak pojdes hranu aj tak zabavne s tym ze je to relativne bezpecnejsie / menej nachylne sa niekde vytrieskat.
z maleho slavinu je to zabavnejsie za menej vykonu s tym ze ak to spojis so sv vrchom gudou cyclopom a cerovkou tak z toho mas 18km na singli co ku koncu moze byt narocnejsie na koncentraciu - najma ak to pojdes sviznejsie a nepoznas to tam...
https://www.strava.com/segments/35663891?filter=overall
13.05.2025 - 11:05:28
05
Nejak to nejazdim ale viac ma to bavi zo Zeleznej. Par viac slapavejsich usekov ale vacsina je plynula, ziadna brzda/plyn lebo tam na niektorych usekoch jednak nemas vacsiu rychlost ako z druhej strany a zaroven tam nie su stupaky az na take lahke prevody. Z MS to je zo zaciatku viac kopcekov ktore su z tej strany nejake narocnejsie a potom uz ides vacsinu bez slapania - take nudne pre mna. Cize vidim to podobne co nadomnou ale zabavnejsia mi prijde prave ta druha varianta kde treba nieco robit a nie len sa vozit.
13.05.2025 - 12:00:09
00
Odoprúčam ten segment čo dal JFE, to máš best of zelené traily v okolí Bratislavy :)
Včera som šiel pre zmenu Cerovku zo Železnej a bavil som sa tiež, fajne do ťahu.
Každému niečo iné chutí aj záleží aké máš nohy, chuť, náladu. Hlavne ísť do lesa a jazdiť.
13.05.2025 - 12:08:59
00
arrow_lefta-biker napísal:
Nejak to nejazdim ale viac ma to bavi zo Zeleznej. Par viac slapavejsich usekov ale vacsina je plynula, ziadna brzda/plyn lebo tam na niektorych usekoch jednak nemas vacsiu rychlost ako z druhej strany a zaroven tam nie su stupaky az na take lahke prevody. Z MS to je zo zaciatku viac kopcekov ktore su z tej strany nejake narocnejsie a potom uz ides vacsinu bez slapania - take nudne pre mna. Cize vidim to podobne co nadomnou ale zabavnejsia mi prijde prave ta druha varianta kde treba nieco robit a nie len sa vozit.

Kua pod na spolocny vyjazd a ukazem ti ako "ides vacsinu bez slapania" ked ides z MS na zeleznu :lol:
Ja tam idem zdochnut ked idem na PR..

----
Peto_rokkie
Z kazdej strany je to troska iny trail, tam kde mas z jednej strany pohodlny zjad, z druhej musis zabrat... Ale z oboch stran mozes ist pomalsie a kochat sa :)
V principe ale pri MS zacinas vyssie a na Zeleznej koncis nizsie, preto je logicke oporucanie zacat pri MS. Ak ale napr nemas vela skusenosti so singletrackom mozno ti bude lepsie sa prdkat zo Zeleznej, v nizsej rychlosti sa nebude zdat ten trail taky uzky.
13.05.2025 - 12:37:30
01
super odpovede, jasne logicky som si to uz napozeral, ktory smer je viac z kopca. lenze niet nad odporucanie zo skusenosti. niekde moze byt zvlneny teren prave z kopca kde to je na zabitie namiesto toho aby som si to uzil...

inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.

edit:
arrow_leftJFE napísal:
zavisi co od toho chces.
smerom na maly slavin je to pomalsie ale ak pojdes hranu aj tak zabavne s tym ze je to relativne bezpecnejsie / menej nachylne sa niekde vytrieskat.
z maleho slavinu je to zabavnejsie za menej vykonu s tym ze ak to spojis so sv vrchom gudou cyclopom a cerovkou tak z toho mas 18km na singli co ku koncu moze byt narocnejsie na koncentraciu - najma ak to pojdes sviznejsie a nepoznas to tam...
https://www.strava.com/segments/35663891?filter=overall

viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...

Naposledy upravil Peto_rokkie dňa 13.05.2025 - 14:03:47, celkovo upravené 2 krát.

13.05.2025 - 13:35:46
02
Tento úsek je samý koreň, lepšie sa ide dole (od MS). Ale ak si nedáš pozor, môžeš sa tam vytrieskať.
13.05.2025 - 13:45:28
00
Jop, cerovka uz neni taka lahka ako byvala :D
13.05.2025 - 14:02:48
00
arrow_leftPeto_rokkie napísal:
super odpovede, jasne logicky som si to uz napozeral, ktory smer je viac z kopca. lenze niet nad odporucanie zo skusenosti. niekde moze byt zvlneny teren prave z kopca kde to je na zabitie namiesto toho aby som si to uzil...

inak ten seegmet z BK je presne odpoved, v ktoru som ani nedufal:) 18km single tracku znie ako skvela zabava.

edit:

viem si nejako ten segment ulozit ako GPXko?---edit 2: zatial som si otvoril jednu jazdu zo segmentu a tam uz ide ulozit gpxko- je to vsak cela jazda co vlastne aj vyhovuje...

za malo :)

iba segment sa neda. teda da ak by niekto cropol jeho vyjazd iba na dany segment.

ak uz vyriesene tak super.
13.05.2025 - 14:11:48
01
Ja ju zase radsej jazdim z opacnej strany, tam mas tiez 20km na singlacoch takyto segment (nedavno tu bol): https://www.strava.com/segments/16268399
13.05.2025 - 15:41:50
02
arrow_leftBigGuy napísal:
Jop, cerovka uz neni taka lahka ako byvala :D

Tak toto ma presne napadlo pri citani tejto diskusie.. Cerovka je vlastne pomaly nezjazdna.. :rofl:

Ale zase hej, je tam par miest kde treba dat bacha.
13.05.2025 - 15:58:20
01
keyboard_arrow_up