vsetkych nie, len tych co bez toho nevedia jazdit a fotit sa ;) tiez mam par veci
19.05.2025 - 10:02:04
00
arrow_leftscarinko napísal:
no aspon vidis ze nie vsetko co je na instagrame a nosia kaviarenski povalaci a ini fixkovi vyznavaci je to najlepsie aj ked sa to tak hra. hlavne cenou. tiez uz mam od nich gate zasite ale sil som to sam.

ako vidím tak viacerí majú ,,super'' skúsenosti.
Ozaj dobrý marketing určuje cenovku a nie kvalita? Ktoré nohavice by si odporučil aj keď je to veľmi subjektívne?
19.05.2025 - 10:05:45
00
Aj moje Isadore bibsy boli hneď takto ošúchané, vložku som presedel extrémne rýchlo. Oproti iným značkám sa kvalita a výdrž ani nedá porovnať. Za mňa Isadore bibsy už nie, ale za to ich merino dres nosím celoročne, je to môj najobľúbenejší kus cyklo oblečenia.
19.05.2025 - 10:13:42
01
to je tazko povedat, v podstate idealne je aby ti sadli a dobre sa v nich jazdilo. to ze mi niekto bude pchat pod nos 3x denne reklamu na Isadore, SYN, PAS a neviem co este neznamena ze to je najlepsie. mam Castelli, Sportful, Assos, Santini, Q365, Decathlon, Gore, Ekoi. Ja uz dlhsie preferujem Decathlon nakolko cena/vykon je u nich velmi dobry. Dosta zalezi na cenovke za ktoru zozenies.
MrKoubak no vidis a ja zrovna to ich merino resp ten merino base layer co mam skoro vobec nepouzivam lebo podla mna je to uplne useless, max tak na jazdy na kavu kde sa nespotim. Inak je to permanentne mokre a je v tom zima lebo to nehreje mokre ako tu vela ludi tvrdi. Maju kopec celkom dobrych veci ale vela z nich je trochu nedostiahnutych funkcne, cenovky samozrejme uplne mimo ale tu im to v BA a hlavne zahranici kupuju.
19.05.2025 - 10:14:25
01
a ja som znosil uz dvoje gate od nich a jedny mam este doma (kavu nepijem, ani fuziky nepestujem) - najpohodlnejsi material aky som kedy mal. lenze je aj citlivejsi. castellicka endurance mi vydria 3 roky, isadorky tak 2 roky max a je z nich sietka.

to na fotke je jednoznacne predrane. stym isadore nema nic a ani dovod na reklamaciu to nieje. sadni na bike a vsimaj si o co sa to derie. nemusi pri sliapani, moze v zjazde. podsedlova tasticka, zamok sedlovky ....
19.05.2025 - 10:22:21
01
no dobre ale preco sa mu "o to" nederu aj ine nohavice? ten matros proste nic nevydrzi. len kavu a sojove latecko :)
19.05.2025 - 10:23:52
06
Zakladnou chybou je mysliet si, ze ak dam 180€ za nohavice, tak musia byt automaticky kvalitne a musia dlho vydrzat. Tato naivita ma vie vzdy prekvapit. Jedina istota po kupe nohavic za 180€ je, ze na mojom ucte ostane o 180€ menej penazi. Nic menej, nic viac.
19.05.2025 - 10:42:52
010
arrow_leftjachmel napísal:
Zakladnou chybou je mysliet si, ze ak dam 180€ za nohavice, tak musia byt automaticky kvalitne a musia dlho vydrzat. Tato naivita ma vie vzdy prekvapit. Jedina istota po kupe nohavic za 180€ je, ze na mojom ucte ostane o 180€ menej penazi. Nic menej, nic viac.

očakávaš, že za peniaze dostaneš adekvátnu kvalitu, pri Asose som tú kvalitu dostal pri Isadore žiaľ nie.
19.05.2025 - 10:45:32
02
jachmel ked dam 180 za nohavice ocakavam adekvatnu kvalitu. To si rovno mozem aliexpress objednat

scarinko dalsia "vyhoda" tych gati ze ti je vidno az do a.... :D No neviem, ja by som to teda nenosil
19.05.2025 - 10:47:18
02
ja som od Isadore kvalitu za svoje peniaze dostal.
ako som pisal, material je jemny. to neznamena ze nekvalitny.

a zakonspirujem - suchac na podsedlovej kapsicke, niektore materialy sa na suchac chytaju horsie, ine roztrapkas hned. to ale neznamena ze ten material je zly.

ked das na merino batoh, tiez ho zozmolkujes - preto je merino nekvalitne? take divne slovenske nazory zase.

a dodam - niektore materialy su kompresnesie - viac ta stiahnu a kapsicky sa nemusis dotykat, v inych volnejsich sa mozes.
19.05.2025 - 10:53:11
00
gusto To je fajn aspon maju zakaznikov. Stale im ako domacej znacke fandim a maju velke plus za to co robia pre cyklokomunitu.
Ale...l. nakupil som u nich spolu za 982 eur (spocitane objednavky z ich webu).
Ponozky zacali sa vsetky trhat, parat. V sutazi som vyhral WLRM ponozky ktore sa netrhaju dodnes a nosim ich skoro stale.
Bibsov mam od nich asi 5 ks, trhaju sa vsetky.
Merino dresy long/short ok, ale mne to nefunguje. Nasiel som lepsiu kombinaciu.
Taka je aspon moja skusenost.

Posledne 3 roky som od nich nekupil uz nic.
19.05.2025 - 11:19:15
02
Fúha, to je vernosť k značke. Kúpiť piate kraťasy keď štyri pôvodné sa trhajú.....to mi nedáva zmysel.
19.05.2025 - 11:24:05
04
j.ondrej asi som mal vtedy zmyslanie "neocakavaj kvalitu za 180 euro" :D. Btw: vacsina bola so zlavovym kuponom. Za fullku to snad nikto nekupuje
19.05.2025 - 11:26:09
01
arrow_leftdellax napísal:
gusto To je fajn aspon maju zakaznikov. Stale im ako domacej znacke fandim a maju velke plus za to co robia pre cyklokomunitu.
Ale...l. nakupil som u nich spolu za 982 eur (spocitane objednavky z ich webu).
Ponozky zacali sa vsetky trhat, parat. V sutazi som vyhral WLRM ponozky ktore sa netrhaju dodnes a nosim ich skoro stale.
Bibsov mam od nich asi 5 ks, trhaju sa vsetky.
Merino dresy long/short ok, ale mne to nefunguje. Nasiel som lepsiu kombinaciu.
Taka je aspon moja skusenost.

Posledne 3 roky som od nich nekupil uz nic.

Ja som tiež sa rozhodol pre to, že je to slovenská značka a fandím im, mam vestu, dresy aj keď merino som musel poslať naspäť, ale týmto bibs ma sklamali, že po 5 výjazdoch sa materiál narušil a hocikedy počas výjazdu sa môže roztrhnúť :rofl: vyzerá to tak, že Asos bude asi numero uno u mňa :)
19.05.2025 - 11:36:46
02
fuxxo Assos znacka je fajn, ale dlhsiu skusenost s nimi nemam. Skusal som od nich chvilku Assos Mille GT C2, ale vadila mi dost velka a hruba vlozka. Mozno tie drahsie race edicie maju mensiu a uzsiu vlozku? Kvalita sa zdala byt ok. Za mna odporucam ak budes mat moznost za dobru cenu kupit q36.5 dottore pro s novou vlozkou ktoru si vyrabaju inhouse.
19.05.2025 - 11:43:04
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up