romanx Mne celkom hej, tadial som siel len raz. Ale nie preto ze by som to nezvladal ale preto ze to k tomu vsetkemu okolo nejak nesedi. To mas relativne pohodovy singlacik vsade okolo a zrazu tam je nieco taketo. A ta kolotocarina je to iste smerom nahor i nadol.
Inak mam na to aj rozne pohlady z dvoch odlisnych pripadov.
- Prvy je jazda singlespeedom na ktorom je cely ten stavany usek ci uz po tejto zmienovanej ale i po druhej strane cesty ovela viac za trest. Namiesto toho aby si to drzalo aky taky flow ako singlace na ktore sa to napaja, to je same zbytocne prudke stupanie a klesanie. Zvysok singlacov pohodicka toto je zbytocne silove. Kludne si skuste prejst vsetky BA singlace prevodmi 32/16 alebo 32/18 ze ktory vam bude najviac vadit. Mne jednoznacne tento stavany krasnansky a ten hned vedla stavany bagrom iduci smerom od/k MS.
- Druhy je ta kolotocarina vs moja dochramana noha. Nejake kratsie korenove alebo jemne kamenne useky zvladam ale tie kompresie alebo jamy medzi odpalom a dopadom co mi potiahnu nohu aj s
bajkom odomna su za trest este viac. To clovek zisti az ked ma nejaky problem ze aha, ono to nieje uplna pohoda aj ked sa to da prelorovat. Pritom zvysok singlacov na okoli je na pohodu, ked si tam chcem nieco tymto predlzenim krasnanskeho spojit tak ten usek idem nadol rovno lesom.
Za mna to chce rozumne prepojenie ktore sa bude drzat stylom tomu co je na singlacoch ktore to prepaja. Ziadne prekazky, klopky, vlny, wallrajdy, prudke stupania ci klesania. Ci to bude okrem ineho obchadzat ten lunapark alebo sa to tam rozkope mi je nejak jedno. Vzhladom na to akym sposobom to tam vzniklo by mi vobec nevadilo keby to odtial rovnakym sposobom i zmizlo.