Ahojte, mám začiatočnícku otázku. Hľadal som odpovede tu i tam, ale je toho toľko, že je naozaj neprehľadné a niektoré si aj protirečia. Môžete mi niekto v pár vetách opäť vysvetliť, odkiaľ je možno do Garminu (mám Explore 2) stiahnuť použiteľné
mapy mimo Slovenska? Na Slovensku používam freemap a je to dobré. Minulý týždeň som však bicykloval hlbšie v Maďarsku, predpokladal som, že natívna Garmin
mapa bude použiteľná, ale nebola - napr. v Budapešti namiesto podrobnej mapy iba pár čiar tých najhlavnejších ulíc, žiadne domy, zeleň, potoky, nič také.
Odkiaľ je možné stiahnuť mapy na úrovni Freemap (teda v kvalite OSM) pre rôzne krajiny Európy?
Ďakujem.
Tak si to mal len zle nastavene. Zrejme si chcel nieco hladat a mapu si si odialil, tym padom vsetky detaily zmizli. Inak si neviem vysvetlit, preco si nevidel zelen alebo potoky. Da sa v pohode nastavit, aby si videl detaily aj pri oddialeni.
thumb_up0thumb_down Na Garmin mape mas okrem domov vsetky prvky OSM map, nic tam nechyba. Dokonca tu mas aj tienovanie kopcov.
Navyse teraz Garmin vydal nove Topo mapy, v ktorych sa da vyznat este lepsie.