áno prevažná väčšina mojich trás je 75km+

inak, nie len dlhšie trasy... tomuto motoru (nepriamyvstrek s rozvodovým remeňom v oleji) veľmi pomáha práve LPG, oveľa nižšia kontaminácia oleja.... keď mi po 116k KM menili prvý krát rozovodový remeň napomínali ma že som extrémne prešvihol interval (100k KM a odporúča sa meniť po 60k km ) keď ho vybrali neverili že je v tak dobrom stave

pri 200k KM otvárali aj olejovú vaňu aby skontrolovali sitko (ktoré sa rado drolinkami z remeňa upcháva) moja olejová vaňa a sitko boli úplne čisté.
chodí k nim ešteemed jedna C3 v LPG na
servis a u nej to je rovnaké... ten motor je v podstate na hovno a ja s tým súhlasím (vzhľadom na to že je montovaný do mestských áut kde je predpoklad krátkych jázd) ale ak ho niekto používa v LPG a používa spôsobom ktorý nieje úplne bežný vzhľadom na typ auta v ktorom je... tak vie byť bezproblemový.
Taktiež si pamätám že mi niekto vravel že to nevydrží ani 100k KM a už vôbec nie s mojimi výmenami oleja až každých 20k Km... k tomu len toľko:
Olej, filtre a sviečky si mením sám na dvore každých 20k KM. Je to lacnejšie, a hlavne aj rýchlejšie ako zabiť čas cestou do / z servisu a čakaním 1-2 hoďky v servise.
atmo su nepriamostreky co je rapidny rozdiel aj v riedeni oleja palivom.