Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
(skrínšot článku zo sme.sk ohľadne novej asfaltky na Kráľovú hoľu)
Presne tá nadsázka a sranda v akom duchu by sa mal niesť topic, ako si ebikeri robili srandu z ebikera a pritom to bolo úsmevné a veselé. Z toho by si mali brať príklad zakomplexovaní motorčekovia čo prídu vyplakávať.
Presne tá nadsázka a sranda v akom duchu by sa mal niesť topic, ako si ebikeri robili srandu z ebikera a pritom to bolo úsmevné a veselé. Z toho by si mali brať príklad zakomplexovaní motorčekovia čo prídu vyplakávať.
Ale veď v realite mimo internetu a fór to presne takto funguje. E-biker šliape vedľa bikera , žiletkár ťahá po asfalte spolu s MTB-čkarom. Aspoň ja mám také skúsenosti. To len fóra pod rúškou anonymity sú plné zakomplexovancov z jednej či druhej skupiny.
takto sa opýtam, je tam aj iná možnosť pre zťp bajky ako vyjsť na Kráľovu hoľu? keď vadí že idú po novom asfalte
Ja som nepísal, že ju nemajú využívať. Iba som reagoval na to, že ju začnú využívať hojne až po vyasfaltovaní, pritom konštrukčne a tipom bicykla ich električky zvládnu terén, ktorý tam bol pred tým.
Takže čo z toho vychádza? Že gro električkarov jazdí iba po asfalte. V bratislavských lesoch Malých Karpát máš kvantum alternatív ako sa dostať z Koliby na Biely Kríž no stretneš ich práve na tých asfaltových úsekoch.
https://m.youtube.com/watch?v=kYGTiVBpHp8
Gaucovi pampusikovia, čoby sedeli doma nebyť motora. česť výnimkám.
Včera som tiež stretol crusis ztp skupinky v ziletkovom teritóriu. Kadencia mizerné, zlý posed prelievanie na sedle, prilba nič, ale hlavne oblečení na módnu prehliadku...
Dokonca by som prekusol keby sa riadne obliekli,+prilba a na e graveli. Im je ťažká emtb kktina zbytočná.
no veru,zvyknem na cesťáku "trénovať " na jednom cca 15 km "okruhu" , úplná rovina,kopec široko ďaleko nikde,asfalt ,len nie je to úplne asfaltový okruh ,treba prejsť asi jeden kilometer po ujazdenej poľnej cestičke a potom ešte pol kilometra po trávnatej cestičke medzi poľami, jazdí tam dosť e-lektričkárov no zatiaľ čo ja idem ďalej na cesťáku po tej poľnej ceste,takmer všetci sa tam otočia a idú späť... takže neviem načo sú im vlastne tie elektrické haraburdy
Jo, zial. Pred cca 2 tyzdnami mi majitel miestneho obchodu hovori, ze denne preda cca 7 bicyklov, z toho 4-5 su elektro. Na tych cestach to vidno… Vcera som si dal 60km, ktoru chdievam obcas, oblubena medzi cyklistima - ten pomer by aj sedel… 70-80% zťp bajky.
no hlaska dna bola od jedneho chlapika co prisiel hore na mopede,turbo hucalo na 100metrov a na parkovisku zene hovori "Zadychany niesom ale nohy ma bolia"