Ak si myslíš, že robíš pre cyklokomunitu niečo dobré tak pokračuj.
21.06.2025 - 14:52:38
00
No,chcel som doplniť že týmto potom kazím meno normálnym cyklistom 😂😂😂... A čo ty vlastne nejdeš von? Čakáš kým sa ti nabije baterka? Alebo na aktualizáciu softu aby si mohol naštartovať? Či nebodaj veľmi svieti slnko tak by sa ti prehrial motor??? (ja som v práci ale máme tu dnes relatívny kľud tak môžem čítať tvoje múdrosti)
21.06.2025 - 15:02:59
00
Predstav si že som už dnes výjazd mal a dokonca na graveli aj včera . Ja nejazdím iba na e bajku.
21.06.2025 - 15:07:33
00
arrow_leftscarinko napísal:
Hmm asi som nejaky divny ked sa mi nikdy od "ziletkarov" nedostalo takychto praktik co sa tu siahodlho opisuju a to jazdim aj s 800vkami rajdami po asfaltkach v karpatoch
Ci to nahodou nebudu len bludy 🤔

Nebudú. Mňa napr. v tom miernom asfaltovom klesaní z Druhého kameňolomu tiež už nejeden taký "instagramový žiletkár" predbiehal tak, že ma prakticky lízal lakťom. A prekvapilo ma to hlavne kvôli tomu, že som to absolútne nečakal. Vždy to totiž bolo na prázdnej ceste, za nami ani oproti nám nik ďalší nešiel a teda vôbec nebol dôvod ísť tak natesno. Nerobia to samozrejme všetci žiletkári, ale už som to zažil a nebolo to raz ani dvakrát.
22.06.2025 - 12:36:13
01
arrow_leftscarinko napísal:
Hmm asi som nejaky divny ked sa mi nikdy od "ziletkarov" nedostalo takychto praktik co sa tu siahodlho opisuju a to jazdim aj s 800vkami rajdami po asfaltkach v karpatoch
Ci to nahodou nebudu len bludy ?

Tiez to nechapem. Ci to nebudu ti experti so sluchadlami a klapkami na ociach, lebo jazdit / behat / korculovat hluchy to je jedna z veci co nepochopim, ale tu podla fora som asi ja ten ******** :D. V karpatoch jazdim so svetlom vpredu a s radarom vzadu s hlucnym orechom nie len kvoli sebe, ale aj ostatnym aby do mna nenaburali. A aj tak sa tam najde plno expertov.... :D
22.06.2025 - 13:00:12
01
včera podvečer asi "zamilovaný" párik žiletkárov, ktorí prehliadli červenú pri betonoch na vjazde do Devína 🫣
Tam neprajem stret s autami oproti, ktoré letia cez oranžovú v 60+
25.06.2025 - 12:24:26
00
Tam je to zial bezne, dnes rano si tam supol dalsi.

Prílohy:

Screenshot 2025-06-28 at 20.58.52.png
Screenshot 2025-06-28 at 20.58.52.png 201.92 KiB thumb_up0thumb_down

28.06.2025 - 20:59:53
00
tak ale stymito semaformi je tak trosku problem - niesu casovane na cyklistu. aj ked pockas na zelenu vo vacsine pripadoch to nestihnes. hlavne ked opravovali kopce v okoli. tiez som ich uz ignoroval. siel som kym nic neslo. ked isli oproti, supol som sa na kraj alebo za zvodidla. to iste ak isli zozadu. nevedel som to inak riesit. hlavne teda Machnac od Tr. Teplic bola dobra vyzva :-D stihnut to prejst kym je zelena. ale aj take Velke Pole medzi Zarnovicou a Partizanskym - a tam sa fakt nebolo kam uhnut.
28.06.2025 - 21:19:34
00
Tak tento konkretne je casovany uplne v poriadku, usek je kratky, necaka sa moc dlho a naozaj len totalny ignorant to prejde na cervenu. Jazdim tade na biku par krat do tyzdna a este som nastastie nemal tu cest ziadneho stretnut. A nie preto, ze by som bol jeden z tych ignorantov ja ako v tom vtipe, ze kazdy ma v susedstve nejakeho zleho suseda, ak nemas, tak ta maju tvoji susedia. :D
28.06.2025 - 21:22:42
00
Par rokov dozadu sme boli s frajerkou na cyklovylete v Kremnici a potom sme sa chceli dostať po čím menej frekventovaných cestách do Žiaru nad Hronom, tak sme si dali za cieľ dedinu Lutila, do ktorej sa dalo dostať cez nejaké iné dedinky. Za Kremnicou asi kilometer-dva opravovali cestu a jeden pruh bol mimo prevádzky. Semafor v miernom kopci, úsek to bol celkom dlhý, možno aj kilometer, najprv do kopca, potom z kopca. Jasné, že sme to nestihli na zelenú, ale keďže tá jedna strana bola len vyfrezovana, dalo sa ísť v pohode na biku, no zalepilo mi v tejto nestandardnej situácii, keď som zbadal už autá oproti sebe 😀
01.07.2025 - 22:17:51
00
arrow_leftsunko napísal:
Tam je to zial bezne, dnes rano si tam supol dalsi.

taky sa raz uvedomi s 29tkou v protismere
01.07.2025 - 23:10:06
01
JFE tymto ludom je to jedno, auto, autobus, nalozena tatra... Manzelka na tomto useku uz tiez zazila takehoto samovraha a nastastie ubrzdila. Na aute zial nema kameru, takze first person view nemam.
02.07.2025 - 10:05:34
00
Akurát som prišiel do práce...šiel som po D4 (diaľnica) a zhruba niekde za Ivankou som videl takúto scénu: nejaký ujco, naobliekaný v prešiváku na takom tom dorábanom ebiku si to šinul v opačnom smere a za ním na svetlách policajná dodávka. Ujco ignorácia, pohľad tvrdohlavo upretý pred seba. Šiel som v opačnom smere, takže som nevidel ako to dopadlo, ale tragikomédia.
11.07.2025 - 08:14:29
03
je možné, že to bolo už po dohovore/pokute a robili mu bezpečný doprovod mimo diaľnice
11.07.2025 - 08:40:48
00
Vidíš, to mi nenapadlo. Ale byť nimi, tak ho radšej naložím do tej dodávky aj s tým cárachom.
11.07.2025 - 08:45:02
00
keyboard_arrow_up