Coskoro budem mat 50. Ked som zamlada nejaky kopec vyslapal na tazsom prevode, teraz ho dam uz len na lahsom prevode. A aj tak sa z toho tesim a ebajk nechcem ani vidiet. A ked budem mat 70? Dufam, ze aj vtedy este pojdem na nejaky kopec len za svoje.
Mysliš, že v 70 budeš zdravý, resp. čitu vôbec budeš? V tomto veku pôjdeš s rôznymi zdravotnými ťažkosťami na kopec len pešo. Doktor ti určí max. tep, prípadne čas záťaže a si vybavený. Tej tvojej poslednej vete neverím ani mäkké F.
Mak mohol by nám napísať pista ako to je lebo on má po osemdesiatke a donedávna behal na klasickom bicykli... mňa by zaujímal vek používateľa sorcerer... stavil by som sa že je mladší ako ja, pozeral som teraz jeho fotky...všade samý klasický e-tučko no neviem ktorý je on , btw...ja vážim o kilo menej ako Sagan
Silne slova ako bude aj v 70 lietat po kopcoch, atd.
Este mi tu chybaju tie starsie vyjadrenia ako s pokorou odlozi bike do pivnice a bude spominat na jazdy.
Ja len dodam: V depke az kym neumrie alebo dostane rozum a kupi si ebike.
.
Chlapci nikto neviete co s vami bude o rok, nieto o 20.
Sa pozrite do inych vlakien ake maju tu sportovci, bikeri zdravotne problemy.
To, ze mas teraz super vysledky, trenujes o dusu a ide ti karta, este neznamena, ze o rok (ci par) nemozes byt zdravotne v problemoch alebo aj mrtvy.
Kolko mas vo svete prikladov medzi dovtedy zdravymi sportovcami.
Ani ked to so sportom prehanas, ides na doraz, nie je vzdy dobre.
Menej je niekedy viac.
---
jj, Sobi 20. Vtedy si zase ti starsi okolo vraveli:
"Mlady sa tu vyvaza na bicykli, To za nasich mladych cias sme chodili 15 km pesi do obchodu alebo do skoly a dnes si tu lietaju na bicygloch."
Mne žily netrhajú. Jediné čo ma vždy napadne, že prečo sa neoblečú nejako pohodlnejšie. Funkčné športové oblečenie mi k tým e-bikom nejako nepasuje. To ako keby sa harleyák nasúkal do kombinézy a na hlavu dal integrálu. Prídu mi smiešni tí ľudkovia.
mňa by zaujímal vek používateľa sorcerer... stavil by som sa že je mladší ako ja, pozeral som teraz jeho fotky...všade samý klasický e-tučko no neviem ktorý je on
klasický e-tučko mňa na mojich fotkách budeš darmo hľadať, som ten čo tie fotky vytvára a selfie ma nikdy nebrali ale nosím hlavne čierne dresy a váhu mám tiež čiernu, lebo čierna zoštíhľuje
myslím, že do dôchodku mám bližšie ako ty, pretože rozumný dospelý človek si nelieči svoje mindráky vypisovaním somarín anonymne na fóre a neposmieva sa ľuďom, ktorých nepozná. a nemal by sa ani tým, ktorých pozná.
sorcerer no ale tak potom musíš tým kamošom vysvetliť že : chlapi prišli sme jazdiť nie fotiť sa...30km a 50 fotiek ... mne si raz písal že ja asi nemám bicykel bo nemám fotky... ja idem vonku bicyklovať nie fotiť sa
si demagóg ako Fico. napísal som, že tu nemáš žiadne výjazdy a vlastne ani nevieme či jazdíš na bajku, alebo sem len chodíš vypisovať hlúposti. a to stále nevieme, poznáte niekto osobne tohto človeka?
Take male zamyslenie k tej sedemdesiatke, ked uz ju spominate ako prelom. Niekto ma smolu a ten prelom (zdravie, kondicia, motivacia ...) zazije skor, niekto neskor. Bud sa lahko zacervenas a presadnes na e-bike alebo tento druh zazitkov vzdas. Ja asi patrim k tym stastnejsim. Sedemdesiatku som slavil na Sv.Jure http://www.tronkosice.sk/Montenegro/index.html vraj najvyssie mozne stupanie v Europe, neviem z 0 na 1762 m. Sedemdesiatpatku na Mt.Ventoux http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2016/Provensalsko2016/index.html 1912 m tu uz trocha s podvodom bo sme startovali z parkoviska o 450 m nizsie. Aj tak to stoji za ten zazitok. Tento rok tam bude ciel jednej z etap Tour de France. Potom to uz zacalo pomaly slabnut a tak som prestupil v osemdesiatke. Pred tyzdnom (mozno priprava na 85 o rok) som sa bol znova pozriet na Sliezsky dom http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2025/SliezskyDom/index.html uverte mi, ze to stoji za tu trosku hanby, ze e-bajkom
Netrep. Ci bude zdravy nevieme, ale preco nie. Mam kamosa po 70ke, kupil si dalsi novy cestak, v pohode dava l’ etape a podobne akcie.
To je tak, keď niekto má rýchlejšie prsty ako rozum. To, že tvoj kamoš po 70 si kúpil cesťák a robí l’ etape, nič neznamená. Príspevok s nulovou pridanou hodnotou. Ako som už písal, keď stredná dľžka dožitia je nejaká hodnota napr. 74, tak niekto ešte môže bikovať v 80, ale niekto umrie v 68. Možno je to pre teba náročné na pochopenie.
Prispevok s pridanou hodnotou je ked prilozis akukolvek tabulku . Nevadi, dojazdovu uzkost treba nejako kompenzovat, trebars na fore v teme, ktora ma celkom zrozumitelny nazov.
To je tak, keď niekto má rýchlejšie prsty ako rozum. To, že tvoj kamoš po 70 si kúpil cesťák a robí l’ etape, nič neznamená. Príspevok s nulovou pridanou hodnotou. Ako som už písal, keď stredná dľžka dožitia je nejaká hodnota napr. 74, tak niekto ešte môže bikovať v 80, ale niekto umrie v 68. Možno je to pre teba náročné na pochopenie.
Zdá sa že pre teba je náročné akceptovať, že v skupine ktorá umrie v 68 bude väčšie zastúpenie ZŤP motoristov ako tých ktorí jazdia za vlastné ... takto jednoduché to je a teda tým rozumom si sa zatiaľ moc neblysol ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mysliš, že v 70 budeš zdravý, resp. čitu vôbec budeš? V tomto veku pôjdeš s rôznymi zdravotnými ťažkosťami na kopec len pešo. Doktor ti určí max. tep, prípadne čas záťaže a si vybavený. Tej tvojej poslednej vete neverím ani mäkké F.
Stredná dľžka dožitia u mužov je cca 74 rokov.
https://statdat.statistics.sk/cognosext/cgi-bin/cognos.cgi?b_action=cognosViewer&ui.action=run&ui.object=storeID(%2522iE5BFFA8919944470A6DD492FF69CAE96%2522)&ui.name=Zdrav%C3%A9%2520roky%2520%C5%BEivota%2520a%2520Stredn%C3%A1%2520d%C4%BA%C5%BEka%2520%C5%BEivota%2520%255Bkz1016rs%255D&run.outputLocale=sk
Silne slova ako bude aj v 70 lietat po kopcoch, atd.
Este mi tu chybaju tie starsie vyjadrenia ako s pokorou odlozi bike do pivnice a bude spominat na jazdy.
Ja len dodam: V depke az kym neumrie alebo dostane rozum a kupi si ebike.
.
Chlapci nikto neviete co s vami bude o rok, nieto o 20.
Sa pozrite do inych vlakien ake maju tu sportovci, bikeri zdravotne problemy.
To, ze mas teraz super vysledky, trenujes o dusu a ide ti karta, este neznamena, ze o rok (ci par) nemozes byt zdravotne v problemoch alebo aj mrtvy.
Kolko mas vo svete prikladov medzi dovtedy zdravymi sportovcami.
Ani ked to so sportom prehanas, ides na doraz, nie je vzdy dobre.
Menej je niekedy viac.
---
jj, Sobi 20. Vtedy si zase ti starsi okolo vraveli:
"Mlady sa tu vyvaza na bicykli, To za nasich mladych cias sme chodili 15 km pesi do obchodu alebo do skoly a dnes si tu lietaju na bicygloch."
Kazda doba ma svoje specifika, ze =)
klasický e-tučko
myslím, že do dôchodku mám bližšie ako ty, pretože rozumný dospelý človek si nelieči svoje mindráky vypisovaním somarín anonymne na fóre a neposmieva sa ľuďom, ktorých nepozná. a nemal by sa ani tým, ktorých pozná.
Akurát to bude vzácna sorta ľudí, priam vytlačená na okraj spoločnosti. Proste taký disidenti naturalnej cyklistiky. 😉
Možno je to len komplex zo slabých nožičiek a tukových zásob 🤷🏼♂️
Zdá sa že pre teba je náročné akceptovať, že v skupine ktorá umrie v 68 bude väčšie zastúpenie ZŤP motoristov ako tých ktorí jazdia za vlastné ... takto jednoduché to je a teda tým rozumom si sa zatiaľ moc neblysol ...
https://dennikn.sk/4688304/staci-trikrat-do-tyzdna-bicyklovat-do-prace-ak-chcete-byt-zdravy-treba-este-nieco-pridat/?ref=mwat