Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ťažko povedať čo sú to za ťahy. Nemyslím, že to vyriešia zhrabnutím prachov a nedodaním tovaru. Niečo podobné vymyslel aj Revel. Uviedli celú sériu nových bicyklov a o 2 týždne na to, že koniec - FINITO....potom ticho mesiac a potom veľký oznam, že značka je zachránená a veselo pokračuje ďalej - sem s objednávkami.
18.07.2025 - 15:22:13
00
Revel kupil byvali majitel,to bola ina situacia,lebo to bral ako svoje dieta,YT bude pravdepodobne kontrolovat banka a zakaznici,co uz zaplatili,dostanu mozno cast svojich penazi
18.07.2025 - 15:40:26
00
Vcera som cital clanok, ze YT by mali rokovat s novymi investormi, uvidi sa ako to dopadne.
https://www.bikeradar.com/news/yt-industries-administration-2025
18.07.2025 - 16:51:41
01
arrow_leftobor napísal:
Nejaky obrazok ci nacrt pre menej technicky predstavyvich?

.....nemám obrázok ani náčrt,ale našiel som video kde celú problematiku autor videa vysvetluje.Ja len dodám že ak kluka ide stiahnuť z drážok rukou bez použitia sťahováka,tak su na nej už drážky vyvaklané a môže ísť jedine do šrotu.
https://www.youtube.com/watch?v=FTPgQ6mgvqs&t=23s
18.07.2025 - 19:49:48
00
hope ide stiahnut bez,stahovaka :) a rovnako aj pinnd
18.07.2025 - 20:07:18
00
Ad YT . . .
Nieje to nahodou tak, ze ak platis kartou, a nedostanes sluzbu/tovar tak by ti mal vydavatel karty (maestro, Visa) vratit zaplatenu sumu? (alebo banka?)
18.07.2025 - 20:51:37
00
Ja by som urcite vyskusal kontaktovat banku,keby sa mi to stalo. Za to clovek nic neda.
19.07.2025 - 20:11:21
01
Po tom čo tu predviedlo YT, svoje yt predám a už pôjdem do E-biku. Ktoré značky sú podľa vás momentálne najstabilnejšie a nehrozí im to čo yt? ( Žiaden direct sale, nikdy v živote )
To čo som si aj myslel mi radila aj AI: Trek, Specialized, Cube, Focus, Mondraker, Scott...Specialized vyhadzujem kedže chcem iba Bosch a nesmie to byť karbón. Z nich sa mi najviac pozdáva Mondraker, len tie ceny..ako Trek ale vlastne aj Focus už pribil také sumy, že nechápem
20.07.2025 - 11:20:33
02
Ja kupim ebike jedine tak,ze si ho vyskusam a fyzicky ho mam v ruke,ked ho kupujem,ziadnom pripade cez internet,ze poslem 5000+€ niekde a za par tyzdnov-mesiacov mi to mozno pride, v tejto dobe krachuju firmy zo dna na den a uz mam skusenosti z reklamaciami a rok a pol som mal nervy,takze ja len kamenny obchod do 10 km od domu
20.07.2025 - 19:10:42
00
arrow_lefthybridtheory napísal:
Z nich sa mi najviac pozdáva Mondraker, len tie ceny..ako Trek ale vlastne aj Focus už pribil také sumy, že nechápem

Zaujimave, ze prave znacky s nizsimi cenami maju existencne problemy..alebo, ze by prave preto?
Cannondale po obdobi osadzania ramov lacnymi sadami takmer isiel do kytek, vracaju sa k povodnej filozofii.
20.07.2025 - 19:32:40
00
Ja som kupoval cez net, ale bicykel bol vedeny skladom. Poobede som objednal a zaplatil, este v ten den vecer prisla sprava, ze je bicykel pripraveny na odoslanie a na druhy den ho uz mal kurier. Ale ak by skladom nebol a mali by tam uvedeny nejaky datum naskladnenia, tak by som ho nebol kupoval.
Vsak ani v kamennych predajniach to nemusi byt bez problemov. Ja som mal problem cca pred 15 rokmi, bike bol na objednavku, ze vraj do 2 tyzdnov. V obchode chceli zalohu, aby ho objednali. To bolo niekedy v juni, ani po prazdninach bike nebol a peniaze vratit nechceli, ze ho uz objednali a stale sa nan caka. Nakoniec ich majitel vratil az ked sme tam prisili viaceri a tvarili sme sa velmi nastvane. Aj sme teda boli. Takze ja mam aj takuto zlu skusenost.
20.07.2025 - 20:43:29
00
arrow_leftllubik napísal:
Ad YT . . .
Nieje to nahodou tak, ze ak platis kartou, a nedostanes sluzbu/tovar tak by ti mal vydavatel karty (maestro, Visa) vratit zaplatenu sumu? (alebo banka?)

A to je čo za nápad? Veď platobná karta/portál/banka je len sprostredkovateľ/provider finančnej transkacie, čiže len presmerujú peniaze z bodu A do bodu B... Ako môžu zodpovedať za to, či obchodník na druhej strane dodá tovar? Toto nie je Alibaba, ani obchodná galéria...
21.07.2025 - 08:42:50
02
u mna bola okrem priority motora bosch aj dozivotna zaruka na ram na 1 majitela. mondraker ju sice nemal, ale je to dlhodobo vedeny ako velmi pevny a tuhy ram ktory sa nelame.
ak by bysiel mondraker o 3 mesiace skor so svojou velkostou M/L s vyberatelnou baterkou, ostavam nadalej u mondrakera. za 5 rokov som riesil len upgrady, ziadne problemy.
tak som skoncil u treku, napriek problemom s prevodnikom s ktorym som mesiace bojoval je trek rail podareny bajk.
21.07.2025 - 08:58:25
01
arrow_leftNazgul napísal:
A to je čo za nápad? Veď platobná karta/portál/banka je len sprostredkovateľ/provider finančnej transkacie, čiže len presmerujú peniaze z bodu A do bodu B... Ako môžu zodpovedať za to, či obchodník na druhej strane dodá tovar? Toto nie je Alibaba, ani obchodná galéria...

tato sluzba sa vola chargeback a reklamujes nedodanie sluzby/tovaru u banky, nie u obchodnika a ak ti to uznaju z banky obchodnika stiahnu peniaze a vratia ti ich
21.07.2025 - 09:02:59
03
Wow... To normálne banka môže rozhodnúť a stiahnuť peniaze z účtu klienta? Veď na to je Obchodný zákonník, Obchodná inšpekcia a občianskoprávny súd...
21.07.2025 - 10:01:51
00
keyboard_arrow_up