Neviem ci ta foto nemyli. Posielam odfotene zblizka. Je to presne podla toho ako su rozklesene porty v manuale.
Rovnako to maju aj vsetky znacky co este nemaju vedenie cez
hlavko (Trek, Yeti, Allied). Vzdy idu kable z lavej strany do praveho portu a naopak.
Aj ten typek na tom videu co posielal
totti7210 to ma rovnako, Akurat ze on ma vsetky podlozky pod predstavcom a este aj
predstavec smerom hore. Ja mam predstavec uplne dole a do negativu. A teda mam riadidla velmi nizko nad vstupnym portom do ramu.
Problemom su tie Stealth verzie brz, co smeruju brzdovu hadicku sikmo smerom k riadidlam. To je super, ked je vedenie cez hlavko, lebo sa hadicka hned schova pod riadidla a nevidno ju. A kedze sa port v hlavku otaca spolu s riadidlami, tak tam netreba nechavat rezervu.
Ale ked je vedenie klasicky do hlavovej trubky a este su aj porty tak vysoko ako v tomto rame, tak to robi takuto slucku smerom hore.
Keby sa to dalo, tak si to prevleciem cez hlavko ako to ma S-Works ale to by som bud musel vrtat dierku v rame aby som vedel vytiahnut hadicku z toho vodiaceho kanaliku, alebo ju viezt mimo ten kanalik, ale to by asi zavadzala v uloznom priestore. v rame.