Tesla fanboys by ti to vysvetlili

Prílohy:

shut-up-and-take-my-money-futurama.gif
shut-up-and-take-my-money-futurama.gif 2.42 MiB thumb_up0thumb_down

24.07.2025 - 16:09:58
03
i.ibb.co
i.ibb.co
i.ibb.co
24.07.2025 - 16:33:05
01
arrow_leftennio napísal:
Tesla fanboys by ti to vysvetlili

Aj ten pokles 44% za 1. polrok 2025?
24.07.2025 - 17:52:40
00
napisu ti ze zachvilu spustia Robotaxi a zarobia na tom kvadriliony lebo posraty taxik je to, kde su najvacsie peniaze :D
24.07.2025 - 18:32:39
00
https://www.facebook.com/stranasas/posts/pfbid02vVH4d9ZXzxNvp7NEUe3QTH3YUFUqKvWbwv8QiaF2sXpk2C6CfiTzPgbgX9QdQfkEl

Pôžičku od Pellegriniho sestry v Hlase protizákonne zatajili, aby sme sa im nesmiali.
No lebo teraz už vôbec nie ste na smiech, Matúš!
😂😂😂😂😂😂
24.07.2025 - 19:27:19
08
@M_Holeckova
Šutaj Eštok ide minúť 1,5 milióna eur zo štátneho na svoje vlastné promo.
Rozumiete?
V čase konsolidácie a šetrenia sa ideme všetci skladať na to, aby minister vnútra Eštok vyzeral lepšie pred voličmi.

Čo ide Šutaj Eštok nakupovať? Jedna zákazka je na 150 tisíc eur a nachádzajú sa v nej také skvosty ako napríklad 15 tisíc antistresovych loptičiek, 15 tisíc pršiplášťov, 15 tisíc balení cukríkov či 100 sád na plážový tenis.

Druhá zákazka za 1,4 milióna je tiež zaujímavá. Minister vnútra sa rozhodol nakupovať propagačné predmety, rôzne dary a podobne. Problém však je v tom, že nikde sa nedá dohľadať, koľko toho ministerstvo ide nakúpiť. Bežné obstarávanie pritom vyzerá tak, že presne uvediete presný počet kusov, aby firmy vedeli či ich vedia za takú sumu dodať. Pri tejto zákazke nič také neexistuje. Sú tam iba vágne opisy predmetov, žiadne počty a suma 1,4 milióna eur. Ja sa preto pýtam, ako sa môže nejaká normálna firma do tohto obstarávania zapojiť, keď vlastne nevie, čo od nej ministerstvo vnútra chce? U koho má skončiť týchto 1,4 milióna?

Pred pár dňami pred ministerstvom zdravotníctva protestovali ľudia so zdriedkavými chorobami, lebo im štát nechce preplácať lieky, ktoré by im zachránili život. A viete prečo im ich nechce štát preplácať? Lebo na to ževraj nie sú peniaze. Hlavne, že 1,5 milióna na promo pre Eštoka sa našlo…
pbs.twimg.com pbs.twimg.com pbs.twimg.com
24.07.2025 - 19:36:37
20
až som váhal, či to tu vôbec dať :)
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
25.07.2025 - 00:10:39
016
arrow_leftcokupit napísal:
Velka cast ludi este nedospela k samostatnosti. Chcu a potrebuju, aby sa o nich niekto=stat=autokrat postaral. Oni nechcu byt zodpovedni za nic, ani za svoje vlastne platy a zivoty. Ich mentalita je ohnut chrbat, ponadavat si, ale hlavne aby nic nemuseli menit a robit a najma, aby nemuseli rozmyslat.

ÁNO - ale PREČO sa tá generačná zmena deje:
- stále väčšie rozmaznávanie detí rodičmi ?
- stále väčšie rozmaznávanie technológiami ?

Potrebujú sa ľudia báť aby sa rozmaznanosť neprimerane nestupňovala - a čoho sa potrebujú báť :
a, vojny ?
b, horúčav, záplav a s tým súvisiacich nových hrozieb ( virusy,... ) ?
c, nejakého nového boha ?

Ja osobne by som uprednostnil b=c.
26.07.2025 - 07:25:12
00
arrow_lefteCT81 napísal:
ÁNO - ale PREČO sa tá generačná zmena deje:
- stále väčšie rozmaznávanie detí rodičmi ?
- stále väčšie rozmaznávanie technológiami ?

Práveže sa generačná zmena nedeje. Majorita občanov Slovenska je už po dekády rovnaká, v podstate sa nezmenili od socíku, je to ako napísal cokupit "Velka cast ludi este nedospela k samostatnosti. Chcu a potrebuju, aby sa o nich niekto=stat=autokrat postaral. Oni nechcu byt zodpovedni za nic, ani za svoje vlastne platy a zivoty. Ich mentalita je ohnut chrbat, ponadavat si, ale hlavne aby nic nemuseli menit a robit a najma, aby nemuseli rozmyslat."
Podľa mňa prapôvodnou príčinou je katastrofický vzdelávací systém, skrátka celé generácie boli a ešte stále sú v školách vychovávané k tereziánskemu "poslúchaj a pracuj", "drž hubu a krok", "nevyčnievaj", "nerob problémy", zo školy sa to prenáša do rodín, ak rodičia dostali také vzdelanie, tak to prenášajú na deti ... Niekde som čítal, že aby spoločnosť potrebuje trikrát dlhšiu dobu na korekciu negatívnych javov, než oni sami trvali. Teda ak sme mali 40 rokov totality, tak bude trvať 120 rokov, kým sa to z nás dostane.
Podľa mňa sa to však z nás nedostane nikdy, pretože i keď teraz sa máme dobre, tak o 15-20 rokov nám klimazmena tak zmení život, že zase budeme podliehať nejakým totalitám (len teda už asi v planetárnej mierke).
26.07.2025 - 07:46:48
27
Posledný nech zhasne...

https://agenturascio.sk/takmer-tretina-obcanov-slovenska-pripusta-moznost-pripojit-sa-k-rusku-a-az-14-by-bolo-vyslovene-za/
26.07.2025 - 07:58:53
00
Zdá sa mi to divne interpretované
26.07.2025 - 08:22:46
01
to je výsledok hybridnej vojny ktorú u nás rusko vedie. vôbec sme neboli na to pripravený na to čo sa tu spustilo od kovidu je masaker. Aj mne osobne je ľúto že som toto neprebral s niektorými rodinnými členmi po nástupe kovidu a momentálne sú tak sfanatizovaný že nech by som im povedal čokoľvek pôjdu si svoje.
26.07.2025 - 09:00:48
09
arrow_leftJaroh napísal:
Práveže sa generačná zmena nedeje. Majorita občanov Slovenska je už po dekády rovnaká, v podstate sa nezmenili od socíku, je to ako napísal cokupit "Velka cast ludi este nedospela k samostatnosti. Chcu a potrebuju, aby sa o nich niekto=stat=autokrat postaral.

Krásny príklad epidémia tehotných chlapov v obchodoch.
Z toho vyplývajú zdravotné problémy.
Ľudia sú odjakživa hnily, zmeniť niečo na sebe nie, "pán doktor všetko ma bolí, dajte mi tabletky." A obžerstva pokračujú ďalej.
26.07.2025 - 11:50:14
02
Kolega tak raz u lekárky.
Doktorka mu povedala: "Pán P..., mali by ste prestať fajčiť".
A on na to: "Ho ho, pani doktorka takto ma liečte, jak som, čo mi zakazujete fajčiť."
:⁠-⁠)
edit*

Naposledy upravil dotm dňa 26.07.2025 - 12:31:30, celkovo upravené 1 krát.

26.07.2025 - 11:56:32
00
to je co za ementalnu vetu?
26.07.2025 - 12:04:20
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up