Tak napíšem aj ja niečo, lebo mám potrebu vyjadriť svoj názor.
Bol som tu prvý krát a išiel som dlhú.
Bol somveľmi milo prekvapený organizáciou, príjazd, parkovanie, prezentácia, WC, všade tabuľky, všetko na úrovni, nie je čo dodať, perfektné👍🏻
Na štarte som bol trochu prekvapený účasťou, čakal som viac ľudí, ale u nás je to už tak, že ak má niečo viac ako 70km a okolo 2000v.m., ľuďom sa to zdá moc ťažké. Ako bolo na ostatných tratiach, neviem.
A to sa dostávam ku trati. Podľa fotiek a recenzii som čakal menej asfaltu a viac singlov, ale to mi až tak nevadí, každý maratón je iný, a to je dobre, ja som si ho užil aj tak. Značenie na križovatkách tiež super, tam som problém nemal ani raz, len pár krát som nemal istotu, či som niečo neprehliadol. Hlavne na tých asfaltových cestách nejaká potvrdzujúca fáborka naviac by sa zišla. Občerstvovačky, regulovčíci, fanušíkovia v lese aj v obci, celková atmosféra - super. Dojazd ako má byť, každý privítaný a vyhlásený, znova za 1*. Po dojazde stánok s občerstvením tiež nie je samozrejmosť.
Sprcha s teplou vodou a strážením bikov sa tiež všade nevidí.
Umývanie bikov nehodnotím, nevyužil som, ale vie že bolo.
Z jedla sa mi ušiel už len guláš, ten bol výborný, aj som kuchárku s dievčatami pochválil.
Vyhlásenie kvôli počasiu trošku s problémami, ale zvládnuté.
Tu by som mal ale pripomienku: nejaké stupne výťazov by sa zišli, stačia palety, A4ka s vytlačeným číslom a hotovo. Už som stál aj na pníkoch (to bolo aj s balančním cvičením), fantázii sa medze nekladú, a hneď má človek pri vyhlásení iný pocit. Bedňa je bedňa, raz darmo. Ceny naozaj hodnotné, bol som aj na váčších maratónoch, kde tá hodnota zďaleka nebola taká, ale kvôli tomu ja nejazdím.
Takže ďakujem za perfektný zážitok, super som si zabikoval v novom prostredí, užil si atmosféru a prajem veľa síl a optimizmu do ďalších ročníkov. Verím, že budú, lebo vidieť, že vás to baví a robíte to pre ľudí. A VEĽMI DOBRE.
ĎAKUJEM🤝👍🏻❤️