Jasne, slovenske a ziadne ine. 🤦🏻‍♂️
28.03.2025 - 21:10:09
00
Scarinko - pre teba to nastavia, nam ostatnym bude stacit nadstavit 🤪
29.03.2025 - 08:08:45
01
arrow_leftscarinko napísal:
Je to taky zvyk cloveka co sa vyjadruje verejne. Ked niekto nevie ani len zaklady tak by mal byt radsej ticho. Nie nejde len o obsah, preto sme chodili do skoly aby sme nepisali ako neandrtalci z osady 😉

Ked uz chces aby sa pisalo bez chyb, tak po slovensky je to neandertalci...
29.03.2025 - 10:02:50
06
arrow_leftscarinko napísal:
Je to taky zvyk cloveka co sa vyjadruje verejne. Ked niekto nevie ani len zaklady tak by mal byt radsej ticho. Nie nejde len o obsah, preto sme chodili do skoly aby sme nepisali ako neandrtalci z osady 😉

Keď chceš písať spisovne po slovensky, prečo nepoužívaš diakritické znamienka (mäkčene, dĺžne..)? A zrovna ty tu niekoho zdrbávaj za slovenčinu. 😆
01.04.2025 - 03:38:32
03
Ale má pravdu, lebo namiesto nastaviť používať naDstaviť je poriadne iritujúce a poriadne hlúpe.
01.04.2025 - 19:39:37
05
Aby ste sa neposrali 😛
01.04.2025 - 20:11:12
00
Ved mu nadstavili… predstavec… dali vyssie
Kktini tu riesite.
01.04.2025 - 23:13:53
00
ci niekto napise nastavily alebo nastavili mi je jedno. ale tu uz nejde o gramatiku - nadstavit a nastavit su vyznamovo uplne ine slova a ak sa rozpravaju ludia, co takto komolia vyznam, dochadza k zbytocnym omylom a nedorozumeniam. vychova v tomto je namieste.
02.04.2025 - 16:22:48
05
Ok, uz ste sa vychovali takze temu nadstavenia mozeme uzavriet 😉👍
Inac si stale pochvalujem rozhodnutie vyskusat bikefitting a odporucam ho kazdemu. Dava to zmysel - absolvovat bikefitting 👍
02.04.2025 - 19:18:38
02
Niekto nemate aktualnu skusenost s fittingom v Bikepeak v Oslanoch?
09.04.2025 - 17:23:37
00
Niekto skúsenosť?https://www.macobike.sk/bikefitting/
15.04.2025 - 19:07:33
00
Caute, tuto ma niekto skusenost?
https://www.velosprint.sk/rubriky/sluzby/bg-fit-retul-bratislava/
05.05.2025 - 10:32:17
00
Na starom nenastavenom bicykli som mal veľký problém s kŕčmi v prstoch na nohách (niekedy som musel zosadnúť a masírovať nohy, aby som vôbec prišiel domov), ale stal sa zázrak, bolesť pominula aj po prejdení 80 km (predtým 30 km a bolo hotovo)
Taktiež som mával problémy aj s trnutím rúk, boleli aj kríže. Teraz neviem, či je to bikefittingom, alebo novým bikom, alebo jedno s druhým, ale ja som šťastný človek, lebo ma "zatiaľ" nič pri bicyklovaní nebolí...
Dúfam, že to ešte dlho vydrží. Predtým so doslova trpel a nemal som radosť z jazdy. Teraz som šťastný ako malý chlapec a každému kamarátovi to rozprávam a odporúčam bikefitting.
25.07.2025 - 10:29:24
00
No ja zas pridám moju nedávnú skúsenosť s bikefittingom v bratislavskom mtbikeri. Mal som ísť k Matejovi Spodniakovi, no po príchode povedal, že budem s iným kolegom. Potom kolegovi pri druhej pokladni povedal "sprav to ty, ja tu musím doriešiť ešte nejakú ko*ti*u". Ešte predtým tam bol zákazník a pýtal sa na Pinarello bicykle a práve ten Matej dosť arogantne a drzo odpovedal. No nič povedal som si OK, ideme nato. Celé to prebiehalo v malej miestnosti na poschodí, kde som zodpovedal pár základných otázok, ktoré podľa mňa nemali ale žiadnu váhu. Som po operácií chrbtice, čo som zdôrazňoval ale nič sa ma ktomu nepýtal, ani v reporte to nie je.
Pomeral ma, nahodil do softwaru a ten vyplul nejaké čísla. Týpek skonštatoval, že podľa toho sa moc aj tak neriadia, že to ukazuje hovadiny. Každopádne nastavil podľa toho výšku sedla, pridal 0,7cm. Tu sú čísla čo vyšli:

vyska sedla: 818 mm (v reporte 818 mm)
vzdialenost sedla od konca predstavca: 685 mm (v reporte 721 mm)
vzdialenost zo stredu sedla na paky: 840 mm (v reporte 855 mm)

Keď som sa pýtal na tie čísla, tak že to nemusí ukazovať správne, pozrel sa na mňa z boku a ževraj vyzerám OK. Pomeral uhly a bolo to tiež OK. Takže vlastne, prsty na nohách ktoré mi tŕpli, mi tŕpnu stále aj po fittingu, prsty na ľavej ruke tiež, nič sa vlastne nevyriešilo :)

Každopádne, za 140€ by som čakal trošku taký viac odbornejší prístup a nie len dojmológiu. Šľapal som dokopy možno 4-5min, ak vôbec. Hneď som oľutoval, že som si nedoplatil 40€ a nešiel rovno v Cepovi...
25.07.2025 - 10:54:10
05
lear1 tazko sa to cita, vdaka za spatnu vazbu, budeme sa tomu venovat, aby sa taketo veci nediali. Ak ten bikefit naozaj nic nevyriesil, navrhujem, ze ti bud vratime peniaze, alebo nam das druhu sancu a bikefit spravi Cepo (bezplatne). Len pre kontext, vacsina feedbacku na bikefitting v BA je velmi pozitivna, takze verim, ze toto je zial jedna z tych malo situacii, kde to nevyslo. Napis mi prosim do spravy, co preferujes.

Edit: pripadne, ak sa tym Shimano fitom nic nezlepsilo pocitovo, mozno by davalo zmysel ist do Banskej Bystrice na Retul Bike Fit, ktory v BA nemame (https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/bikefitting.html). Tam nam fity robi Pavel Stedry, ale tu tam zvacsa terminy len par dni do mesiaca.
25.07.2025 - 11:52:03
17
keyboard_arrow_up