Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Tak, ako sa európske auto "nechytá" v Amerike, tak sa ázijské auto nechytá v Európe. Choďte vy, hejteri ruských áut pozrieť do Arménska. Volgy sú taxíky bežne, hasičské autá sú uraly, bežné sú uazy v horách a sú tam veľa zilov. Na tie ich podmienky sú to ideálne autá, na európsku infraštruktúru sú to veľmi neefektívne vozidlá
sorry ale toto je argument typu “ked v afrike robia vo velkom zensku obriezku tak je to super vec!”
jazdi to tam prevazne preto ze nic ine nemozu. doviezt alebo si dovolit.
Aj som uvažoval nad akousi súťažou, či by sa niekomu podarilo nájsť niečo, čo tomuto dokonalému automobilu chýba. Nakoniec som to zavrhol. To by nezvládol ani Chuck Norris, či Soňa Norisová.
LMS, moj 6rocny Navitel (R600, vtedy stal podobne ako tento tvoj) je na hranici pouzitelnosti kvoli tej mikrobaterke. Pouzitim parkovacieho senzoru (ked vypnuta kamera zaznamena otras, zapne sa na par sekund) sa baterka pravidelne vybijala domrtva, k tomu teploty, teraz uz baterka nedrzi nic. Keby len nefungoval parkovaci rezim, je mi to fuk, ale teraz ta baterka zdochne po dvoch-troch dnoch, co mi zresetuje cas. Takze nahravanie v slucke potom paradoxne premazava najnovsie zabery, lebo su 00:00 1.1.2000.
Dal som tam vacsiu kartu a snazim sa nezabudnut pravidelne formatovat. Co sa zaberov tyka, myslim, ze su celkom fajn citatelne. Na tvojej je potom uzsi pozorovaci uhol (135, napr. ja mam 170).
Do druheho auta som uz kupil kameru s kapacitorom.
Nechce si plz niekto adoptovat Pioniera ? Ja som ho pred par rokmi kupil na "projekt" z ktoreho zislo a zacal mi zavadzat v garazi. Moto je kompletne, pojazdne plus nejake diely naviac, mam aj neplatne papiere. Rozlozil som ho aby sa mi zmestil na prevoz do osobaku a ku kompletazi uz neprislo... zaplatil som zan 200E a rad by som ich dostal spat ... Ak nahodou tak PM ...
Update: Pinčel už má novú adoptívnu rodinu, text vyššie je tým pádom neaktuálny.
Mám otáznik. Môže mi konštantne dlhodobo klesať hlasitosť fabrickeho rádia? Mám pocit, že na jar som ocuval okolo 12-13,terat 15. Na CD sa mi vidí hlas ok.
scarinko Áno, to konštantne, ale toto ma vyslovene znepokojuje. Aj chlapec mi zozadu kričí, že nič nepočuje misoR hlboko si urazil ten fiat, lebo okrem rádia to má aj cerstvo doplnenú manualnu klimatizáciu! Okná otváram len ked kričím na štetky! No nič, mal som radšej do vlakna s medvedmi napísať, panuje tam väčšie pochopenie
Hehe aj lto sa zapojil
...No nič, mal som radšej do vlakna s medvedmi napísať, panuje tam väčšie pochopenie
ja ťa úplne chápem, proste len vekom sa cítiš viac uvanený, sám to poznám...
"V snahe nezaspávať za volantom mnohí vodiči pridávajú hlasitosť a púšťajú si hudbu s rýchlejším tempom a výraznými beatmi. Rap môže napríklad podporovať agresivitu za volantom s negatívnymi prejavmi voči iným účastníkom premávky.
Podľa dopravného psychológa Karola Kleinmanna zvýšená hlasitosť predlžuje reakčný čas a znižuje schopnosť racionálneho rozhodovania."
Mám otáznik. Môže mi konštantne dlhodobo klesať hlasitosť fabrickeho rádia? Mám pocit, že na jar som ocuval okolo 12-13,terat 15. Na CD sa mi vidí hlas ok.
Lebo v lete je teply vzduch a ten je redsi ako studeny v zime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sorry ale toto je argument typu “ked v afrike robia vo velkom zensku obriezku tak je to super vec!”
jazdi to tam prevazne preto ze nic ine nemozu. doviezt alebo si dovolit.
Presne tak, ako hovoríš. Ďalším príkladom dokonalosti ruského automobolizmu je UAZ-452 Buchanka.
Vyrába sa od roku 1965 dodnes
https://cs.wikipedia.org/wiki/UAZ-452
Aj som uvažoval nad akousi súťažou, či by sa niekomu podarilo nájsť niečo, čo tomuto dokonalému automobilu chýba. Nakoniec som to zavrhol. To by nezvládol ani Chuck Norris, či Soňa Norisová.
https://navitel.com/sk/devices/dvr/navitel-r35
Dal som tam vacsiu kartu a snazim sa nezabudnut pravidelne formatovat. Co sa zaberov tyka, myslim, ze su celkom fajn citatelne. Na tvojej je potom uzsi pozorovaci uhol (135, napr. ja mam 170).
Do druheho auta som uz kupil kameru s kapacitorom.
Update: Pinčel už má novú adoptívnu rodinu, text vyššie je tým pádom neaktuálny.
misoR hlboko si urazil ten fiat, lebo okrem rádia to má aj cerstvo doplnenú manualnu klimatizáciu! Okná otváram len ked kričím na štetky! No nič, mal som radšej do vlakna s medvedmi napísať, panuje tam väčšie pochopenie
Hehe aj lto sa zapojil
Cize dedicna hluchota v rodine. Naviac to bude s tym Tvojim hluchom uz fakt zle, ked na Teba dieta vzdialene cca meter musi kricat.
ja ťa úplne chápem, proste len vekom sa cítiš viac uvanený, sám to poznám...
"V snahe nezaspávať za volantom mnohí vodiči pridávajú hlasitosť a púšťajú si hudbu s rýchlejším tempom a výraznými beatmi. Rap môže napríklad podporovať agresivitu za volantom s negatívnymi prejavmi voči iným účastníkom premávky.
Podľa dopravného psychológa Karola Kleinmanna zvýšená hlasitosť predlžuje reakčný čas a znižuje schopnosť racionálneho rozhodovania."
https://auto.sme.sk/c/23526796/hlasna-hudba-alebo-ticho-pocas-soferovania-pozor-na-tieto-chyby.html?ref=tit
Lebo v lete je teply vzduch a ten je redsi ako studeny v zime