Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftchezter napísal:
nemate niekto skusenost s praskajucim zvukom pri cube stereo?
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba

pozrel som loziska v zadnej stavbe, zdaju sa mi v poriadku a su aj dotiahnute

pridavam video

30.06.2019 - 14:25:23
00
Mam otázku pri zhodeni vidli som zbadala vnútri v ráme kde sú vedené káble niečo podobné ako kefa na umývanie fliaš.?.. Je to na tlmenie hluku káblov v ráme?
Jedná sa o bike Cube
21.08.2020 - 16:24:37
00
rajcziovamariadaj fotku podľa toho budem vedieť viacej
21.08.2020 - 19:41:29
00
Áno je to presne na tlmenie hluku od káblov.
21.08.2020 - 19:43:44
00
Ahojte, objednal som si Cube stereo one44:c62 s bikediscount a potreboval by už prvý menší servis(brzdy,prehadzovačka). Neviete ako to je so záručným servisom, resp autorizovaným servisom u nás na Slovensku ? Na stránkach bikediscount som nič k tomu nenašiel. Ide o to či funguje niečo ako 'garančný servis' hradený alebo preplatený Cube. Pýtam sa čisto informatívne lebo mám svojho servisáka ktorý sa mi stará o bike dlhšiu dobu ale Cube som osobne ešte nemal preto ma zaujíma či tu je nejaká takáto možnosť. ďakujem
30.03.2025 - 18:37:54
00
Zadarmo ti to neurobia, lebo si to nekupil u nich. Ale Nemci ti preplatia naklady, teda aspon Bike24 tak funguje, ze ak sa nieco v zaruke pokazi, tak mi to preplatia (treba mat blocek samozrejme). Na garancku som nemusel ist, to oni nevyzaduju, viem si kopec veci skontrolovat/vyladit sam.
30.03.2025 - 19:16:13
00
Veď je jedno či je to Cube alebo FOCUS. Ide o komponenty ktoré sú viac menej všetky rovnaké
30.03.2025 - 20:28:43
00
arrow_leftdaliborm1 napísal:
Ahojte, objednal som si Cube stereo one44:c62 s bikediscount a potreboval by už prvý menší servis(brzdy,prehadzovačka). Neviete ako to je so záručným servisom, resp autorizovaným servisom u nás na Slovensku ? Na stránkach bikediscount som nič k tomu nenašiel. Ide o to či funguje niečo ako 'garančný servis' hradený alebo preplatený Cube. Pýtam sa čisto informatívne lebo mám svojho servisáka ktorý sa mi stará o bike dlhšiu dobu ale Cube som osobne ešte nemal preto ma zaujíma či tu je nejaká takáto možnosť. ďakujem

Ahoj . Pozerám presne tento bajk ako to vidíš po nejakom čase? Dobre? Akú máš veľkosť bajku a aký si vysoký ibs na porovnanie
05.05.2025 - 08:42:54
00
Caute, majitelia hlinikovych HTciek tu isto su. Spravil som si predbezne nejake porovnavacky zakladnych rozmerov ramov roznych znaciek a ostal som trochu prekvapeny ako ma CUBE hlinikove HTcko (Attention, Reaction, Acid…) dost vysoky stack v porovnani s inymi znackami... Ono to aj vidiet dost opticky pri pohlade na ne. Ale pocitovo - nemate pocit na nich akoby ste sedeli na bicykli pre seniorov?
21.05.2025 - 21:12:10
00
arrow_leftchezter napísal:
nemate niekto skusenost s praskajucim zvukom pri cube stereo?
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba

Tiez som pol roka hladal praskanie ... nakoniec to bolo uchytenie motora o ram bicykla. povolit skrutky uchytenia preprizit , zatlacit silnejsie na pedale a potom utiahnut skrutky motora zodpovedajucim momentom a bol klud a ticho.
06.08.2025 - 06:54:57
00
Niekde na fóre sa riešilo uchytenie tlmiča k zadnej stavbe. Treba skontrolovať skrutku ktorá ho drží. Vraj to už pár ľudí potrápilo.
06.08.2025 - 14:45:55
00
Mne začali po 8000km praskať úplne suché dolné ložiská zadnej stavby, boli bez vazelíny.
06.08.2025 - 20:40:36
00
Ahojte borci, mám na vás prosbu ohľadom výberu bicykla či sa niekto nájde a poradí ktorý je lepší aj pre moje boľavé kríže . Mám na vyber už dlhšiu dobu tento od CUBE
https://www.cube.eu/sk-sk/cube-reaction-tm-one-goldenlime-n-black/844100
alebo tento od CTM
https://www.ctm.sk/p/skaut-3-0-29-2025?v=1181
Jazdiť budem v lese a sem tam cesta ale to len na presun, žiadne veľké skoky ale zas aby to aj niečo vydržalo.
Som na vážkach tak preto sa obraciam na vás aby som nekúpil niečo čo potom budem ľutovať.
náklady na nový bicykel do 1400,-eur viac nie.
Za každú radu ďakujem.
10.08.2025 - 09:05:20
00
Cube Reaction TM One je na dnesnu dobu velmi nevyhodna kupa. Vaha je vysoko a cena este vyssie. Vzhladom na velmi zakladne osadenie by som cakal cenu max 900.
CTM Skaut 3.0 ma velmi peknu cenu, ale zaujimal by som sa o realnu vahu. Kubica nameral na 4.0 16.73 kg samozrejme bez pedalov (ale bol to 24 rocnik). To je strasna palka na 130mm full. Osadenie je ale uz rozumnejsie a jedine brzdy budu potrebovat casom upgrade (dvoj prstove dvoj piesty).

Pri tomto zadani by som riesil full. Skor ho nevyuzijes, ale chrbat sa podakuje. Problem je ze 1400 je nieco kde sa dostanes iba pri akcii. Cize treba hladat a nebat sa zahranicia pokial chces najlepsi pomer cena/vykon.
Pozrel by som AM100S z Decathlonu a Radon Skeen Trail AL 7.0 (ten mierne prekroci rozpocet)
10.08.2025 - 18:53:42
00
Ďakujem pekne za info Cube sa mi vždy páčili ale v poslednej dobe som začal rozmýšľať nad full aj kôli boľavým krížom predsa človek už nieje najmladšií😀 Radon sledujem dlhšie len priznám sa odradilo má riešenie reklamácie ak by niečo bolo treba predsa kamenná predajňa tu na Slovensku je iné ako riešenie v zahraničí aj keď tie ceny čo ponúka sú fajne. Skúsim počkať, našetriť pár eur a kúpim full aby som bol spokojný a bez bolesti.
Ešte raz ďakujem.
10.08.2025 - 19:16:42
00
keyboard_arrow_up