Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftRJ69 napísal:
Na tretí pokus som otočil auto, posádku som vysadil nech som čo najľahší a na spiatočke som sa s odretými ušami vyhrabal až hore na parkovisko.

Dobré riešenie, ale ak by nepomohlo, tak by som ešte prehodil predné kolesá, aby bola orientácia pneumatík správna - pokiaľ je snehová kaša, na ľade by to bolo asi neúčinné.
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 07:10:16
00
dnes na Orlene postarsi pan chcel tankovat. pred nim stalo auto a chlapik tankoval. postarsi mu zacal blabotat ze chce tankovat a neviem co este. uz vtedy mi bolo jasne ze to nepojde lebo cerpacka je bez obsluhy len na platbu kartou. a tak aj bolo - zacal mavat 50 eurovkou. chlapik mu vysvetluje ze tym tu nezaplati, niekolko krat. nepomohlo. odchadza. postarsi ide za mnou (bol som si dofuknut kolieska na aute) - ze ci mu nepoziciam kartu :-D tak mu radim ze v okruhu 500m su dalsie dve benzinky kde sa da platit hotovostou. ked som odchadzal stale cumel do stojana a hladal kde sa da zaplatit.
ako takyto clovek moze soferovat?
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 19:19:39
02
ako? jednoducho, hotovostou vybavi, nie?

(a nie vzdy je to o veku, ale tiez sme mali na ulici tazkeho pacienta, Alzheimer,doktor, dcera tiez - nastastie uz nejazdi)
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:12:38
00
Napadlo mi, nie sú tie Orleny vlastne protiústavné?
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:14:29
00
Platba v hotovosti moze byt z tech. dovodov odmietnuta.
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:46:35
00
neviem kam sa pohnu hotovostne platby, resp, čo budú robiť obchodníci s hotovosťou, veď už budú o chvíľu skoro všetky banky bezhotovostné?
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 07:28:43
00
len tu neslo o tu bezhotovost ale o to ne/pochopenie zakladnej veci. co robi za volantom? ovlada taky clovek vobec pravidla cestnej premavky? dokaze reagovat na rozne situacie?
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 09:39:29
00
S týmto som sa stretol už viackrát a videl som, akí boli títo ľudia z toho vykolajeni a stoj čo stoj hľadali spôsob ako tam tú bankovku vložiť. Na druhej strane nerozumiem akú má spojitosť, keď je niekto technický analfabet a zároveň má oprávnenie šoférovať vozidlo. Niektorí ľudia nemajú ani bankový účet...
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 09:44:16
00
Opacny pripad:
Mal som na dovolenke v Spanielsku pozicane auto, vecer pred vratenim som potreboval dotankovat. Vychadzalo to tak 5l.
Pridem na najblizsiu pumpu v meste, zastavim pri stojane a reku parada, karta + sumy, lenze nic na stojane nefungovalo. Google mi prelozil ze iba hotovost predom. Dnu nejaky marokanec, mavam 20 eurovkou a ze diesel za 10 :D
Viem si predstavit, ze niekto by to aj vzdal, resp hladal inu pumpu.
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 10:01:57
00
arrow_leftmisoR napísal:
S týmto som sa stretol už viackrát a videl som, akí boli títo ľudia z toho vykolajeni a stoj čo stoj hľadali spôsob ako tam tú bankovku vložiť. Na druhej strane nerozumiem akú má spojitosť, keď je niekto technický analfabet a zároveň má oprávnenie šoférovať vozidlo. Niektorí ľudia nemajú ani bankový účet...

A niekto nema ani mobil, a aj tak riadi stat. Ale toto je skor asi argument proti tvojmu, ze technicki analfabeti mozu byt dost nekompetentni a zial v zavaznejsich veciach, ako soferovanie. Sorry za offtopic.
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 10:40:34
01
misoR nie technicky analfabet. ale mentalny atlet - keby tam bol sam, tak nic nepoviem, ale ked mu dvaja ludia vysvetluju, ze tam hotovostou nezaplati, este ma poradenu inu benzinku kde zaplati, ale on napriek tomu tam tu hotovost chce niekam strcit.
ako rozmysla potom za volantom? to su mozno tie na prvy pohlad pre mna nevysvetlitelne nehody ktore obcas vidam - zoberie to cez dvojitu plnu do jednosmerky, strelene airbagy pri zrazke uprostred svetelnej krizovatky ....
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 11:06:15
01
hoho, tu sa cítim byť oslovený:
Na pumpe mi trikrát ofúkalo ruky, dvakrát namydlilo ale vodu som pustiť nedokázal, aj keď mi to vedľastojaci ukazoval. Ale šoférujem dobre... :rofl:
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 12:34:30
34
A možno si len ty myslíš že šoféruješ dobre. :)
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 12:44:54
02
dobre je tak na 3ku v škole ...
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 12:47:34
03
arrow_leftandrej25 napísal:
Opacny pripad:
Mal som na dovolenke v Spanielsku pozicane auto, vecer pred vratenim som potreboval dotankovat. Vychadzalo to tak 5l.
Pridem na najblizsiu pumpu v meste, zastavim pri stojane a reku parada, karta + sumy, lenze nic na stojane nefungovalo. Google mi prelozil ze iba hotovost predom. Dnu nejaky marokanec, mavam 20 eurovkou a ze diesel za 10 :D
Viem si predstavit, ze niekto by to aj vzdal, resp hladal inu pumpu.

Tiež som zažil v Španielsku tieto platby vopred. Potom som potreboval vrátiť požičané auto s plnou nádržou, tak hovorím v pokladni, že nepoznám to auto, neviem koľko chýba doplna.
Normálne mi odblokoval stojan a zaplatil som po natankovaní.
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 15:03:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up