Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja som mal teraz problém, vlak PK-BA N. Mesto, 2 háky na bicykle. Som nevedel ani za ten svet tam najprv koleso zaháknuť a potom zase na stanici odháknuť. Pritom nebol problém bicykle podržať, aj keď má svoju váhu, mám obyčajné teda nie vysoké ráfky, a 2.2 plášte a nie dajaké široké.
Inokedy bez problémov, teraz neviem či ten hák bol ohnutý alebo čo. Musel byť bike v háku, lebo by zavadzal v uličke, dosť ľudí sa premelo, pribudli bicykel aj kolobežky...
Spätne teda ďakujem kolobežkárovi, ktorý mi pomohol.
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:35:33
00
arrow_leftaJoN napísal:
Raz som išiel z Košíc s bicyklom, v staršom vagóne, veľkopriestorová chodbičko-predsieň s hákmi pre 5 bicyklov, dokola si posadali cigáni ...

Ak to boli jedni z tych, ktorym pojem sprcha nic nehovori, vedome/nevedome islo o ohladuplny krok, ze nesli dalej do vlaku :lol:
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:52:14
00
na tu pani co odstavila vsetky haky na bicykle by bol dobry psrievodca - len ich zrusili. teraz som siel osobakom zo ZA to Tr. Teplej a bolo to take divne. bol klud tak dobre bolo. ale ak by tam bolo dake individuum tak neviem kto by ho riesil. kazdy radsej odvracia zrak. a niekedy som zo sprievodcov mal pocit, ze su na to skoleni, ked som videl ako ich zvladaju.
a tiez som nedokazal zahaknut bicykel, okrem toho na jedne edvere jeden hak - cim novsia suprava tym horsie
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 22:16:46
01
keyboard_arrow_up