Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftblackpyros napísal:
A za celu tu eru hriesnikov si to odsral len Armstrong. Za to, ze si Amik dovolil vyhrat 7-krat. A za tie jeho arogantne kecy. Ostatni sa kludne popriznavaju, ale im vitazstva samozrejme nezoberu. Pokrytectvo par excellence.

Nie, neodsral si to len on. Prvenstva z TdF zobrali aj Landisovi, aj Contadorovi napriklad. Takisto nie je pravda, ze dopovali uplne vsetci - mozno velka vacsina, ale vsetci urcite nie. A urcite nie su ani vsetci cisti teraz.
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 19:32:27
00
Ano pravda, na tych dvoch som zabudol.
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 19:42:34
00
Boli aj dalsi, na ktorych som aj ja zabudol - tych si uz asi pamata len wikipedia, aj to s velkym ALE - Menčov ci Kohl. Nie sice vitazi, ale podium je tiez slusne. Za mna bol sok Cobo pred par rokmi, ked mu zobrali titol po 8 rokoch. Nie sice TdF, ale Vuelta je tiez slusne. Imho takito individualovia, co dopuju na vlastnu past daleko od teamov, sa najdu vzdy. A potom je to ako s tym striebornym priborom - podozrenie ostane. Kvoli minulosti cyklistiky zobrala moznost verit tomu, co vidime. To, ze riaditel UAE je Gianetti, tiez nepomoha (Na druhej strane ak by Tadej odmietol jazdit v teame s typkom s takouto podobnou minulostou, nevedel by si najst team). A tiez Tadej pred par rokmi na temu dopingu vravel v nejakom rozhovore, ze on by urcite nedopoval, pretoze je to zdraviu skodlive. Jasne. Neskor sa obaja aj s Vingom priznali k inhalovaniu toho oxidu uholnateho, kym to nebolo zakazane. Urcite je cmuchanie vyfukovych plynov velmi zdrave:). Takze kecy o zdravi si moze zalozit do zadnice. Nevravim, ze dopuje aj on - jeho aj Vingovou aj ostatnych ulohou je urobit, co mozu aby ziskali vyhodu.
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 20:37:35
01
arrow_leftennio napísal:
Ano, profici sa nebudu vediet poriadne rozbehnut v rychlych zjazdoch kvoli obmedzeniu prevodov... Co si vlastne predstavujes pod tym obmedzenim prevodov :^)

tych 54/11 ci kolko to planuju a 10m/otocka znamena ze pri kadencii 100 ides cca 60kmh... cize cokolvek nad 60 uz budu musiet pidlikat nozickami viac nez obvykle... budu to specificke zjazdy dlhe rovne s mensimi zakrutkami kde sa vali nad 80 a do zakrut len jemne pribrzduje, a tam prave budu chybat tie tazsie prevody. tak bud budu krutit jak zajacik duracel alebo radsej menej brzdit - tot moja predstava. ved uvidime, ale moj tip je ze na to niekto skaredo doplati
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 20:41:10
01
nedopovali akurát tí ktorí na to nemali prachy.armstrong na rozdiel od landisa nikdy nemal pozitívny dopingový test to,že to zakrívali a oebávali ako sa dá je druhá vec.Ak 7 ročníkov nemá víťaza tek prečo to automaticky nedali druhému v poradí ak LA nie je víťaz....proste drísty nič viac.na púrofi pelotón treba pozerať z velkou rezervou,hlavne ten mužský.
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 20:42:01
00
napr. taký Rasmussen ani nedosiel do cieľa, aj ked bol leader na TdF, po 16tej etape v 2007 ho Rabobank hned po zistení dopingu stiahol a na dlhe roky ukoncil podporu cyklistiky.. ale takých bolo viac....
https://sportnet.sme.sk/spravy/rasmussen-na-tour-2007-sme-v-time-dopovali-vsetci/
Zobraziť komentár 13.08.2025 - 21:01:59
01
A urcite nie su ani vsetci cisti teraz.
co nie je zakazane je dovolene.
nevieme co sa zakaze o par rokov. :)

pri tych velkych peniazoch asi kazdy trochu zariskuje zdravie, aby sa k nim dostal...
Zobraziť komentár 14.08.2025 - 06:36:03
01
Peniaze s tym nemaju vela. V amaterskych zavodoch, napriklad age group triatlon, sa dopuje urcite brutalnejsie ako v sucasnom profi pelotone a honelnici za to dostanu vacsinou len ucastnicku medailu.
Zobraziť komentár 14.08.2025 - 08:49:27
02
Názor skúseného https://www.welovecycling.com/cs/2025/08/13/remco-evenepoel-neporazi-pogacara-ani-po-prestupu-k-red-bullu/
Zobraziť komentár 14.08.2025 - 09:46:30
12
Ja aj ako neskuseny si myslim to iste. Cudujem sa Bore, a cudoval by som sa vlastne hocikomu, ze preplaca tohto labilneho plačka a ze si od neho este slubuju vitazstvo na TdF. Lebo jeho nespochybnitelny talent zial prekryva ta jeho natura. On podla mna nema v sebe psychicku odolnost vitaza 3-tyzdnoveho etapaku a kym dospeje a dozreje, uz bude na vitazstvo prilis stary, a my ani netusime, ake mlade, drave pusky tu budu na scene a vitazit za par rokov. Vyhrat jednorazove preteky alebo etapy je nieco ine, a tych este pozbiera, karieru bude mat urcite aj tak zavideniahodnu.
Zobraziť komentár 14.08.2025 - 10:32:40
08
Ale prečo by to neskúsili? Prachy na to zjavne majú. Momentálne sa ale nikto nedokáže priblížiť k Pogimu, iba Jonas trošku. Môžu okrem toho pracovať aj s Lipowitzom a podelia si lídrovanie na etapákoch. V zálohe ešte majú Pellizariho. Roglič je starý pes a podpísal na 2026, ale zjavne to nebude na líderstvo na TdF. Na druhej strane je ale pravda, že Remco mal podľa mňa oproti zostave Jumbo a UAE o dosť slabší tím...

A pre mňa ako malého fanúšika QS je super, že sa naplno vrátia k tomu čo bolo ich doménou - Vlčia svorka. Proste dravý klasikársky tím... Súhlasím v tomto so Štybarom...
Zobraziť komentár 14.08.2025 - 19:05:15
01
dnes tour de romandie woman bolo diskvalifikovaných niekolko špočkových tímov pretože odmietli GPS tracker na kontrolu jazdcov.

https://road.cc/content/news/romandie-teams-disqualified-after-uci-tracking-device-row-315457
Zobraziť komentár 15.08.2025 - 13:16:12
00
Lukáš Kubiš celkovo štvrtý na Okolo Dánska. Ataky Treku ho dnes vyšťavili. Ale forma je dobrá. Najbližšie ide WT etapák Renewi tour...
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 16:50:09
010
triki To mala byť nejaká pokusná akcia len jedna cyklistka z každého teamu to mala mať, ale mali prebrať zodpovednosť za namontovanie zariadenia za jeho údržbu aj za spôsobené škody.

Teamy ktoré to odmietli, používajú vlastný systém prenosu gps dát.
Takže nebol to krok proti bezpečnosti jazdcov ako vraví UCI
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 21:08:06
00
A teda ani Viky neštartovala?
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 21:12:32
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up