Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nosite na bike slnecne okuliare?
Ano vzdy, ci je slnecno a ci zamracene. 74% [ 864 ]
Ano, ale iba ked je vonku slnecno. 11% [ 122 ]
Podla nalady, nepovazujem to za nevyhnutnost. 7% [ 79 ]
Nie, okuliare nenosim. 8% [ 96 ]
Celkový počet hlasov : 1161
arrow_leftcanopus napísal:
romanca nos tenku buffku pod prilbu ako ja,a mas svaty pokoj,usetril si 150€

nosim pod prilbou čelenku, to ani tak nie o tom, že mi pot steká ale že sa mi "oči potia". teda okolo očí. mam oakley jawbreaker, to ma hrubé rámy, nefunguje to chladenie pod okuliarmi.
Zobraziť komentár 21.06.2025 - 09:52:03
00
jaj tak.Tak potom okuliare suce do koša
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 19:51:15
00
ahojte, este sa mi nepodarilo doteraz najst take okuliare na bike, cez ktore by mi nefukalo do oci. A je jedno ci maju alebo nemaju prieduchy, ake su velke atd. Zakazdym mam uplne vyfukane oci, citlive, slzave, obcas aj prievan chytim... Pritom nebikujem rychlo (max z kopca). Uz som vyskusala za posledny rok 6 roznych druhov a tvarov, vsetky som musela vratit. Prosim nema niekto skusenosti s tymto problemom? Lebo asi mi zostavaju uz len potapacske :-D. Dik
Zobraziť komentár 15.08.2025 - 12:44:44
00
Bohuzial, len skusat, je moja skusenost.
Mne osobne fukanie az tak nevadi, prave naopak - ked je horuco a silne slnko tak ma z toho bolia oci tak ze neviem az kukat....musim sa hybat, a okuliare tiez neviem najst take co priliehaju tak ze nepresvita okolo ramu takze aj tie nie uplne pomahaju

Jedine co ozaj doliehali boli horske adidas tycane (uz ich nepredavaju asi) s extra penou okolo
Zobraziť komentár 15.08.2025 - 13:27:30
01
arrow_leftstanos4 napísal:
Jedine co ozaj doliehali boli horske adidas tycane (uz ich nepredavaju asi) s extra penou okolo

No ta pena nie je zly napad veru. Pohladam ci niekto iny take nevyraba. Naivne som sa domnievala, ked pojdem po velkych fotochromatickych sklach zakrivenych, tak to bude lepsie, ale nebolo :-(. Usi mam tiez citlive, ale tam to vata vyriesila. Oci mam teraz pol roka po operacii este citlivejsie veru :-(.
Zobraziť komentár 15.08.2025 - 13:44:31
00
Vyrobcovia nerobíia uplne na tvar sportove lebo sa potom rosia...idealne najst viac zakrivene Okolo obocia aby nesvietilo z hora a z boku..ale to ti zostava len skúšať.pozriet čo kto nosi a popýtať skúsiť.mne sa osvedčili oukley.. jedno oko mam citlive po 3 operaciach..tak nosim okulare skoro stále, casom uz ale neslzi ked bikujem a fuka mi aj pod ...
Nosil som ev zero bezramove.teraz mam fligh jacket ale rie su nic moc tvarom a prisli mi corridor s dvomi sklami tak musim otestovať...nosim ich na volny cas bike skialp... turistiku.. čiže stále
Celkom dobre odklonuju vietor sutrolite.su ozaj velke jazdi ich zena.so aklami trail aj iridium
Zobraziť komentár 15.08.2025 - 14:12:15
01
hm, to trochu oaradax, mne vadi ze pod okuliarmi mi neprefukuje a potim sa a vam naopak :)
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 06:50:38
02
Niekde na fore som v nedavnej minulosti (mesiac-dva-tri) zhliadol dobre ohlasy na nejake okuliare Shimano, ktore dobre drzia, nepadaju, len neviem to dohladat, a teda neviem o aky model slo. Urcite si to precita niekto z uzivatelov, tak by som bol vdacny, ak by ste vedeli poslat odkaz na skulky :) Vdaka
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 15:28:18
00
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby-a-okuliare/okuliare/cesta-a-mtb/shimano-technium-okuliare-metalicka-cierna-ridescape-or-p124686.html

Zobraziť komentár 16.08.2025 - 17:47:29
    10
    Ale že by som o nich písal ódy na nepadavosť, to nie, akurát že sú majú výborný pomer cena/výkon a dve sklá v balení...
    Zobraziť komentár 16.08.2025 - 17:52:36
    00
    arrow_leftZuzu04 napísal:
    Lebo asi mi zostavaju uz len potapacske :-D. Dik

Ale zas netreba hned taky overkill, ved by si nemohla dychat nosom. Uplne postacia plavecke, aj farbu ramu a skiel si vies vybrat. :D

https://www.decathlon.sk/4950-okuliare-na-plavanie
    Zobraziť komentár 16.08.2025 - 19:12:43
    01
    arrow_leftZuzu04 napísal:
    No ta pena nie je zly napad veru. Pohladam ci niekto iny take nevyraba. Naivne som sa domnievala, ked pojdem po velkych fotochromatickych sklach zakrivenych, tak to bude lepsie, ale nebolo :-(. Usi mam tiez citlive, ale tam to vata vyriesila. Oci mam teraz pol roka po operacii este citlivejsie veru :-(.

Oakley Sutro Lite - do nich fuci najmenej zo vsetkych Oakley co mam (Jawbreaker, Flight Jacket).
    A na usi skus toto.
    https://www.cat-ears.com/
    Zobraziť komentár 17.08.2025 - 08:40:45
    02
    arrow_leftSesulak napísal:
    Oakley Sutro Lite - do nich fuci najmenej zo vsetkych Oakley co mam (Jawbreaker, Flight Jacket).
    A na usi skus toto.
    https://www.cat-ears.com/

Diiik za tip na bryle, tie macacie uska registrujem, vaham, nasla som aj taky tutorial na domacu vyrobu ale teda nevim :-D
    Zobraziť komentár 18.08.2025 - 08:48:55
    00
    tie shimano som zobral aj ja, mam maly a siroky nos .Jemne sa mi pocas jazdy posunu no nieje to nic coby bol vysostny problem. To ruzove sklo je uzasne a asi prvy a posledny shimano vyrobok ktory budem mat. Ak by boli znova v takej cene zoberiem ich zene, aj ta si pochvalovala, to vykreslenie tienov, listia a travy hlavne v lese je super
    Zobraziť komentár 18.08.2025 - 09:17:47
    00
    Ja mám tiež tie shimana, a sklá majú fakt výborné. Bohužiaľ sa už za normálnu cenu nedajú kúpiť. A znárodnila mi ich žena tak zase nič :D
    Zobraziť komentár 18.08.2025 - 09:36:46
    10
    keyboard_arrow_up