Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ved to je v poriadku, ale watty ostavaju nemenne 1w=1w, tvoj pocitovy effort sa meni a teda 300w sa zda niektore dni ako 500w, to ale nic nemeni na tom, ze ked su dve dajme tomu identicke osoby za rovnakych podmienok, ktore jedna tlaci 300w a druha 350w hore kopcom tak ze ta osoba s vykonom na 300w na danom useku ujde tej s vykonom 350w na danom useku. To je nezmysel.
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 14:25:08
03
Ty mi tvrdis, ze kazdy den dokazes podat rovnaky vykon? To by si bol asi jediny. Bez rozdielu ake usilie do toho das. Ved to by aj profici vzdy vyhravali ti isti. Lenze raz sa vyspis lepsie, inokedy horsie, potom strava a kopec inych premennych do toho vstupuje.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 12:38:37
00
nie netvrdim, to len ty nerozumies pisanemu slovu priatelu. Ja tvrdim ze ci je den A alebo den B, 1w je stale 1w, tvoja(a hocikoho ineho) pocitova zlozka usilia ktoru musis vynalozit na dosiahnutie tej hodnoty wattov, je to co sa meni. Cize tak ako pisem, 300w sa ti v jeden den moze zdat ako 250 alebo aj 500 v iny den. Ale to je tvoje vnimanie usilia, tie watt-y sa nemenia, cize raz to ide lahsie, raz tazsie ale ten porovnavany ciel, dajme tomu 300w je konstantna nemenna hodnota.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 12:55:10
03
Ty si ides stale svoje. Nechapem preco tu stale splietas nejaky effort. Diskusia zacala tym ze dvaja ludia meju nejaky wat/kg. A ja len pisem ze ked aj ten co ma mensie w/kg tak v dni ked mu ide lepsie tak moze predbehnut toho co ma "papierovo" vacsie w/kg, lebo sa mu zrovna moze ist horsie.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 13:25:09
00
Ja ked budem mat svoj najlepsi den, tak mozno na minutu udrzim krok s Pogacarom, ktory je chory a este k tomu tri dni v kuse chlastal. Ale co to robi v teme o powermetroch neviem.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 13:44:58
01
arrow_leftmartinzz napísal:
Ty si ides stale svoje. Nechapem preco tu stale splietas nejaky effort. Diskusia zacala tym ze dvaja ludia meju nejaky wat/kg. A ja len pisem ze ked aj ten co ma mensie w/kg tak v dni ked mu ide lepsie tak moze predbehnut toho co ma "papierovo" vacsie w/kg, lebo sa mu zrovna moze ist horsie.

uz nemam silu, precitaj si v akom bode si sa zapojil do diskusie a preco som ti napisal co som ti napisal
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 13:50:15
00
arrow_leftmartinzz napísal:

stať sa to môže, ale ked sa to stane, v tom momente ma prvý jazdec aktuálny (reálny) výkon W/kg lepši a ten druhý jazdec má v tom momente svoj reálny výkon W/kg menší keď ma horší deň, preto ho prvý predbehne, to je celá pointa a môže sa to uzavrieť ?
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 17:15:50
04
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
ma xcadey gen2+ prevodník 3 roky zatial bezproblemov
mal som favero to sa mi pokazilo
na cestaku kluku 4IIII a tiež bez problemu zatial , len kratko
ps NA PREVODNíK ALE POUži ocelove skrutky, hlinikove po 2 sezozach pošli, jemný kratky závit a to moc nezvladal

vieš mi poradiť aké skrutky(+ matice) kúpiť ? resp. aký rozmer ? viem že M8 ale už som si neni istý akú dlžku
Ďakujem
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 08:50:39
00
pouzival som tieto skrutky, ktore som zrezal na presny rozmer podla retazovej linky, mal som nejaku podlozku medzi prevodnikom a PM. potom som presiel na titanove skturky z aliku. nikdy mi tie ALU nerobili problem.

https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prislusenstvo/mortop-chb-1-skrutka-do-prevodnika-16-mm-p2657.html

https://a.aliexpress.com/_EjzSTTu

Zobraziť komentár 26.08.2025 - 09:15:04
    10
    treba pozerať kratke na jednoprevodník
    ja som mal kcnc... tie pošli rýchlo
    potom som doma našiel v čarovnej 20r krabičke a obrúsil nejaké ocelové a je pokoj
    tu som našiel len kratke hlinikové
    https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prislusenstvo/a2z-skrutka-do-prevodnika-singlespeed-zlata-p112927.html?itm_medium=shop&itm_campaign=similar-products
    treba sa popýtať po predajniach či maju ocelové

Zobraziť komentár 26.08.2025 - 09:56:44
      10
      keyboard_arrow_up