Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravim, mam RS Revelation RCT3 r.2014. Pri silnom brzdeni prednou brzdou vidlica praska. Rozobral/premazal/precistil som uz celu sustavu naviazananu na vidlicu (predstavec, rajdy, hlavove, pevnu os, naboj) a praskanie je tam stale. Vidlica vo zveraku nejavi ziadne naznaky vole a preto dedukujem ze to bude niekde v klznych puzdrach vonjaksich/vnutornych noh vidlice. Mate s tym nejake skusenosti? Vdaka za akekolvek rady.
Zobraziť komentár 24.08.2015 - 10:24:36
00
je mozne ze "pracuje" lisovanie krku alebo noh v korunke - to by si nebol prvy ani posledny. a jedna pani povedala, ze takto lubia vrzgat aj pajky. osobne by som este skusil vylucit brzdu/kotuc (hlavne ak su kotuce dvojdielne alias shimano, hope,...) a hlavko.
Zobraziť komentár 24.08.2015 - 16:34:43
00
azet diky. Ked som ju dal do zveraku a riadne s nou pomixloval tak nepukala, je pravda ze mam 100kg a kinetika brzdenia nepusti a tazko ju nasimulujem vo zveraku :) Skusim este checknut kotuc s unasacom ako pises (XT icetech) ci nie je vola niekde tam ale pochybujem kedze kotuce jazdime vsetci v partii a nikomu nepukaju. Hlavko by som vylucil..vcera komplet rozobrate a premazane, potom jedine vymena hlavka za novy kus do coho sa mi nechce :)
Zobraziť komentár 24.08.2015 - 16:47:19
00
aj u nas v partii sme zili v tom, ze dvojdielne shimana nepukaju. potom dosiel jeden chytrak do partie ;-) ze ci nam nepukaju kotuce. ked sme sa poriadne pohupali dopredu/dozadu pri fest zatiahnutej brzde, tak to pukalo kazdemu, hehe.
test vidlice: skus este bajk otocit hore nohami, vyber predne koleso a pacit zaroven jendu nohu dopredu, druhu dozadu a pod.
Zobraziť komentár 24.08.2015 - 17:02:23
00
Ked sa hupes dopredu,dozadu pri brzdeni,väcsinou pukaju platnicky v prasiatku a nie kotuc...
Zobraziť komentár 24.08.2015 - 17:09:41
00
mne praská Pike tiež pri prudkom brzdení alebo keď dostane poriadnu šupu, v mojom okolí sa vystriedali 3 RS Totem a praskali všetky ale bez ujmy len to proste vydávalo ten otravný zvuk takže neriešiť, ignorovať a jazdiť veselo ďalej :D
Zobraziť komentár 25.08.2015 - 20:16:17
00
U mna podobne,nove revelation aj pike,obe sem tam praskali...neriešim
Zobraziť komentár 26.08.2015 - 20:22:41
00
Ahojte. neviete mi poradit co by mohlo sposobovat taketo praskanie vo vidle? vidlu som komplet vycistil, nalial novy olej, ide ako ma, zamyka, len praska pri zatazi dopredu dozadu. diky za rady https://youtu.be/Ye5Qy_zq8vc?feature=shared

Hlavove je nove, ak tam nahodim inu vidlu tak to nerobi
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 13:18:41
00
Mne takto pukal lisovaný spoj noha-korunka, vidlicu som reklamoval, uznali a závadu odstránili no do roka pukalo znova, tiež uznali a menili mi horné nohy s korunkou a krkom ..som zvedavý kedy sa mi to zas rozpuka, vidlica Fox 36 rhythm no vraj sa tento problém vyskytuje aj u iných výrobcov .
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 14:29:12
10
Tak uz zase je tu obdobie praskania krkov?Myslel som ze uz to skoncilo.Foxi boli zname touto zavadou.Tiez som ju mal v takom stave.Myslim ze WDecko pomohlo trochu. No problem to neriesi.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 06:52:59
10
Nemyslím ze toho problému sa dá úplne zbaviť. Zatiaľ každá vidla ktorú som mal začal skôr či neskôr praskať... Rôzne značky na rôznych bajkoch.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 07:42:18
10
skbodva pravdepodobne praska spoj korunky a vnutornych noh. Je mozne toto riesit vylisovanim noh z korunky a pri spatnom lisovani zalepit. Podobne sa riesi praskanie krku v korunke. Vylisovanie a pri spatnom nalisovani zalepenie.
Este tip na servis, kde toto robia: https://asasin.cz/
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 08:23:23
10
Robí to aj BikeGarage v NR Aa Lubo Staňo v RA... Akurát mam pocit ze oni zatiaľ riešia iba stlpiky
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 09:00:17
10
ja som akurat pisal Rastovi Stanovi (Stano's bikes na IG),budem mu musiet poslat aj ja vidlu na prelisovanie krku,ked prudko zabrzdim prednou brzdou alebo silno prepruzim bike tak to puka,myslel som si,ze to je hlavko lebo spodne lozisko som mal KO,po vymene hlavoveho 90% zvukov prestalo ale prave tie najsilnejsie nie.... takze to musim riesit,podla toho co mi Rasto pisal a kedze mi to nerobi moc dlho,tak sa pravdepodobne krk vylisuje riadne sa to precisti a vlisuje sa spat aj s nejakym Loctitom
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 09:11:12
11
Kolko to stoji?
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 09:48:45
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up