nie u kazdeho je pri vybere noveho bicykla rozhodujuci faktor následná predajná cena, lebo ani tá nemusí priamo korešpondovať so značkou, niekedy stačí pozrieť na bicykel, človeka.....
Taky Canondale by som mal v tej cene na mechanike a nie na elektrickej ultegre a karbon kolesa k tomu. Možno to som len tak napísal. Zapačil sa mi už davnejšie par mesiacov dozadu keď som sa začal pohravať s myšlienkou že chcem novy cesťák, trochu zvláštne keďže viac jazdim na MTB, značku som vobec nepoznal až potom som si ju trochu pozrel čo su zač a tak. A pri cesťáku myslim že sa nemam čoho bať, pod mojimi cca 60 kg myslim že vydrží dlho
stale su tu ludia co si kupia bicykel a jazdia ho dlhe roky. pri kupe nerozmyslaju ako ho budu o rok-dva predavat. mam rockrider xc-ko lebo sa mi zapacil a chcel som ho. dnes by uz mozno nebol ani taky problem ho predat, lebo na tom jazdia svetak a znacka sa dostala do povedomia. a uprimne - nenasiel somm na tom rame nic zle, co sa neda povedat o znackach zvucnych mien.
je viacej tých značiek za priateľne peniaze len luďia sa ich boja z vlastnej skúsenosti okolia pokial to neni kamenná predajna alebo nedaj bože to neponúka nejaký shop v BA tak je to zlá značka , ty máš akú velkosť pre info ?
Indy9o, je to možné, že tak niekto rozmýšľa. Tieto Allebike sú naozaj fajn, jeden conti team na nich jazdí a majú aj predajňu, ale chápem, že na Slovensku sú asi úplne neznámi - ako aj slovenské značky tu.
JakobSWE akože pre mňa cestná cyklistika nie je dvoležitá a som zameraný na MTB aj keď to tak nevyzerá a vyberal som bajk pomer cena výkon a nech vyzerá a vyšiel najlepšie Van Rysel a luďia majú blbé otázky doteraz nebojíš sa mať bajk z Decatlonu , poznám X luďí čo jazdia aj číny a sú spokojný v tomto je ešte slovenský národ zaostalí dosť
Ešte ho časom čaká nejaky ten menší upgrade ako kotúče Dura Ace, pedale tam mam momentalne MTBčkove XT, zatiaľ necham tak, možno pojdu cestne Ultegry, na starom cestaku som mal tie XTčka na horak vyhovuje mi to ze bez obav mozem chodit ak treba atd no kazdy mi hovori ze cestne pedale a tretry je iny level. Co sa tyka velkosti vzal som 56 a sedí parádne
Indy9o
Mat drahe znackove veci,...aj ked na splatky, pozicku, lizing ... ale pred rodinou/susedmi/nimandmi treba ukazat, ze na drahe veci maame, ved ide o status
Bicykel sa musí aj pacit,nie len suché dáta cena výkon,ten výkon je na 90% od zadku dolu. Treba sa s nim zosúladiť zžiť ,musíte si spolu sadnúť zladiť sa,nie každý má možnosť dlhodobo otestovať bicykel. Ale nevozil by som sa na bicykli ktorý by sa mi nepacil áni keby to bola prémiová značka s cenou 10K plus...
JakobSWE akože pre mňa cestná cyklistika nie je dvoležitá a som zameraný na MTB aj keď to tak nevyzerá a vyberal som bajk pomer cena výkon a nech vyzerá a vyšiel najlepšie Van Rysel a luďia majú blbé otázky doteraz nebojíš sa mať bajk z Decatlonu , poznám X luďí čo jazdia aj číny a sú spokojný v tomto je ešte slovenský národ zaostalí dosť
acital si aj niekedy recenzie na tie vanryseliky? 90% ludi na to iba *****e....
Indy9o
Mat drahe znackove veci,...aj ked na splatky, pozicku, lizing ... ale pred rodinou/susedmi/nimandmi treba ukazat, ze na drahe veci maame, ved ide o status
vies kolkych ludi poznam,co si kupuju auta,domy,mobily,pocitace,gitary,fotaky,TV,kadejake somariny na splatky,hypo,pozicku,lizing? no daj este nieco
Bicykel je už vo finálnom stave, ďalšie úpravy by moja peňaženka nezvládla kupovaný začiatkom júla, mal som ešte Specializeda v Saganovej edicii ale už som cítil že je čas na zmenu, tak sa tak aj stalo. Skôr ako veľké upgrady by som povedal, že detajli a nejaké osobné preferencie som menil ako riadidla, gumy, atď. Letí to po rovine divoko, no len to aj veľa sacharidov pýta
Ono ten bike ak sa nemýlim hneď po asi pol roku som menil lebo mi bolo málo, som nečakal že sa dám na cestné bicykle tak rýchlo a že to pôjde tak dobre
canopus Poprosím nejaké reálne linky, kde si niečo také viem prečítať, nakoľko nech googlim ako googlim,tak som nič reálne a objektívne nenašiel, že by bol niekto nespokojný s našim VR, rovnako sa tak nesťažuje nikto z môjho okruhu ľudí, s ktorými jazdím
canopus Poprosím nejaké reálne linky, kde si niečo také viem prečítať, nakoľko nech googlim ako googlim,tak som nič reálne a objektívne nenašiel, že by bol niekto nespokojný s našim VR, rovnako sa tak nesťažuje nikto z môjho okruhu ľudí, s ktorými jazdím
marcel77, momentálne nemám plány meniť, teda aspoň v najbližších mesiacoch. Ale ak by som teraz kupoval, tak tak buď:
1. Cannondale SuperX LAB71 s dvoma pármi kolies 2. Allebike Industrie
3. Standert Kreissäge RS
Ale závisí od veľa veci. Kamaráti ma prihovárajú na Scott Foil, ale neviem. Uvidíme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.allebike.com/en/produkt/cyklar/landsvag/industrie/industrie--ultegra-di2--01?v=1757658643490
Cenovo rovnako ako tvoj novy.
je viacej tých značiek za priateľne peniaze len luďia sa ich boja z vlastnej skúsenosti okolia pokial to neni kamenná predajna alebo nedaj bože to neponúka nejaký shop v BA tak je to zlá značka , ty máš akú velkosť pre info ?
Môj Canyon Ultimate je L.
Ono ten bike ak sa nemýlim hneď po asi pol roku som menil lebo mi bolo málo, som nečakal že sa dám na cestné bicykle tak rýchlo a že to pôjde tak dobre
To ma nenapadlo... zo 100 jazd idem tak 95 sám takže asi veľmi im to vadiť nebude ale diki za pripomenutie leob fakt ma to nenapadlo
Prosit mozes, googlit tiez, vacsinou nic nenajdes... Slusnost ktoru pouzivas tito diskuteri nepoznaju.
1. Cannondale SuperX LAB71 s dvoma pármi kolies 2. Allebike Industrie
3. Standert Kreissäge RS
Ale závisí od veľa veci. Kamaráti ma prihovárajú na Scott Foil, ale neviem. Uvidíme