Ak chceš ísť 140 km pod Semmering na
bicykli a tam potom začať okruhy po kopcoch a dolinách a zase sa 140 km vrátiť späť, tak kľudne môžeš. Je to síce kilometricky extrém no dá sa. Hlavne treba mať svetielko, lebo za bieleho dňa to najskôr nedáš.
Autom to trvá tak 1,5 hodiny. Vlakom dve hodiny do tej oblasti Schneeberg, RAX alebo pohoria Wechsel alebo kopčekov pod Mattersburgom.
tak ked si zoberiem len okolo toho Schneebergu, co si bol teraz, tak napriklad k podhoriu k Wiener Neustadt, kde bocis na Pernitz, alebo k Hohe Wand, to mas z BA 80-90 km (2,5 - 3 hodinky), naspat sa mi zapacila trasa cez spominany Eisenstadt a mas pekny okruh a nemusis ani svetielka nosit, chodim skoro rano a poobede som doma... pokial nejdem nejaku mordu v tejto oblasti, tak vacsinou volim presun na bic...
Este aj napriklad taky Stuhleck je pekny takto na otocku na bic a dlhodobjsie chcem dat s turistikou aj schneeberg, len musim niekeho vymaknut, kto pojde autom, nech si zatial bic do auta odlozim, tak ak by niekto isiel, hlaste sa, vyuzil by som Vas