Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdodo58 napísal:
Packa od aliho. Cenovo tak 1/4 originalu, az som prekvapeny kvalitou vyhotovenia, snad sa nedolame pri prvom pouziti.

A dáky konkrétny odkaz by nebol ? 8)
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 11:54:03
00
na aliku je aj "search by image" keby si bol uz uplne zufaly ...
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 12:05:46
00
Neviem, ci je uplne vhodne davat odkaz sem, kedze miestny eshop predava original a ako spravny biker, by som mal odporucat original, aby som podporil komunitu. Budem sa ale tvarit, ze podporujem aj cenotvorbu, takze skus hladat "Bike Dropper Mountain Seatpost 4 Way CNC Remote".
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 12:50:14
01
keby tam aspon daju nejake hakibaky alebo nazov ich znacky… ale takto na hulvata
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 18:36:18
06
vzdy tu dame aj link… je jedno odkial to je, ked je to dobry komponent

Nerob drahoty

arrow_leftdodo58 napísal:
Neviem, ci je uplne vhodne davat odkaz sem, kedze miestny eshop predava original a ako spravny biker, by som mal odporucat original, aby som podporil komunitu. Budem sa ale tvarit, ze podporujem aj cenotvorbu, takze skus hladat "Bike Dropper Mountain Seatpost 4 Way CNC Remote".
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 19:03:12
00
Dajte pokoj s linkom. Fejky, nech sú akokoľvek funkčné by sa tu nemali takto propagovať. Na zváženie je aj umiestňovanie fotiek kúpených fejkov do tohto vlákna, ale budiž...
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 19:06:30
06
Aky fejk. Komponent ako kazdy iny. Niekto moze minut peniaze, niekto 2x porozmysla. Takze klud s prilisnou moralkou. Par stran dozadu sme tu davali linky ma duse a kopu fotiek. Nikomu to nevadilo. A uz vobec nie mtbikeru.

Potom ani z nemeckych a ani inych shopov tu nebudeme davat foto? Zajtra mi pridu veci z R2, tak uz to zakazes ci co?
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 19:41:34
00
Tecka Ukludni sa ty a predtym ako sa zbytocne zavzdusnis a zareagujes si najprv nastuduj rozdiel medzi fejkom a regulernymi cinskymi znackami (napr. dusi ked uz to spominas).

A noze daj, ake ze to fejky predava R2? :)
Myslim ze poriadne nechapes problematiku a potom debata s tebou aj tak vyzera..
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 19:54:34
02
Aj tie duse su fejky… okopirovane tubolita.

Ak je nejaky komponent dobry / zaujimavy… sup sem s nim. Toto je vlakno o radach a inspiraciach na kupu dobrych veci.

arrow_leftLMS napísal:
Tecka Ukludni sa ty a predtym ako sa zbytocne zavzdusnis a zareagujes si najprv nastuduj rozdiel medzi fejkom a regulernymi cinskymi znackami (napr. dusi ked uz to spominas).

A noze daj, ake ze to fejky predava R2? :)
Myslim ze poriadne nechapes problematiku a potom debata s tebou aj tak vyzera..
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 19:57:18
20
Aha takze Canyon je okopirovany Specialized lebo je tiez z karbonu?
Ridenow duse nie su ziadne fejky ale cinska znacka ktora vyraba tpu duse ako x dalsich firiem.
Ako som si aj myslel, si v tomto mimo takze nema vyznam to dalej s tebou rozoberat.
Ak to moderatorom nevadi, nech sa tu linkuju aj chinarella, ved to je tiez zaujimavy komponent :facepalm:
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:06:46
03
Jasne, ze som mimo. Ako inak.

https://a.aliexpress.com/_EyMD2Do
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:19:07
00
Tecka, sice nie som vobec znaly veci (na co sluzi ta packa...) no vidim tam 'Wolf Tooth' a teda chrapunskejsie skopirovanie obchodnej znacky uz ani nejde spravit...

ps, edit, v prispevku od dodo58 na predchadzajucej strane
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:33:22
05
Tecka Tak rýchlo objednávaj, za mňa teda radšej o pár € drahší originál ;)

https://www.bike-discount.de/en/wolf-tooth-components-remote-light-action-remote-lever :y:

Dva roky mi funguje bezchybne

Naposledy upravil gravel1 dňa 24.09.2025 - 20:39:25, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:38:21
01
No. Napriek tomu niekoho ta suciastka potesila a niekoho zaujala. Jednoduche, nie?
Dufam, ze dietatu nekupis Jadransku zmrzlinu, ktora okolo jadranu ani nepachla. Takto by sme mohli pokracovat do nekonecka. Kazdy ma svoju pravdu. Len treba respektovat to, ze si to niekto kupil. Este raz, vola sa to respekt, elementarny, k tomu, ze niekto sa rozhodol. NEKSEFTUJE s tym.
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:38:48
00
Zaujal ma ten okruhly. Musim pozriet ako to funguje. Ked syn zrusi to co ma, tak by to mohla byt dobra volba.

arrow_leftgravel1 napísal:
Tecka Tak rýchlo objednávaj, za mňa teda radšej o pár € drahší originál ;)

https://www.bike-discount.de/en/wolf-tooth-components-remote-light-action-remote-lever :y:

Dva roky mi funguje bezchybne
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:41:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up