Mily mfekete uz si sa tu vyplakal ? Pomohlo ti to ? fajn. Ukazes mi, ake pravidlo sa tu porusilo ? mam tu ukazat kedy boli tieto konkretne kolesa kupovane a profil na stravu aby si tu kazdy mohol pozriet ze tie kolesa boli vonku na ceste na 2-3 jazdach … chces sa tu nadalej strapnovat tvojimi primitivnymi konspiraciami ? Ak mas osobne problemy a potrebujes si na niekom vybijat zlost , rob to prosim inde. Tu je vacsina ludi inteligentnych a nema za potrebu tu citat tieto tvoje fantasmagorie ??♂️
Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
200 eurove kolesa za 450, 10 krat za rok, nie je zarobkova cinnost ?
Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
A ukazes mily mfekete alebo akokolvek dokazes ze som tu na mtbiker bazari predal 10 parov kolies ? Vidis tam v tej Tvojej citacii to slovicko “NOVEHO TOVARU” … stale ti to v tej Tvojej hlavicke nedochadza ? Vies ty vobec aky je rozdiel medzi jazdenymi a novymi kolesami ? ??? Apropo… Taky Admin si vie velmi lahko pozriet ake a kolko inzeratov som tu mal ?? jaaaj uz chapem , ty si ten …. zem je plocha a elvis zije na mesiaci ??♂️ uz mi je to jasne ?
Mily mfekete uz si sa tu vyplakal ? Pomohlo ti to ? fajn. Ukazes mi, ake pravidlo sa tu porusilo ? mam tu ukazat kedy boli tieto konkretne kolesa kupovane a profil na stravu aby si tu kazdy mohol pozriet ze tie kolesa boli vonku na ceste na 2-3 jazdach … chces sa tu nadalej strapnovat tvojimi primitivnymi konspiraciami ? Ak mas osobne problemy a potrebujes si na niekom vybijat zlost , rob to prosim inde. Tu je vacsina ludi inteligentnych a nema za potrebu tu citat tieto tvoje fantasmagorie ??♂️
PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie chapem ze nie kazdy moze byt manazer a nie kazdy pobral dostatok inteligencie a vnimavosti nato, aby dokazal takuto skutocnest pochopit. Ak by si sa chcel dovzdelavat , mozem ti do sukromnej spravy zaslat technicke detaily oboch generacii. Len ta prosim naozaj sa tu uz viac nestrapnut ?
fotku ktoru mas pri aktualnom inzerate si prvy krat zverejnil v inzerate 11.11.2023, a je aj pri inzerate s 2000km.
Máš tam hodnotenia od nakupujúcich od r.2023...Vždy ide o kolesá Elitewheels - rôzne modely. Dá sa predpokladať, že ich bolo ešte viac. Kde sa prišlo k cene, že stoja 200 eur neviem??. Stoja na Ali väčšinou okolo 380 eur. Len to asi vezme colnica, takže nové voňavé 450-500.
A ukazes mily mfekete alebo akokolvek dokazes ze som tu na mtbiker bazari predal 10 parov kolies ? Vidis tam v tej Tvojej citacii to slovicko “NOVEHO TOVARU” … stale ti to v tej Tvojej hlavicke nedochadza ? Vies ty vobec aky je rozdiel medzi jazdenymi a novymi kolesami ? ??? Apropo… Taky Admin si vie velmi lahko pozriet ake a kolko inzeratov som tu mal ?? jaaaj uz chapem , ty si ten …. zem je plocha a elvis zije na mesiaci ??♂️ uz mi je to jasne ?
nechajme to na kupujucich, uz vedia ze ty im dokazes zabezpecit "skoro nove" kolesa ktore si kupil za 200, za 450e. a ked ta z toho vynechaju, 100ku usetria.
adminom nechame posudit, ci tvoj predaj je v sulade s pravidlami fora.
Máš tam hodnotenia od nakupujúcich od r.2023...Vždy ide o kolesá Elitewheels - rôzne modely. Dá sa predpokladať, že ich bolo ešte viac. Kde sa prišlo k cene, že stoja 200 eur neviem??. Stoja na Ali väčšinou okolo 380 eur. Len to asi vezme colnica, takže nové voňavé 450-500.
ked si to dnes vyklikas, vyberes si priplatkovu dopravu (aby si neriesil colnicu), pouzijes kupon ktory ti to tam ponukne, dostanes sa na 349.daco.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ake nechajeme to tak si tu na mna poukazal , obvinil ma, tak nech sa paci teraz odpovedz na moje otazky ci uz ti dosli slova ? auz si pochopil ze si tu ostal len za obycajneho trapneho blba ? 🤦🏻♂️bolo Ti to treba ?
A ? kde je zakazane mat jednu fotku ? to mam akoze zakazdym robit nove fotky v atelieri aby bol tu panko mfekete spokojny ? ??♂️? prosim fakt sa tu uz nestrapnut ??? ostal si za blba a vidia to tu vsetci…
ake nechajeme to tak si tu na mna poukazal , obvinil ma, tak nech sa paci teraz odpovedz na moje otazky ci uz ti dosli slova ? auz si pochopil ze si tu ostal len za obycajneho trapneho blba ? ??♂️bolo Ti to treba ?
v tomto fore pisem preto aby ludia vedeli ze nepredavas kolesa lebo "Prechadzam na vyssi rafik", ale preto ze na tom chces zarobit. a upozornujem ich na to ze cena ktoru za to pytas vobec nieje pre nich priazniva.
A ? kde je zakazane mat jednu fotku ? to mam akoze zakazdym robit nove fotky v atelieri aby bol tu panko mfekete spokojny ? ??♂️? prosim fakt sa tu uz nestrapnut ??? ostal si za blba a vidia to tu vsetci…
kludne jednu fotku staci, na bazosi, kde napises ze draho predavas kolesa ktore si lacno nakupil. tu by si mal respektovat to ze tento bazar podla prevadzkovatela nieje urceny na to aby si z toho robil zarobkobu cinnost.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Mam Ti ukazat fotku bicykla s novonahodenymi 65mm rafkami ? 😂😂😂 uff takehoto dezolata som tu este veru nestretol 😂 len sa tu strapnuj dalej, pekne meno si tu robis … 😂 mas ty v hlave vobec nieco ci len vzduch ? zatial cokolvek si tu napisal bol vymysel a klamstvo 😂
Isheep podla mna sa strapnujes skor ty a urazky a smajliky to nezachrania. Sam si sa priznal k zarobkovej cinnosti co je jasne proti pravidlam fora a potom to ides prekrucat ako male dieta. A kludne si kopni aj do mna
Isheep podla mna sa strapnujes skor ty a urazky a smajliky to nezachrania. Sam si sa priznal k zarobkovej cinnosti co je jasne proti pravidlam fora a potom to ides prekrucat ako male dieta. A kludne si kopni aj do mna
ukazes mi kde som sa priznal ze na mtbiker bazari vykonavam zarobkovu cisnnost ? Ukazes mi jedine pravidlo ktore som porusil ? Dakujem
Mam Ti ukazat fotku bicykla s novonahodenymi 65mm rafkami ? ??? uff takehoto dezolata som tu este veru nestretol ? len sa tu strapnuj dalej, pekne meno si tu robis … ? mas ty v hlave vobec nieco ci len vzduch ? zatial cokolvek si tu napisal bol vymysel a klamstvo ?
kolesa ktore sa v tomto okamihu daju kupit za 350e, predavas za 450. tvrdis ze ich predas 10 za rok, a ze to nakupujes po 200e. to je cele. ked to nieje zarobkova cinnost co posudi snad nejaky admin bazaru, tak je to potom velmi nevyhodna kupa pre potencialneho zakaznika. a toho ja upozornujem.
Ak niekto nechce riskovať poškodenie pri doprave alebo čakať dlho na kolesá tak si ich môže kúpiť tuto u kolegu predajcu isheep-a. Pravdou však je že momentálne sa tieto kolesá dajú kúpiť nové lacnejšie. myslím že aj kvôli tomu tu vznikol zbytočný flame.
Este raz a pomaly dobre ? Ocividne trpis nejakou poruchou pozornosti … kde pisem ze predam 10 kolies na mtbiker bazari ? Ukazes mi to mfekete ? poprosim ta … Dakujem
Ak niekto nechce riskovať poškodenie pri doprave alebo čakať dlho na kolesá tak si ich môže kúpiť tuto u kolegu predajcu isheep-a. Pravdou však je že momentálne sa tieto kolesá dajú kúpiť nové lacnejšie. myslím že aj kvôli tomu tu vznikol zbytočný flame.
Amen ? akurat tuto kolega mfekete to dajak nevie prehltnut ??♂️
Este raz a pomaly dobre ? Ocividne trpis nejakou poruchou pozornosti … kde pisem ze predam 10 kolies na mtbiker bazari ? Ukazes mi to mfekete ? poprosim ta … Dakujem
ja netvrdim ze predas 10 kolies na mtbiker bazari. ja ludom pisem ze ty sa na bazari pokusas predat kolesa ktore sa predavaju za 350e za 450e, a ze ty tvrdis ze si ich kupil za 200e. tym chcem upozornit ze podla vsetkeho porusujes pravidla bazaru,a potencianych kupcov aby sa nenechali oj**bat. nic viac, nic menej.
ukazes mi kde som sa priznal ze na mtbiker bazari vykonavam zarobkovu cisnnost ? Ukazes mi jedine pravidlo ktore som porusil ? Dakujem
Paci sa:
Kludne si tam napis tam aj 20 komentarov , predam dalsich 10 parov, tak ako kazdy rok 😂
mam ich za 200 😘 to by ale taky chudacik dezolatik ako ty nikdy nedokazal
Pravidla si porusil minimalne 3, nemas za co Byt to na mne, si zabanovany aj vo fore, nie len v bazari.
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasové či sexistické narážky.
3.Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
Cim to je ze vzdy ked tu niekto stupi na otlak smelinarovi, vzdy reaguju vsetci ako cez kopirak... agresivita, osobne invektiva a kopa nasilu urehotanych smajlikov?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ukazes mily mfekete alebo akokolvek dokazes ze som tu na mtbiker bazari predal 10 parov kolies ? Vidis tam v tej Tvojej citacii to slovicko “NOVEHO TOVARU” … stale ti to v tej Tvojej hlavicke nedochadza ? Vies ty vobec aky je rozdiel medzi jazdenymi a novymi kolesami ? ??? Apropo… Taky Admin si vie velmi lahko pozriet ake a kolko inzeratov som tu mal
PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie
fotku ktoru mas pri aktualnom inzerate si prvy krat zverejnil v inzerate 11.11.2023, a je aj pri inzerate s 2000km.
nechajme to na kupujucich, uz vedia ze ty im dokazes zabezpecit "skoro nove" kolesa ktore si kupil za 200, za 450e. a ked ta z toho vynechaju, 100ku usetria.
adminom nechame posudit, ci tvoj predaj je v sulade s pravidlami fora.
ked si to dnes vyklikas, vyberes si priplatkovu dopravu (aby si neriesil colnicu), pouzijes kupon ktory ti to tam ponukne, dostanes sa na 349.daco.
za 200 euro ich vie nakupit tuto pan predajca.
vsetky inzeraty kolies maju jednu fotku.
za 200 euro ich vie nakupit tuto pan predajca.
vsetky inzeraty kolies maju jednu fotku.
v tomto fore pisem preto aby ludia vedeli ze nepredavas kolesa lebo "Prechadzam na vyssi rafik", ale preto ze na tom chces zarobit. a upozornujem ich na to ze cena ktoru za to pytas vobec nieje pre nich priazniva.
kludne jednu fotku staci, na bazosi, kde napises ze draho predavas kolesa ktore si lacno nakupil. tu by si mal respektovat to ze tento bazar podla prevadzkovatela nieje urceny na to aby si z toho robil zarobkobu cinnost.
ukazes mi kde som sa priznal ze na mtbiker bazari vykonavam zarobkovu cisnnost ?
kolesa ktore sa v tomto okamihu daju kupit za 350e, predavas za 450. tvrdis ze ich predas 10 za rok, a ze to nakupujes po 200e. to je cele. ked to nieje zarobkova cinnost co posudi snad nejaky admin bazaru, tak je to potom velmi nevyhodna kupa pre potencialneho zakaznika. a toho ja upozornujem.
Amen ? akurat tuto kolega mfekete to dajak nevie prehltnut ??♂️
ja netvrdim ze predas 10 kolies na mtbiker bazari. ja ludom pisem ze ty sa na bazari pokusas predat kolesa ktore sa predavaju za 350e za 450e, a ze ty tvrdis ze si ich kupil za 200e. tym chcem upozornit ze podla vsetkeho porusujes pravidla bazaru,a potencianych kupcov aby sa nenechali oj**bat. nic viac, nic menej.
ale zrovna toto je zarobkova cinnost, ktora na mtbiker bazar nepatri.
Paci sa:
Pravidla si porusil minimalne 3, nemas za co
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasové či sexistické narážky.
3.Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
Cim to je ze vzdy ked tu niekto stupi na otlak smelinarovi, vzdy reaguju vsetci ako cez kopirak... agresivita, osobne invektiva a kopa nasilu urehotanych smajlikov?