Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftisheep napísal:
A ? kde je zakazane mat jednu fotku ? to mam akoze zakazdym robit nove fotky v atelieri aby bol tu panko mfekete spokojny ? ??‍♂️? prosim fakt sa tu uz nestrapnut ??? ostal si za blba a vidia to tu vsetci…

kludne jednu fotku staci, na bazosi, kde napises ze draho predavas kolesa ktore si lacno nakupil. tu by si mal respektovat to ze tento bazar podla prevadzkovatela nieje urceny na to aby si z toho robil zarobkobu cinnost.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:32:59
03
Mam Ti ukazat fotku bicykla s novonahodenymi 65mm rafkami ? 😂😂😂 uff takehoto dezolata som tu este veru nestretol 😂 len sa tu strapnuj dalej, pekne meno si tu robis … 😂 mas ty v hlave vobec nieco ci len vzduch ? zatial cokolvek si tu napisal bol vymysel a klamstvo 😂
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:35:57
00
Isheep podla mna sa strapnujes skor ty a urazky a smajliky to nezachrania. Sam si sa priznal k zarobkovej cinnosti co je jasne proti pravidlam fora a potom to ides prekrucat ako male dieta. A kludne si kopni aj do mna
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:42:07
033
arrow_leftgravel1 napísal:
Isheep podla mna sa strapnujes skor ty a urazky a smajliky to nezachrania. Sam si sa priznal k zarobkovej cinnosti co je jasne proti pravidlam fora a potom to ides prekrucat ako male dieta. A kludne si kopni aj do mna

ukazes mi kde som sa priznal ze na mtbiker bazari vykonavam zarobkovu cisnnost ? :) Ukazes mi jedine pravidlo ktore som porusil ? Dakujem :)
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:43:52
00
Mam Ti ukazat fotku bicykla s novonahodenymi 65mm rafkami ? ??? uff takehoto dezolata som tu este veru nestretol ? len sa tu strapnuj dalej, pekne meno si tu robis … ? mas ty v hlave vobec nieco ci len vzduch ? zatial cokolvek si tu napisal bol vymysel a klamstvo ?

kolesa ktore sa v tomto okamihu daju kupit za 350e, predavas za 450. tvrdis ze ich predas 10 za rok, a ze to nakupujes po 200e. to je cele. ked to nieje zarobkova cinnost co posudi snad nejaky admin bazaru, tak je to potom velmi nevyhodna kupa pre potencialneho zakaznika. a toho ja upozornujem.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:46:32
00
Ak niekto nechce riskovať poškodenie pri doprave alebo čakať dlho na kolesá tak si ich môže kúpiť tuto u kolegu predajcu isheep-a. Pravdou však je že momentálne sa tieto kolesá dajú kúpiť nové lacnejšie. myslím že aj kvôli tomu tu vznikol zbytočný flame.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:50:30
00
Este raz a pomaly dobre ? Ocividne trpis nejakou poruchou pozornosti … kde pisem ze predam 10 kolies na mtbiker bazari ? Ukazes mi to mfekete ? poprosim ta … Dakujem :)
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:56:21
00
arrow_lefthugo napísal:
Ak niekto nechce riskovať poškodenie pri doprave alebo čakať dlho na kolesá tak si ich môže kúpiť tuto u kolegu predajcu isheep-a. Pravdou však je že momentálne sa tieto kolesá dajú kúpiť nové lacnejšie. myslím že aj kvôli tomu tu vznikol zbytočný flame.

Amen ? akurat tuto kolega mfekete to dajak nevie prehltnut ??‍♂️
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 21:57:35
00
Este raz a pomaly dobre ? Ocividne trpis nejakou poruchou pozornosti … kde pisem ze predam 10 kolies na mtbiker bazari ? Ukazes mi to mfekete ? poprosim ta … Dakujem :)

ja netvrdim ze predas 10 kolies na mtbiker bazari. ja ludom pisem ze ty sa na bazari pokusas predat kolesa ktore sa predavaju za 350e za 450e, a ze ty tvrdis ze si ich kupil za 200e. tym chcem upozornit ze podla vsetkeho porusujes pravidla bazaru,a potencianych kupcov aby sa nenechali oj**bat. nic viac, nic menej.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 22:05:00
00
Amen 🙏 akurat tuto kolega mfekete to dajak nevie prehltnut 🤷🏻‍♂️

ale zrovna toto je zarobkova cinnost, ktora na mtbiker bazar nepatri.
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 22:10:13
30
ukazes mi kde som sa priznal ze na mtbiker bazari vykonavam zarobkovu cisnnost ? :) Ukazes mi jedine pravidlo ktore som porusil ? Dakujem :)

Paci sa:
Kludne si tam napis tam aj 20 komentarov , predam dalsich 10 parov, tak ako kazdy rok 😂

mam ich za 200 😘 to by ale taky chudacik dezolatik ako ty nikdy nedokazal

Pravidla si porusil minimalne 3, nemas za co :) Byt to na mne, si zabanovany aj vo fore, nie len v bazari.

1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasové či sexistické narážky.
3.Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.

Cim to je ze vzdy ked tu niekto stupi na otlak smelinarovi, vzdy reaguju vsetci ako cez kopirak... agresivita, osobne invektiva a kopa nasilu urehotanych smajlikov? :)
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 09:32:12
130
uz je zabanovany kompletne...
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 09:34:38
08
Inak ja som úplne nechápal tej komunikácii. Som šmelinár, predávam používanú čínu drahšie ako originál číňaň novú čínu. Bavím sa s možným zákazníkom a v 10 príspevkoch musím vždy spomenúť, že je dezolát a že býva v 1-izbovom byte, alebo s mamou. Čo ľudí vedie k takémuto jednaniu? Túžba zlikvidovať si vlastný biznis, alebo čo? Pritom ja som rád, že šmelinári sa v tomto bazáre tolerujú, lebo sú tu práveže mnohí dobrí šmelinári, kde sa dá dostať k naozaj skvelým komponentom za veľmi dobré peniaze.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 09:51:03
02
Vôbec by nebol problém keby tie kolesá dal, čo ja viem za 300€. Teraz sa dajú nové kúpiť aj s kupónom za cca 340€. Len to by už nebola taká ryža.
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:17:32
01
Však práve na tomto sa sami odhalia, keď to niekto nepreháňa a komunikuje slušne, ťažko sa dá povedať či je to nekalé obchodovanie v rámci pravidiel, ale keď sa takýto prejaví, sám si pod sebou podpíli vetvu 🤷
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:25:36
09
keyboard_arrow_up