Postnem sem este spravu, ktoru som dostal, pozdravujem
peka.
Mne sa to fakt paci, ako to vyzera na bajku.
Reagujem na tvoju otázku ohľadom MTB radenia Di2. Ja som si zaobstaral sadu XTR. Mal som možnosť držať v ruke všetky tri sady. Pre xtr som sa rozhodol hlavne kvôli tuhosti pružiny ktorá, je neporovnateľne tuhšia ako v ostatných sadách. Xt je síce dosť podobné xtr ale je tam citeľný rozdiel, deore by som nechcel. Robil som upgrade, takže som kupoval aj novú reťaz, pričom tá ktorú som jazdil bola krátka na novú xtr prehadzovačku. Inštalácia prebehla v pohode s aplikáciou Schimano. Čo sa týka nastavenia bolo treba iba mierne skorigovať doraz na jednom pastorku. Sadu jazdím tretí mesiac a
batériu som nabíjal dvakrát. Väčšiu spotrebu má prehadzovacka v režime superfast. Ramienko je tuhé v teréne drží
reťaz napnutú, nič nebúcha o zadnú stavbu. Funguje to bez zaváhania veľmi rýchlo. Ovládač radenia sa dá nastaviť podľa potreby v app. Ja som si musel trochu zvyknúť na ovládanie smerom hore a dole. Chýba mi odraďovanie ukazovákom, čo je asi pre mňa jediné mínus. Ale dá sa zvyknúť aj na ovládanie palcom.