BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Prosim poraďte, je tato trasa v časti (A-1) medzi Slnecnicami, Jarovskou bazantnicou a cestou do Kittsee pouzitelna, prejazdna na cestaku?
Obcasny strk nevadi, hlavne nech nie su zakazy, zatarasy ...
ps: manuálne vyklikane aj v Komoot aj mapy.com sa tvari, ze ok, no chcel by som vopred vedieť prejazdnosť
co som tade siel tak cca pred rokom, tak ta cesta popri lesiku smerom k asfaltke co ide do kittsee bola nejaka stratena a muselo sa ist chvilu hodne zarastenym chodnickom po luke a potom krizom cez lesik uz po lesnych...
ale pred vela vela rokmi chodil v pohode aj takto ako mas nakreslene, akurat ze po dazdoch tam dlho boli velke mlaky co bol problem aj obist
Jurava uz je stabilne otvorena a prejazdna v casti vystavby dialnice? Naposledy som tadial isiel, ked to iba na vikendy otavrali a neviem najst nejake nove info.
isiel som podla 'oci' a kvality cesty,
(krížom to bolo neúmyselne)
v bode zltej sipky by sa asi dalo prejst (po par desiatkach metrov, bol tam nejaky 'posed' z bedniciek), v bode fialovej šípky to vyzeralo dost nezjazdne/nepriechodne, no velmi som sa nesnažil preraziť naspäť
vyjazd na cestu Jarovce-Kittsee je na 'lúčke', v mieste, kde začína cyklocesta (ak by niekto chcel ist z tejto zapadnej AT strany, je lahko najst)
žiaden most som nevidel:(
možno niekedy nabudúce, polopešo
niekde na začiatku bola zhrdzavena slabo viditelna tabulka o areáli ochrany
ps: je tam velky hluk z dialnice, cize bažanty by boli hluché/hlupe, ak by tam museli byt
v bode zltej sipky by sa asi dalo prejst (po par desiatkach metrov, bol tam nejaky 'posed' z bedniciek), v bode fialovej šípky to vyzeralo dost nezjazdne/nepriechodne, no velmi som sa nesnažil preraziť naspäť
vyjazd na cestu Jarovce-Kittsee je na 'lúčke', v mieste, kde začína cyklocesta (ak by niekto chcel ist z tejto zapadnej AT strany, je lahko najst)
ps: je tam velky hluk z dialnice, cize bažanty by boli hluché/hlupe, ak by tam museli byt
V bode "zltej" sipky konci zjazdnost, dalej uz treba ist priamo po poli, a teda zjazdnost je velmi zavisla od stasu pody a aktualnej urody.
Spominany most (ruina) je na nakonci 1. aleje, ponad suche koryto vyznacene na mapke.
Prosim ta, ako je to pri slnecniciach? Da sa tam cez stavenisko prejst? A ako to zeleznicne priecestie?
To zeleznicne priecestie prenesies povedla zabran. Slnecnice by som presiel na ich druhu stranu (smerom k elektricke) a prisiel k prejazdu z druhej strany.
Pri Slnečniciach musis ist takto, zltou castou neprejdes, je tam oplotene stavenisko.
z dvoch paralelnych ciest doporucujem tu severnejsiu (po ceste pre auta, nefrekventovana), ta juznejsia je skvarovy mlatovy chodnik.
Priecestie nie je, zbadas betonove zatarasy tesne za miernou zakrutou. Je to napeso a nahulvata cez kolajnice...a kedze tie tiez su v zakrute a za stromami, doporucujem zbystrit sluch.
Pri Slnečniciach musis ist takto, zltou castou neprejdes, je tam oplotene stavenisko.
z dvoch paralelnych ciest doporucujem tu severnejsiu (po ceste pre auta, nefrekventovana), ta juznejsia je skvarovy mlatovy chodnik.
Priecestie nie je, zbadas betonove zatarasy tesne za miernou zakrutou. Je to napeso a nahulvata cez kolajnice...a kedze tie tiez su v zakrute a za stromami, doporucujem zbystrit sluch.
Uz len dodam, ze prijazdova cesta k byvalemu priecestiu je oznacena ako sukromny pozemok, a su tam zakazove tabulky (ale po vandalizme uz asi necitatelne). Zatial im ta cesta vyhovuje ako prijazdova na stavenisko, ale dalsiu fazu uz asi neprezije...
dobre hovoris, ze obcas tam boli oznamy o sukromnom pozemku, teraz som si ich nevšimol, no v polovici augusta najma na 'luckach' vjazdoch do lesika a betonovvych zabranach, bral som, ze sa vztahuju na 'lesik', nie na cestu
Podla mna tu cestu 'skulturnia'. Uz teraz na SV strane, v mieste oznacenom zltou sipkou (pokracovanie od 1. kruhaca v Slnečnice Market) vyssie je krasna cyklocesta, zial za plotom, lebo stavajú
Zacala sa oprava cyklolavky cez Pristavny most. Je uzavreta a da sa ist len cez tu uz opravenu pesiu.
A jedna fotka zo vcera.
No v nedeľu, keď som šiel po Prístavnom tak práve tá pešia bola uzavretá čo opravou prešla pred 2 rokmi a dalo sa ísť iba po tej rozbitej cyklistickej časti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obcasny strk nevadi, hlavne nech nie su zakazy, zatarasy ...
ps: manuálne vyklikane aj v Komoot aj mapy.com sa tvari, ze ok, no chcel by som vopred vedieť prejazdnosť
ale pred vela vela rokmi chodil v pohode aj takto ako mas nakreslene, akurat ze po dazdoch tam dlho boli velke mlaky co bol problem aj obist
ps, pred jazdou: tuto nespojenu cast ani nemusim skusat, zistenie z vlastneho výjazdu v polovici augusta: je tam stavba, zariadenie staveniska, ploty
V bode "zltej" sipky konci zjazdnost, dalej uz treba ist priamo po poli, a teda zjazdnost je velmi zavisla od stasu pody a aktualnej urody.
Spominany most (ruina) je na nakonci 1. aleje, ponad suche koryto vyznacene na mapke.
Prosim ta, ako je to pri slnecniciach? Da sa tam cez stavenisko prejst? A ako to zeleznicne priecestie?
Uz len dodam, ze prijazdova cesta k byvalemu priecestiu je oznacena ako sukromny pozemok, a su tam zakazove tabulky (ale po vandalizme uz asi necitatelne). Zatial im ta cesta vyhovuje ako prijazdova na stavenisko, ale dalsiu fazu uz asi neprezije...
https://maps.app.goo.gl/m8UzCM6Zi9N4Lz677
Podla mna tu cestu 'skulturnia'. Uz teraz na SV strane, v mieste oznacenom zltou sipkou (pokracovanie od 1. kruhaca v Slnečnice Market) vyssie je krasna cyklocesta, zial za plotom, lebo stavajú
A jedna fotka zo vcera.
A jedna fotka zo vcera.
No v nedeľu, keď som šiel po Prístavnom tak práve tá pešia bola uzavretá čo opravou prešla pred 2 rokmi a dalo sa ísť iba po tej rozbitej cyklistickej časti.
Vymienaju ten "bublinovy" asfalt?