Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftMarli napísal:
Nakoniec to vyšlo takto:

isiel som podla 'oci' a kvality cesty,
(krížom to bolo neúmyselne)

v bode zltej sipky by sa asi dalo prejst (po par desiatkach metrov, bol tam nejaky 'posed' z bedniciek), v bode fialovej šípky to vyzeralo dost nezjazdne/nepriechodne, no velmi som sa nesnažil preraziť naspäť
vyjazd na cestu Jarovce-Kittsee je na 'lúčke', v mieste, kde začína cyklocesta (ak by niekto chcel ist z tejto zapadnej AT strany, je lahko najst)

žiaden most som nevidel:(
možno niekedy nabudúce, polopešo

niekde na začiatku bola zhrdzavena slabo viditelna tabulka o areáli ochrany

ps: je tam velky hluk z dialnice, cize bažanty by boli hluché/hlupe, ak by tam museli byt

V bode "zltej" sipky konci zjazdnost, dalej uz treba ist priamo po poli, a teda zjazdnost je velmi zavisla od stasu pody a aktualnej urody.
Spominany most (ruina) je na nakonci 1. aleje, ponad suche koryto vyznacene na mapke.
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 21:41:16
10
arrow_leftMarli napísal:
Nakoniec to vyšlo takto:

isiel som podla 'oci' a kvality cesty,
(krížom to bolo neúmyselne)

v bode zltej sipky by sa asi dalo prejst (po par desiatkach metrov, bol tam nejaky 'posed' z bedniciek), v bode fialovej šípky to vyzeralo dost nezjazdne/nepriechodne, no velmi som sa nesnažil preraziť naspäť
vyjazd na cestu Jarovce-Kittsee je na 'lúčke', v mieste, kde začína cyklocesta (ak by niekto chcel ist z tejto zapadnej AT strany, je lahko najst)

žiaden most som nevidel:(
možno niekedy nabudúce, polopešo

niekde na začiatku bola zhrdzavena slabo viditelna tabulka o areáli ochrany

ps: je tam velky hluk z dialnice, cize bažanty by boli hluché/hlupe, ak by tam museli byt

Prosim ta, ako je to pri slnecniciach? Da sa tam cez stavenisko prejst? A ako to zeleznicne priecestie?
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 22:01:16
00
To zeleznicne priecestie prenesies povedla zabran. Slnecnice by som presiel na ich druhu stranu (smerom k elektricke) a prisiel k prejazdu z druhej strany.
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 22:30:52
00
Pri Slnečniciach musis ist takto, zltou castou neprejdes, je tam oplotene stavenisko.
z dvoch paralelnych ciest doporucujem tu severnejsiu (po ceste pre auta, nefrekventovana), ta juznejsia je skvarovy mlatovy chodnik.

Priecestie nie je, zbadas betonove zatarasy tesne za miernou zakrutou. Je to napeso a nahulvata cez kolajnice...a kedze tie tiez su v zakrute a za stromami, doporucujem zbystrit sluch.

Prílohy:

Screenshot_2025-10-08-22-25-11-167-edit_com.strava.jpg
Screenshot_2025-10-08-22-25-11-167-edit_com.strava.jpg 102.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.10.2025 - 22:33:09
01
arrow_leftMarli napísal:
Pri Slnečniciach musis ist takto, zltou castou neprejdes, je tam oplotene stavenisko.
z dvoch paralelnych ciest doporucujem tu severnejsiu (po ceste pre auta, nefrekventovana), ta juznejsia je skvarovy mlatovy chodnik.

Priecestie nie je, zbadas betonove zatarasy tesne za miernou zakrutou. Je to napeso a nahulvata cez kolajnice...a kedze tie tiez su v zakrute a za stromami, doporucujem zbystrit sluch.

Uz len dodam, ze prijazdova cesta k byvalemu priecestiu je oznacena ako sukromny pozemok, a su tam zakazove tabulky (ale po vandalizme uz asi necitatelne). Zatial im ta cesta vyhovuje ako prijazdova na stavenisko, ale dalsiu fazu uz asi neprezije...
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 22:55:54
00
dobre hovoris, ze obcas tam boli oznamy o sukromnom pozemku, teraz som si ich nevšimol, no v polovici augusta najma na 'luckach' vjazdoch do lesika a betonovvych zabranach, bral som, ze sa vztahuju na 'lesik', nie na cestu

https://maps.app.goo.gl/m8UzCM6Zi9N4Lz677

Podla mna tu cestu 'skulturnia'. Uz teraz na SV strane, v mieste oznacenom zltou sipkou (pokracovanie od 1. kruhaca v Slnečnice Market) vyssie je krasna cyklocesta, zial za plotom, lebo stavajú

Prílohy:

IMG_20251008_233407.jpg
IMG_20251008_233407.jpg 186.76 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.10.2025 - 23:42:45
00
keyboard_arrow_up