Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://www.instagram.com/ilciclistafotografo/reel/DPrsH5SCCMU/
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 08:08:28
01
Dve motorky takmer havarovali pred Remcom...
https://www.instagram.com/reel/DPrirRMkkg0/
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 08:38:21
00
A čo je najšokujúcejšie, zobral to úplne v pohode, bez nejakého teátra, bol si vedomý, že strata je už veľká a tých pár sekúnd zdržania v konečnom dôsledku neznamená nič. Dokonca aj v cieli pôsobil uvoľnene, asi konečne pochopil, že v pretekoch kde bude Pogačar( s výnimkou časoviek) , je 2.miesto maximum, čo môže dosiahnuť.
K Pogačarovej dominancii, ktorá tu niektorým prekáža napíšem asi toľko, že oveľa radšej sa budem pozerať na cyklistu s dravým štýlom jazdy, ktorý nie je vypočítavý, nešpekuluje, má výkonnosť a sebavedomie zdvihnúť sa a odísť z pelotónu 100km pred cieľom, ako na niekoho, kto ide 3 týždňové preteky celý čas zakliesnený v zadnom kolese súpera a o víťazstve rozhodne v 20.etape v poslednom kopci 2 km pred cieľom. Pretože vypočítavosť, chladný kalkul, ustráchanosť a doslova zbabelý štýl jazdy je niečo ,čo je oveľa horšie, ako dominancia, ktorú predvádza Pogačar. Je v pelotóne veľmi málo jazdcov, ktorí ukázali aspoň akú-takú odvahu, veľmi sympaticky mi je Lemmy (je to môj pseudonym pre Simonsa, ktorý mi pripomína Lemmyho Kilmistera z Motorhead) jazdil odvážne už v Kigali a aj na Lombardii podal super výkon, prial som mu ten 3. flek, ale nevyšlo. Dúfam že v budúcej sezóne bude tá dominancia ešte väčšia a pridá k tomu ešte aspoň 1. klasiku- primaveru, alebo Paríš-Rúbeš.
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 14:18:05
29
Ach, bože.
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 14:53:18
03
Matkough čo sa stalo?
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 15:22:46
00
Kamarat nadomnou pise a mne vzdy len ten povzdych pride na um...
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 15:52:21
00
Dnes Paris - Tours. Veľmi zaujímavé preteky. Šotolina + kopčeky... Dá sa na HBO ak má niekto...
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 16:02:47
00
arrow_leftMatkough napísal:
Kamarat nadomnou pise a mne vzdy len ten povzdych pride na um...

To mi bolo jasné, len čo ten povzdych znamená. Ale nevadí, však každý má svoje :)
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 16:33:35
00
arrow_leftOptimus napísal:
A čo je najšokujúcejšie, zobral to úplne v pohode, bez nejakého teátra, bol si vedomý, že strata je už veľká a tých pár sekúnd zdržania v konečnom dôsledku neznamená nič. Dokonca aj v cieli pôsobil uvoľnene, asi konečne pochopil, že v pretekoch kde bude Pogačar( s výnimkou časoviek) , je 2.miesto maximum, čo môže dosiahnuť.
K Pogačarovej dominancii, ktorá tu niektorým prekáža napíšem asi toľko, že oveľa radšej sa budem pozerať na cyklistu s dravým štýlom jazdy, ktorý nie je vypočítavý, nešpekuluje, má výkonnosť a sebavedomie zdvihnúť sa a odísť z pelotónu 100km pred cieľom, ako na niekoho, kto ide 3 týždňové preteky celý čas zakliesnený v zadnom kolese súpera a o víťazstve rozhodne v 20.etape v poslednom kopci 2 km pred cieľom. Pretože vypočítavosť, chladný kalkul, ustráchanosť a doslova zbabelý štýl jazdy je niečo ,čo je oveľa horšie, ako dominancia, ktorú predvádza Pogačar. Je v pelotóne veľmi málo jazdcov, ktorí ukázali aspoň akú-takú odvahu, veľmi sympaticky mi je Lemmy (je to môj pseudonym pre Simonsa, ktorý mi pripomína Lemmyho Kilmistera z Motorhead) jazdil odvážne už v Kigali a aj na Lombardii podal super výkon, prial som mu ten 3. flek, ale nevyšlo. Dúfam že v budúcej sezóne bude tá dominancia ešte väčšia a pridá k tomu ešte aspoň 1. klasiku- primaveru, alebo Paríš-Rúbeš.

Však aj komentátor na ES to zhodnotil, že Remco to ustál s jasnou mysľou. :lol:

No a všimnite si, keď sa z toho špuntu rozbieha tá motorka s fotografom akú dostane delovku po prilbe od nejakého
diváka.

A do tretice. Kto má posledné týždne lepší kurz na učenie sa slovinskej hymny než Remco. :D
Zobraziť komentár 12.10.2025 - 17:31:02
00
Thank you, Rafa!
https://www.instagram.com/reel/DPrU9LGjHzW/
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 07:00:31
01
V sumáre kráľom víkendu nie je Pogi, ani Quinn, ale Tom Pidcock.
2 preteky, 421km, 6240 v.m. a 2 x 6.miesto. To chce gule a sakra dobré nohy na konci sezóny :muscle:
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 08:13:22
06
Pidcocka 6. miesta nezaujímajú,možno keby nešiel Lombardiu ,tak včera vyhra.
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 10:24:39
00
Nikoho nezaujimaju sieste miesta, historia si pamäta len vitazov.
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 12:59:10
01
ma vobec Pidcock silny team? Mam pocit, ze je ako Sagan... nikoho Q36.5 nevidiet s Tomom.
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 13:22:00
00
Myslim ze Pidcock ako 3 najlepsie zarabajuci cyklista v tomto roku, podla zdrojov co som nasiel, by mal dosahovat uplne ine vyslekdy. (Zaraba viac ako MVDP)
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 13:56:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up