Skúsim na tieto otázky odpovedať:
Áno,pridal som,lebo je zima a nerád sa v zime príliš spotím-hneď z domu mám 300 v.m. na hrebeň-baterka má dostatočnú kapacitu,tak prečo nie?
Ale pozor-tých 248 W od motora na Eco dostanem len vtedy,ak aj ja dám 248 W-väčšinou ale v zime jazdím len cca 150 - 200 W , takže spolu to je vždy tolko,čo dám ja x 2.
Mal som aj predtým na Eco asist.100%,ale
výkon stopnutý na max.120W,takže mohol som točiť ja aj 300W,motor viac ako 120 W nedal.
Mám to tak len teraz na zimu,keď bude teplejšie,zasa uberiem.
Podobne je to aj na Mid,ak ja dám 160 W,motor pridá 240 W-alebo inak,ak chcem aby dal 300W,ja musím tlačiť 200W-je to super,keď fičím po nejakom singli,kde sa rýchlo striedajú zákruty,klesanie,stúpanie a pod. šliapnem a ide to ako
High nepoužívam,ale aj tam platí,že ak by som chcel z motora maximum,čo je 360W,ja musím dať svojích 180 W-je to jednoduchá matematika.
Tie dojazdy čo ukazuje je nezmysel,asi len hrubý odhad,veď elektronika nevie,aké trasy jazdím a hlavne aké výškové metre dám.
"ako sa ti jazdi oproti 25-27kg biku co si mal predtym, ked mas teraz 21,3 - 22 kg bike,
4-5 kg menej "
Ten rozdiel v pocite z jazdy je neskutočný,tých 5 kilo dole dáva úplne iný zážitok z jazdy-mám ešte doma Haibike AllMount 4,motor Yamaha PW-X3,ktorý ťahá ako besný,ale tú jazdu si na ňom zďaleka tak neužikem.
Samostatná kapitola je geometria a pruženie na tom Treku,to sa im fakt podarilo
"Ako vnimas ten rozdiel oproti vykonu a krutiacemu full
ebiku 566W / 350W; 85Nm / 60Nm"
Takto-áno,full
e-bike má tieto parametre,ale aj tak som ich skoro nikdy nevyužíval-lebo načo?
21 kg trek dáva 360 W a ja,keď trochu viac zaberiem,na chvíľu dávam 250 W,to je spolu cca 600 W,to je úplne že dostatočné na všetko.
Aj ten krút.moment 60 Nm bohate stačí,tiež ho moc nevyužívam.
V utorok šiel z domu karbónový full bio bike,a pojde aj ťažký 27 kg e-bike,tento Trek ešte trochu odlahčím-práve som dostal info,že karbónové
kolesá sú už hotové,sám som zvedavý,na akú vahú sa dostanem

edit:
cisty má baterku 260 W,ak sa nemýlim,tam je takéto nastavenie asi vhodné,inak by ďaleko nezašiel-ja som zaregistroval už dávnejšie,že sú na trhu aj ľahké e-bike,ale baterka do cca 400 Wh nič pre mňa-až keď prišli tieto 580 Wh som sa začal viacej zaujímať ...