Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Oplati sa mat kameru v aute na celnom skle, pripadne aj vzadu.

Vcera vecer som prechadzal po Racianskej smer Pezinok. Pri Lidli oproti Mladej garde pustali odbocujuci soferi chodcov cez priechod, takze som za nimi zastavil, lebo lavy pruh nebol volny. No a uz som len pozral do spatneho zrkadla, ako za mnou leti skutrista a potom za sebou dve tupe rany, pricom presiel povedla mna. Zastavil na rohu chodnika, tak uz som sa pratal nabok aj ja a rovno som siel na parkovisko k Lidlu, aby sme tam nestali a nezavadzali...smeroval som priamo do rohu parkoviska, pri ktorom chlapik stal s motorkou. On sa vsak vybral prec...
Reku co teraz? Ostal som uplne rozcarovany, zvysil mi tep na 200. Asi dve minuty som sedel a predychaval. Potom som vysiel von, obzrel lavu stranu auta a hlavne zrkadlo, ktore laktom pretlacil dopredu a zacalo mat volu asi 2cm. Okrem toho som nezistil nic, no vravim si, ze toto ja nebudem platit zo svojho. Stiahol som z kamery video, priblizil na ECV, ktore bolo nastastie dobre viditelne. Zavolal som nasledne 158 a nahlasil som, ze usiel z miesta nehody. Takmer za hodinu prisli nehodovkari. Tesne pred ich prichodom som siel skontrolovat, ako dlho sa da bezplatne parkovat. Zrkadla sa mi pri zamknuti sklopili, potom pri odomknuti sa odklopili a vola zmizla - vravim si preco som to neskusil skor. No ale co uz, ked tam boli, tak mi povedali, ze ho vylustrovali a pride. Nakonieco ho aspon poucili, dali mu fukat atd. Velmi sa mi ospravedlnoval, ze zle pochopil moj "odjazd" na parkovisko a dokonca sa pytal, co by som chcel za svoj strateny cas...reku nechcem nic, iba zaplatit parkovne (bol som dlhsie ako hodinu). Tak nakoniec ani to nebolo treba, lebo nefungoval automat :)

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Rano vsak tento pribeh dostal pokracovanie. Sli sme na Devinsku Kobylu na prechadzku a ked som zaparkoval na slniecku, zbadal som, ze mam poskodenu lavu stranu zadneho naraznika. Asi mi ju vzal vyfukom...preto tie dve rany - jedna naraznik a druha zrkadlo

Príloha:
IMG_8609.jpeg
IMG_8609.jpeg 383.58 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Volal som teda policajtovi, ktory so mnou komunikoval v sobotu vecer. Chudaka som ho zobudil a poziadal som ho, ci by mi vedel poskytnut kontakt na pana, ktory do mna narazil, lebo sme si nevymenili kontakt, kedze nebolo vidno ziadnu skodu (poucenie pytat kontakt vzdy). Za par minut som uz kontakt mal a vecer sme sa s panom stretli a vsetko spisali. Ozaj mal osuchany kryt vyfuku.

Po tomto mam fakt malu iskricku nadeje, ze asi existuju aj normalni ludia, ktori sa k vytvorenym problemom vedia postavit aj celom.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 20:16:12
06
V týchto prípadoch nie je dôvod nespolupracovať. Ide len o spísanie záznamu, lebo normálny vodič má platné PZP.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 20:23:42
00
Ja som si včera našiel buchnutý blatník a vinník nespolupracoval.Neni?.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 20:36:54
00
misoR prosim ta, aku mas v aute kameru? Montoval si si ju sam?
Diky!
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 20:54:59
00
Mam viofo a229 plus a montoval som si ju sám. Ešte budem dopĺňať aj zadnú kameru a externú lifepo batériu, ktorú som mal aj v starom aute.

Kice, najprv je ale dôležité vinníka identifikovať a konfrontovať 🙂
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 21:09:53
10
misoR ja som poznámku smeroval k vinníkovi, že nemá čo utekať keď už sa stala škoda. A aj k prípadným čitateľom fóra, ak sa im podobné prihodí.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 21:18:17
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up