Lokalizácia
Formulár sa odosiela
'nahana' to si kus prehnal :D, akonahle sa tadej urve, tak ostatni idu ako keby v predu nik nebol a superia len medzi sebou...
nie je predsa mozne aby tadej usiel majstrovi vesmiru+ dalsich par cyklistov, ak by si za nim strihli teamovu casovku... neexistuje zeby ho tak nedobehli. ale proste nechce sa im
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 14:16:25
00
arrow_leftcapulo napísal:
'nahana' to si kus prehnal :D, akonahle sa tadej urve, tak ostatni idu ako keby v predu nik nebol a superia len medzi sebou...
nie je predsa mozne aby tadej usiel majstrovi vesmiru+ dalsich par cyklistov, ak by si za nim strihli teamovu casovku... neexistuje zeby ho tak nedobehli. ale proste nechce sa im

Ja by som nepovedal, že sa im nechce. No je tam také stádo egoistov v balíku, ktorí nebudú ani za boha spolupracovať a stíhať Tadeja. Pritom pri cielenej stíhacej jazde by ho mohli vo viacerých pretekoch dohnať. Však sám Remco ho jediný sám naháňal a dokonca boli úseky, kde na neho sťahoval náskok alebo došiel za ním s rozdielom straty, ktorý sa už niekoľko kilometrov nemenil, ale bol stabilný.
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 14:29:05
02
Mne sa ale zdá, že niektorý to troška s tým Pogačaron preháňate. Hneď ako niekto niečo povie/napíše proti, tak nabehne úderka a všetkých zhadzuje. Písať o jazdcovi, ktorý si len otvoril ústa ako no name jazdcovi je trocha trápne.
Sám Pogi by sa nad tým pousmial a neriešil to.
Proste to k tomu patrí. Pogačar má len šťastie, že mu príroda nadelila mimoriadne vlohy a ostatní majú smolu. Nemajú na to aby ho naháňali. Keby to šlo, tak by to spravili. Pár z nich si poplače a drvivá väčšina to podľa mňa ani nerieši a berie to ako fakt. A víťazstvo aj tak bojuje len hŕstka. Ostatní sú len koliesko v stroji...
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 20:41:39
39
Dakujem, Hazard, vnimam to podobne a to Pogimu fandim, je uzasny.

Minimalne na Jonasa co tu popisali niektori je velka traposina, to je take pieskoviskove fandenie, mne zname skor z futbalu ci hokeja. Cital som Jonasov pribeh a je velmi inspirativny (pisali v nom, ze nebol vynimocny, ale bol pracovity a makal na sebe, co je nieco, co sa ceni rovnako ako prirodzeny talent - dokonca pre nas, hobbikov, snad aj viac):

https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-jonas-vingegaard-pribeh-kariera-tour-de-france-2023/
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 21:10:24
06
Možno by ho aj dobehli keby ťahali ako o dušu a striedali sa, problém je možno inde. Kto by vyhral :D tam sú tie egá :D lebo si každý v hlave povie, budem ťahať a na konci ma aj tak niekto dá :D Však, koľkokrát ide niekto únik,, a zrazu pelotón začne ťahať a dobehne chudáka 1 km a niekedy 200 metrov pred páskou :)
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 21:25:39
00
ved to je prave to, ze sa im nechce spolupracovat :), ved kolko setris % v haku? celu kopu.. a o tolko % predsa pogi od nich nie je lepsi, takze ist by to malo, ale nie je ta vola potiahnut superovi...
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 10:59:07
00
Tak ale je rozdiel, keď na rovine naháňajú 3-4 tímy pár jazdcov, lebo majú záujem špurtovať a na druhej strane idú jednotlivci proti Pogačarovi v horskej etape/klasike 60 km pred cieľom...
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 20:09:38
00
arrow_leftHazard napísal:
Tak ale je rozdiel, keď na rovine naháňajú 3-4 tímy pár jazdcov, lebo majú záujem špurtovať a na druhej strane idú jednotlivci proti Pogačarovi v horskej etape/klasike 60 km pred cieľom...

No ale to nie je Pogačarova chyba a už vôbec nie je dôvod mu prisudzovať vinu, že preteky sú nudné a dokonca dopredu rozhodnuté, keď je na štartovke.
Nech si upracú najprv vo svojich tímoch stratégiu a ego hlavy u svojich jazdcov.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 11:15:33
00
ako povedal uz nie-miestny klasik, pockal by som par rokov
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 11:56:52
00
Unibet Rose Rockets má nový název a sponzora. Také přivádí dva vrchaře, zkušeného Poelse a nadějného Petera.

Předpokládá se, že tým Unibet Rose Rockets se už příští rok dostane na start Tour de France, letos se sestava okolo Lukáše Kubiše dostala už na Paříž-Roubaix, Amstel Gold Race, Omloop Nieuwsblad a další velké závody, ale účast na Tour by byla největším úspěchem mladého týmu.

https://www.roadcycling.cz/clanek/unibet-rose-rockets-ma-novy-nazev-a-sponzora-take-privadi-dva-vrchare-zkuseneho-poelse-a-nadejneho-petera
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 12:21:13
04
arrow_leftmirec16 napísal:
ako povedal uz nie-miestny klasik, pockal by som par rokov

To je výrok z kategórie "všetci očkovaní do dvoch rokov zomrú".
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 12:32:08
00
nemyslim si, toto je skor nedavna historia, par takych “som najviac testovany”, alebo “to je iba o lepsom treningu, regeneracii,..” tu uz bolo a vieme ako to dopadlo, verim ze toto nebude ten pripad, okrem toho, ze Tadej je sympatak, tak neviem ci by sa profi cyklistika z tohto tak rychlo vyhrabala

a nerozumiem tym kecom o tom, ako si ostatni maju upratat hlavy a ega, minimalne na MS a ME sa v skupine za nim pravidelne striedali a vyzeralo, ze idu hranu, tie jeho vykony su niekde inde, naklada im ako juniorom a preto to budi taku pozornost a urcitu pachut
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 12:50:41
02
arrow_leftJOLI napísal:
No ale to nie je Pogačarova chyba a už vôbec nie je dôvod mu prisudzovať vinu, že preteky sú nudné a dokonca dopredu rozhodnuté, keď je na štartovke.
Nech si upracú najprv vo svojich tímoch stratégiu a ego hlavy u svojich jazdcov.

Čo si majú upratať? UAE je najsilnejší tím, lebo maju najväčší budget. Ostatní sú ďaleko za nimi. V horskom teréne sa im vyrovná možno Visma a to je všetko. Keď sa Tadej utrhne, tak už je po práci kolegov pelotón okresaný a nemá kto sťahovať. Ostatní vedia, že na neho nemajú a ide sa o druhé, tretie miesto. A to je fakt. Neexistuje stratégia na také tímy. Našiel niekto stratégiu na SKY? Nie lebo mali najlepších jazdcov. UAE má vyhodu v tom, ze Pogi nastupuje ďaleko, takže domestici majú "voľno" skôr.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 14:04:32
00
no on asi nepisal o domestikoch ale lidroch.. ze ti by si mali upratat hlavu. ked tam uz domestici nie su tak lidri by sa nemali kukat po sebe a spekulovat kto kolko energie usetri na zaverecny sprint... samotny remco na casovke furt nadelil tadejovi, a odrazu v zavode nedokaze ani udrzat odstup? a ked tam este ma dalsich x ludi akoze lidrov inych teamov? to proste nesedi. je to presne ako byvaju nejake zavery tazkych jednorazoviek. jeden sa utrhne a ma vyhrate bo neni toho co by kus potiahol za nim...
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 14:20:39
00
To je to čo hovorím, to ego, lídri si povedia, nebudem ťahať druhým :D Ako kedysi Sagan, každý sa na neho zavesil a nechcel ťahať, lebo vedel, že šprint nedá :D Za mňa super, Tadej sa zoberie a ide, vyjde , nevyjde, chce pretekať.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 14:34:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up