ifko Pre istotu som kontaktovala aj Packetu a teda, je pravdou, že si vieš "odoslanie zásielky" vyklikať cez aplikáciu. Ale ak v appke prejdeš do sekcie zásielky, je tam vyslovene uvedené, že ju treba odniesť na podacie miesto. Tam môžeš nadiktovať kód zásielky (z Packeta appky) a bude od teba prevzatá. Tiež stačí však nadiktovať na pobočke aj ID obchodu a nemal by byť problém s vrátením.
Tzn. ako sme predpokladali, samotné vrátenie do Z-BOXu nie je pri tomto spôsobe (cez vratkový kód obchodu) možné. Pri vrátení balíka v pobočke dostaneš aj potvrdenie o prevzatí.
Chápeme, že vrátenie cez Z-BOX by bolo pohodlnejšie a veríme, že Packeta toto do budúcnosti aj nejak zapracuje

Tana, neber ma v zlom, ale skor si myslim, ze sa jedna len o nespravne sprostredkovanie alebo interpretaciu informacie od Packety... Ked sa nieco da "odoslat" tak sa musi dat tymto sposobom aj "vratit". "Podacie miesto" je aj Z-box! V appke sa daju vyfiltrovat vsetky "podacie miesta" a vyhodi to aj Z-boxy (vid print screen nizsie). Na 100% sa to musi dat, lebo minimalne do dvoch e-shopov som uz takto veci cez Z-boxy kedysi davnejsie vracal.
Ale OK, nebudem to komplikovat, zanesiem to radsej na "kamenne" podacie miesto, aj ked je to pre mna problem, lebo vacsina z nich maju otvorene len do 17:00, co je cas, kedy koncim v praci. Len prosim zapracujte na tomto, lebo som presvedceny, ze drviva vacsina ludi uprednostnuje Packetu prave preto, aby nemuseli vo velmi obmedzenych otvaracich hodinach stihat nejake kamenne predajne, ci kvoli vyzdvihnutiu alebo zaslaniu resp. vrateniu.
Príloha:

z-boxy.jpg
126.5 KiB
Otvoriť v novom okne
thumb_up0thumb_down
.
P.S. Ale ako som pisal vyssie - po kliknuti v appke na "Vratit zaseilku" a vlozeni vasho ID obchodu mi to normalne vygenerovalo podacie heslo, ktore by sa malo dat pouzit aj v samoobsluznom Z-boxe ako sa aj pise v navodoch na webe Packety...