Pozri, aj nerozoberateľná integrála môže byť "deravá" v zmysle odvetraná, napríklad TLD Stage, Endura alebo Fox Proframe a podobne, ale ak váhaš nad rozoberateľnou a nerozoberateľnou, tak rozoberateľná je praktickejšia pri takom širokospektrálnom používaní a zvoľ si nejakú najpevnejšiu, ktorou tá štvorka je. Mám ju doma, používam aj s bradou aj bez a to je presne tá jej výhoda - ideme do Karpát hore-dole, beriem len vrch, ideme do Wexlu, beriem ju celú, idem do Karpát na traily, šliapem na Kolibu vo vrchu a spodok mám zakvačený na
batohu alebo ľadvinke a hore ho nacvaknem a idem dole. Boli sme v Saalbachu, v bikeparku som jazdila v celej, šli sme sa po obede previezť po okolí medzi dedinami, brala som len vrch a nemusela som mať so sebou 2
helmy alebo teda žiadnu na hlave, lebo "sa mi nechce" chodiť v plnej integrále. Mne teda vyhovuje jej praktická stránka ale priznám sa, že som si ju vybrala aj preto, že mi jediná z tých rozoberacích modelov sedela. Teda, celé mi sedeli skoro všetky ale samostatné vrchy mi nesedeli na žiadnej, len na tejto Leatt 4.