Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mas pravdu, furt lepsie ako citat tie tvoje dristy pankacske
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 09:00:11
10
arrow_leftscarinko napísal:
Mne na tom jasne nie je nic, bol tqm normalny prechod. Teraz je uprostred prechodu ostrovcek. Hura. Ovcam je to jedno, prechod neprechod. Ak si to akratia o meter aj tak pojde mimo prechodu.

Samozrejme, že taký ostrovček zvyšuje bezpečnosť a komfort pre chodcov. Ty si možno statný junák, mačo a superman, ale skús byť starý človek, mama s deckami a zistíš, aké dobré je rozdeliť si prechod takej širokej cesty na dve časti a najprv si skontrolovať smer zľava a prejsť a potom si skontrolovať smer zprava a prejsť.
Viem, podľa teba by starci či urevané decká mali sedieť doma a nie sa motať po uliciach, aby si ty mačo mohol jazdiť nerušene autom, ale tak svet nefunguje.
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 09:19:56
05
zaujímavé je že som tadiaľ išiel deň pred tým ako vzniklo hento video na "X" a absolutne bez problémov to človek videl... ostrovčeky vidno, značenie na zemi je tiež úplne jasné... úprimne si nedokážem predstaviť ako niekto kto sa venuje riadeniu preletí cez ten ostrovček....

IBA že by to bola taká krásna pasca na telefonistov za volantom :D :D
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 17:28:34
00
U nás také tiež vzniklo a neviem o tom že by sa tam nejaký debil rozbil ... ale zato sa tam dá bezpečne prejsť ... bo limit na 30kmph je iba na papieri, v realite ho nikto nedodržiava...
https://maps.app.goo.gl/Fq93KGxhVhCRAggo7?g_st=ac
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 18:12:58
01
Vidim, ze Cyprichova jednosmerka? Dlho som tam nebol...
Ivast, na Tomasicke bol posun pruhov, to je po x rokoch zradne.
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 19:36:47
00
Ozaj dlho, jednosmerná je +20r a pri zavádzaní PAAS zmenila smer ...
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 19:39:59
00
Zle som sa vyjadril. Jednosmer opacne si pamatam pri castych nakupoch v Nisel. :y:
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 23:35:22
00
arrow_leftZipsik napísal:
zaujímavé je že som tadiaľ išiel deň pred tým ako vzniklo hento video na "X" a absolutne bez problémov to človek videl... ostrovčeky vidno, značenie na zemi je tiež úplne jasné... úprimne si nedokážem predstaviť ako niekto kto sa venuje riadeniu preletí cez ten ostrovček....

IBA že by to bola taká krásna pasca na telefonistov za volantom :D :D

Nestalo sa ti nikdy ze si nieco prehliadol ? Mne ano. Dokonca pred par tyzdnami elektrokolobezkara na hlavnej. Nastastie musel iba pribrzdit, ked som mu vosiel do cesty. Ale jednoducho mozog tak funguje - obcas sa pozries, ocakavas auto, je tam nieco ine a mozog to nespracuje. Ludia robia chyby - nefunguju na 100%. O co by boli cesty lacnejsie, keby fungovali na 100%. Neprerabali by sa X krizovatky na kruhace, vsak tam je tiez jasna prednost.

Preto su potrebne vyrazne oznacenia. Aby ta to nakoplo, ze automat v hlave tam nestaci a nieco sa zmenilo. Tu niekto nieco pokaslal. Asi nie pri planovani, ale pri realizacii - mozno chybali znacky, alebo niekto, kto to mal spravit vypadol a zabudlo sa na to.
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 11:04:49
02
Akurat som pocul ze obciam schvalili pravomoc merat rychlost. Nech su nase cesty akokolvek rozbite, stale aspon v tomto sme na tom boli lepsie ako napr cesi, kde soferovat je ako ist do lunaparku na tie scare house atrakcie a cakat co na teba za kazdym rohom vyskoci.
Skoda, ale asi mozem byt rad ze sme vobec odolavali doteraz. Trochu ma len prekvapuje ze to povolila tato garnitura, cakal som to az od pska a spol. Zrejme zacuchali prilezitost na nejak obstaravanie, a nasi ludia predsa aj tak budu na whitelistoch, pokuty pojdu len plebsu
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 10:31:17
00
netreba sa báť čo kde skočí, stačí začať jazdiť predpisovo ... bude to náročné ale zase lepšie ako báť sa, či?
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 10:40:23
02
ale to zamyslenie, ze ako nasi ludia ziaskaju imunitu je relevantne ...
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 10:48:12
00
Ja by som im doprial toho, aby všetci jazdili predpisovo a obce mali z tých radarov len ťažkú finančnú stratu...a boli z nich nešťastní rovnako, ako starosta obce Písek, ktorý nechal nainštalovať radar na diaľničný obchvat a potom sa sťažoval, že z neho nič nemá, lebo ľudia jazdia predpisovo. :-D
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 13:04:43
00
Normálne mestá a dediny tie radary inštalujú nie na to, aby zarobili, ale na to, aby ľudia nejazdili rýchlo. Preberal som to s primátorom jedného z väčších miest, jemu stačí, ak sa mu tie radary časom finančne vrátia, nepotrebuje na nich zarábať. Plánujú ich dať ku školám, na sídliská a pod.
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 13:19:09
00
Tato garnitura to povolila obciam preto, lebo im pobrala prijmy, tak aby mali moznost si sami zarobit.
Obce po tom volali dlhodobo. Zial, pre nas to bude drahsie. To su tie dane.
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 13:55:44
02
will, co bude pre nas drahsie tym, ze obce budu moct merat povolenu rychlost? Toto malo byt uz davno.
Zobraziť komentár 05.11.2025 - 14:20:20
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up