BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
ak idu ti chodci na Apolle popri kraji, tak je to v pohode. Ale tam stretavam aj bezcov co su roztahani po celej sirke. A sobotu dokonca jeden bezal presne stredom, robil nahodne vybocenia do stran a este mal aj sluchatka.
A co sa tyka Pristavneho, uz velmi dlho aj ja pouzivam tu zapadnu lavku. Vzdy bola v lepsom stave ako ta vychodna.
To iste je aj Novy most. Nejazdieval som tadial vobec, ale kamarat mi stale vyplakaval, ze on pesi chodi po pesej strane a stale mu tam nejaki cyklisti strpcuju zivot. Potom som par krat cez ten most isiel a teda zodpovedne po cyklo strane. Samozrejme plna prevadzka pesich, vyslovene bolo treba zastavovat a premotat sa medzi skupinkami pesich. Tolko k tomu rozdeleniu. Vsetci chodia vsade.
po Novom moste sa na biku neoplati ist, a to ani v noci, ja ho berem ako cisto pre chodcov. Vzdy su tam roztahani ludia po celej sirke, a zachvilu este zacinaju aj vianocne trhy, bude ich tam este viac, tak ako na celom nabrezi.
ak idu ti chodci na Apolle popri kraji, tak je to v pohode. Ale tam stretavam aj bezcov co su roztahani po celej sirke. A sobotu dokonca jeden bezal presne stredom, robil nahodne vybocenia do stran a este mal aj sluchatka.
A co sa tyka Pristavneho, uz velmi dlho aj ja pouzivam tu zapadnu lavku. Vzdy bola v lepsom stave ako ta vychodna.
Tiež som takého stretol na Apolle na cyklolávke čo bežal vyslovene stredom. Asi ten istý pošuk.
A ďalší pošuk bežec na hrádzi medzi Starým mostom a Apollom. Beží oproti no sleduje si niečo na záznamovom zariadení dosť dlhú dobu, že vôbec neregistruje, že zo stredu mi ide rovno do protismeru na moje barany. Našťastie som mal ešte, kde uhnúť. Aj keď som na neho pokrikoval aby sa ráčil pozrieť pred seba, tak nereagoval a spamätal sa až keď som ho tesne minul.
po Novom moste sa na biku neoplati ist, a to ani v noci, ja ho berem ako cisto pre chodcov. Vzdy su tam roztahani ludia po celej sirke, a zachvilu este zacinaju aj vianocne trhy, bude ich tam este viac, tak ako na celom nabrezi.
Plný súhlas. Najhorší most čo sa týka prejazdu cez Dunaj. Už len ten nájazd na petržalskej strane je divočina, keď sa tam motajú chodci a cyklisti čo tam tlačia.
Novy most nieje dobre znaceny takze tam sa podla mna netreba zavzdusnovat ze chodci alebo cyklisti idu po zlej strane. Jedine asi iba ak ide cyklista po pesej strane od mesta do Petrzalky - tam je to znacene jasne a zretelne. Naviac som tadial jazdieval skoro kazdy den niekolko rokov, aj v uplnej plnke a nejaky problem som v tom nevidel. Jazdil som ohladuplne, nemal problem pockat, ked sa nedalo prejst tak som ludi poprosil - to pre mna nieje ziadny problem.
Ale je mi jasne ze aj keby to bolo znacene jasne tak tam chodci pojdu na cyklo, uz len koli vyhladu na hrad.
Ten novy povrch na Lipovinovej/Mustovej vyzera dobre. Ziletkari mozu krochkat blahom.
Ma to len jednu chybicku, a to, ze to nepotiahli az po Alstrovu . Snad casom.
Inak, v podjazde pod D1 na Jurave je taka hlbsia blatova kaluz s blatovymi usadeninami, ktora sa neda obist. To len pre info ziletkarom, ktori su citlivi na cistotu svojich bikeov.
Tak som to bol dnes omrknut, siroka cyklo dialnica... veduca odnikial nikam. Ale aspon maju pesiaci radost, mozu sa roztahovat do este vacsej sirky. Dnes som musel vyzvanat na skupinku asi desiatich co sli po uplne celej sirke tejto sirokanskej cyklo cesty. Aky ma vyznam budovat taketo cyklo cesty, ked sa nijako neda ludi donutit aby respektovali, ze su na ceste na ktorej maju cyklisti prednost? Preco sa nejdu takto poprechadzat napr. aj po D1?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež som takého stretol na Apolle na cyklolávke čo bežal vyslovene stredom. Asi ten istý pošuk.
A ďalší pošuk bežec na hrádzi medzi Starým mostom a Apollom. Beží oproti no sleduje si niečo na záznamovom zariadení dosť dlhú dobu, že vôbec neregistruje, že zo stredu mi ide rovno do protismeru na moje barany. Našťastie som mal ešte, kde uhnúť. Aj keď som na neho pokrikoval aby sa ráčil pozrieť pred seba, tak nereagoval a spamätal sa až keď som ho tesne minul.
Plný súhlas. Najhorší most čo sa týka prejazdu cez Dunaj. Už len ten nájazd na petržalskej strane je divočina, keď sa tam motajú chodci a cyklisti čo tam tlačia.
Ale ak ides smer od mesta, tak odbocim na most na prvej moznej odbocke, ak sa da, ak je moznost, ak nieje zakaz.
Ale je mi jasne ze aj keby to bolo znacene jasne tak tam chodci pojdu na cyklo, uz len koli vyhladu na hrad.
a aktualne ako?
Novy povrch
Tak skusim alternativny zdroj
https://banm.sk/novinka/122740/vynovena-cyklotrasa-r33-podkarpatska-radiala-je-oficialne-otvorena-a-pripravena-sluzit-cyklistom
Novy povrch
kua, a uz su tam mamicky s kocikmi #scarinko
Ma to len jednu chybicku, a to, ze to nepotiahli az po Alstrovu
Inak, v podjazde pod D1 na Jurave je taka hlbsia blatova kaluz s blatovymi usadeninami, ktora sa neda obist. To len pre info ziletkarom, ktori su citlivi na cistotu svojich bikeov.
Novy povrch
Tak som to bol dnes omrknut, siroka cyklo dialnica... veduca odnikial nikam. Ale aspon maju pesiaci radost, mozu sa roztahovat do este vacsej sirky. Dnes som musel vyzvanat na skupinku asi desiatich co sli po uplne celej sirke tejto sirokanskej cyklo cesty. Aky ma vyznam budovat taketo cyklo cesty, ked sa nijako neda ludi donutit aby respektovali, ze su na ceste na ktorej maju cyklisti prednost? Preco sa nejdu takto poprechadzat napr. aj po D1?