Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Zmenili to trosku. 0.99 je za dopravu ak to chces hned (cize dany den objednas do 12). Zadarmo je to ak ti to staci az dalsi den. A ponuka mi to aj pod 49euro.
Velmi pekne riesenie.
ou, vidim, diky, pozitivna zmena ktoru som nepostrehol, dokonca by som tvrdil ze nebola aktivne komunikovana ... za tychto okolnosti povodna idea samozrejme nema zmysel ... ale ten box pri predajni na vydaj mimo pracovnych hodin zvazte, na ten napad som hrdy ;-]
Marli pri tom paušali neobmedzený počet objednávok od 1 do 49 € ? tak platí môj prvý príspevok áno, zmazal som ho, pretože niekedy reagujem zbytočne rýchlo, po odoslaní si vravím, a čo ten paušal , ako je to presne ? aj keď som šípil, že takto akosi ...
juju_pepe mozes si ich tam objednat ty sam, s tym, ze das platbu na predajni. Priamo tam sa potom rozhodnes, ci sedlo beries alebo tu objednavku zrusis.
ahojte,
cerstva skusenost - asi mensi problem v logistike
pozrite pls Objednávka č. 1459200 rukavice su v ZA a odber bude tiez v predajni v ZA
ale rukavice sa chystaju presunut do skladu a odber je namiesto dnes (piatok) 15:00 az v utorok (vsetky jednotlive polozky maju mozny odber dnes do 15:00 v ZA)
dik
KinDo vidim, ze si to uz rozdelil a rukavice mas uz pripravene na odber v ZA. To je v principe idealny postup, lebo my ked nemame vsetky veci do objednavky na jednej predajni, tak stiahneme veci z predajne, idu do skladu, tam sa kompletne nachysta objednavka a ide naspat na predajnu. Chapem, ze to znie neoptimalne, ale tak mame nastaveny proces, ktory minimalizuje chybovost, kedze finalizacia objednavky prebieha vzdy v sklade. Uz ale dlhsie zvazujeme, ze to budeme robit inak - ze posleme polozky na predajnu a tam sa objednavka skompletizuje (co je rychlejsie, ale ma trocha vyssiu nachylnost na chybu).
Zdravim. Bolo by mozne pridat v sekcii Komponenty/Prehadzovacky/... atd, filter na zobrazenie len elektronickych prehadzovaciek? Nasledne, ak kliknem na nejaku, velmi mi chyba previazanie s kompatibilnymi (alebo odporucanymi) komponentami (radenie, baterka, nabijacka...). Je tam v ramci produktu cast "K tomuto produktu sa môžu hodiť", ale trochu na smiech, kedze pri elektronickej prehadzovacke sa mi vraj hodia klasicke mechanicke radenia, co je nezmysel .
prečo sa posunie termín doručenia na predajňu o štyri dni-konkrétne zo 14.11. na 18.11.2025 ?
je to obj.č. 1474420
viem,že to robí automat,ale ja tak je to divné-za vysvetlenie vopred ďakujem.
Dano5 reálne je, že to bude na predajni zajtra/pozajtra, neviem čo je to za bug, resp. tuším ale viac možno napíše Rachela. V každom prípade určite to vieme zmastiť tento týždeň, položka na objednávku by mala prísť dnes/zajtra,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velmi pekne riesenie.
info pouzitelne pre ivast aj viacerych
cerstva skusenost - asi mensi problem v logistike
pozrite pls Objednávka č. 1459200 rukavice su v ZA a odber bude tiez v predajni v ZA
ale rukavice sa chystaju presunut do skladu a odber je namiesto dnes (piatok) 15:00 az v utorok (vsetky jednotlive polozky maju mozny odber dnes do 15:00 v ZA)
dik
https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/cyklopocitace/prislusenstvo-a-drziaky/garmin-varia-rtl-515-cykloradar-p109621.html
Garmin Varia™ RTL 515 cykloradar
159 €
Garmin Varia™ RTL 515 cykloradar
159 €
Rukavice za 1609€
"Máme v popise chybu? Budeme veľmi radi, ak nám ju nahlásiš"
toto som nahlasil, s linkom na tvoj prispevok tu, nech si neprivlastnujem zasluhy
(myslim, ze je im to asi jednoduchšie tade ako tu cez forum)
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/gripy-omotavky-a-koncovky/gripy/truvativ-descendant-single-locking-gripy-102-g-hneda-p132999.html
prečo sa posunie termín doručenia na predajňu o štyri dni-konkrétne zo 14.11. na 18.11.2025 ?
je to obj.č. 1474420
viem,že to robí automat,ale ja tak je to divné-za vysvetlenie vopred ďakujem.
savings Truvativ Descendant Single Locking gripy, 102 g, hnedá
20,99 € savings
MOC 35,99 €