Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Ahoj, Dano5, je to tak, popisujes, zial, uz dlhsiu dobu pre nas znamy bug v nasom systeme. Prakticky to sposobuje dostupnost jedneho z produktov "do X dni" v momente vytvorenia objednavky. Fix je uz dlhsiu dobu pripraveny, nebol vsak zatial nasadeny, pripomeniem ho kolegom.
Avizovany datum som ti zmenil pri objednavke spat na 14. 11., aby to bolo v prioritach na zabalenie tak ako ma byt
wishlist
-ked si pridavam do wishlistu tovar pri ktorom si vyberam velkost, pyta si odomna opat zadat velkost aj ked ju uz mam vybranu priamo pri produkte. trosku otravne ale budis.
no nasledne vo wishliste nikde nevidim aku velkost som si vybral. dozviem sa ju len ak kliknem na ikonu vlozit do kosika. ak si rozkliknem tovar, tak ma posle na stranku bez vybranej velkosti.
-ak mnou vybrana velkost nieje skladom, alebo je nedostupna a niektora z velkosti ktoru som si nevybral skladom je, vidim iba, ze tovar je skladom co je dost neprehladne a mylne. -to iste cena - pri roznych velkostiach mate rozne ceny, ale ja vidim inu ako by som mal.
-stym suvisi aj zlucovanie viacerych vybranych velkosti toho isteho tovaru do jednej. nepride mi to moc prakticke vzhladom na roznu dostupnost a cenu.
a dlhodobo mi chyba jedna vec - moznost zmenit poradie - nahadzem tam niekolko veci a chcel by som si ich usporiadat podla priority no neda sa.
Ahoj, Gusto0, vdaka za spatnu vazbu, velmi validne body za mna k tym prevedeniam jedneho produktu. lakara si to poznaci na zvazenie a zapracovanie. Ten posledny bod je asi jediny, ktory na prvu hned by som povedal, ze bez dalsich kvantitativnych vstupov, by mi nedaval zmysel pre drvivu vacsinu zakaznikov, ale tiez by sme sa mali pozriet, aka je distribucia poctu produktov v nakupnych zoznamoch, ci by to davalo zmysel.
Gusto0Marli - to zoradenie myslite tak, ze si chcete spravit uplne custom poradie tych produktov? Ak ano, neriesila by to napr. aj moznost si vytvarat viacero wishlistov, ktoru uz teraz mame (teda viacero zoznamov produktov), aby ste to mali prehladnejsie, ak tam toho mate vela?
povedzme ze tam mam zo 5-10 veci a chcem im urcit prioritu - dolezite by som si popresuval na zaciatok a co by som chcel, ale nieje az tak podstatne na koniec. ale ak to je technicky narocne tak kaslat na to.
ved priority sa menia v case ... vo wishliste su vacsinou veci ktore clovek nepotrebuje hned, ale vzhladovo v blizkej ci vzdialenej buducnosti, prip. casom aj dovod na odpadne alebo nejaku polozku kupim inde alebo iny typ ... to by si musel priority pravidelne updatovat, aby to poradie malo nejaku vypovednu hodnotu v kazdom case ... nezmysel ...
Ja by som tiez bol za moznost vlastneho zoradovania/posuvania vo wishlistoch.
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym
mam viac zoznamov (na duše, košíky napriklad) a v nich tie, ktoré by som chcel vyskusat, kulit nabudúce. Zoradil by som, ak by sa dalo - napriek komentaru, ze je to nezmysel...iste autor vie lepsie, co ja chcem/potrebujem, ako to pouzivam
Ja by som tiez bol za moznost vlastneho zoradovania/posuvania vo wishlistoch.
Napr. planujem kupit nove plaste, tak som si nejake pridal do wishlistu, potom som si tam pridal ine veci, a potom dalsie plaste. Ale rad by som mal vsetky plaste vedla seba - cize by som ich chcel posunut k tym prvym
sprav si dva zoznamy - jeden pre plášte, a druhý pre to ostatné.
Poznámka pre budúci rok - škoda, že ste nedali možnosť vrátenia tovaru nie do 100, ale stačilo by do 60 dní, a to v mesiaci november. To pre tých, čo kupujú darčeky na Vianoce a nevedia, či sa darček bude alebo nebude hodiť, či trafili veľkosť či farbu. Pre mňa je predĺžená možnosť vrátenia tovaru dnes k ničomu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Avizovany datum som ti zmenil pri objednavke spat na 14. 11., aby to bolo v prioritach na zabalenie tak ako ma byt
SMS,že objednávka je pripravená na odber,pípla už dnes o 14.00
-ked si pridavam do wishlistu tovar pri ktorom si vyberam velkost, pyta si odomna opat zadat velkost aj ked ju uz mam vybranu priamo pri produkte. trosku otravne ale budis.
no nasledne vo wishliste nikde nevidim aku velkost som si vybral. dozviem sa ju len ak kliknem na ikonu vlozit do kosika. ak si rozkliknem tovar, tak ma posle na stranku bez vybranej velkosti.
-ak mnou vybrana velkost nieje skladom, alebo je nedostupna a niektora z velkosti ktoru som si nevybral skladom je, vidim iba, ze tovar je skladom co je dost neprehladne a mylne. -to iste cena - pri roznych velkostiach mate rozne ceny, ale ja vidim inu ako by som mal.
-stym suvisi aj zlucovanie viacerych vybranych velkosti toho isteho tovaru do jednej. nepride mi to moc prakticke vzhladom na roznu dostupnost a cenu.
a dlhodobo mi chyba jedna vec - moznost zmenit poradie - nahadzem tam niekolko veci a chcel by som si ich usporiadat podla priority no neda sa.
sprav si dva zoznamy - jeden pre plášte, a druhý pre to ostatné.
Cena je správna?
Voľakedy bolo pri produkte nahlásiť chybu, teraz som to nenašiel.
Mohli by ste skusit redizajnovat shop podobne ako je teraz forum.
Mali by ste celkom dobru spatnu vazbu od zakaznikov ci sa im to paci. ...
Ja myslim, ze by sa vratil stary dizajn celkom rychlo.
Poznámka pre budúci rok - škoda, že ste nedali možnosť vrátenia tovaru nie do 100, ale stačilo by do 60 dní, a to v mesiaci november. To pre tých, čo kupujú darčeky na Vianoce a nevedia, či sa darček bude alebo nebude hodiť, či trafili veľkosť či farbu. Pre mňa je predĺžená možnosť vrátenia tovaru dnes k ničomu.