Ahojte , chcem sa spýtať majitelov bicyklov KELLYS Theos R kovej rady ci ich baví menit spodný kryt baterky (motora) v jednom kuse alebo už poriešili nejaké alternatívne odolnejsie riešenie.. ten plast nieje zrovna pružný a za 1000km som vymenil dva v oboch prípadoch klacek zpod predného kolesa v zjazde vyhodilo priamo do tohto krytu ... Zaroven taka druha technická problemova cast tohto R koveho bajku je uchytenie baterie na skrutku... Hlinikova skrutka na 6 imbus s napisom 10NM ... Skrutkuje sa do plastoveho zavitu spodneho uchytu baterky. Zavit som strhol a sotva tam mohlo byt 5nm .. a čo viem od známych s tymito bajkmi , niesom prvý. Jasne dielec stoji 9€ , aj spodny kryt 10€ ... Lenze to kazdu chvilku menit nieje bohviečo.. ci to dakto dal prerobit na hlinikovu vlozku ten domcek uchytenia baterie (zavit)
prvykrat to vidim v realne. vyzera ze 20,57kg s pedalmi, odhad 20.3 bez . ale treba mysliet na tom ze tam je karbonove snad uplne vsetko, dokonca aj teleskopicka sedlovka. Keby to ma hlinikove diely ako kokpit atp, tak je to uz cez 21kg
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
22kg
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://ebike-mtb.com/en/centurion-no-pogo-r7000-test/
a hliníky dostali Kiox 4OO do TT, najvyšší model iné farby a zmeny v špecifikácii
https://www.centurion.de/de-de/bikefinder/tag/no-pogo-r-40
kolekcia Raymon 2026, naozaj široká paleta motorov, aj Bosch CX
Aký bude najlepší motor v roku 2026?
Motory v teste: Avinox M1, Bosch Performance Line CX Gen5, Bosch Performance Line CX-R, Bosch Performance Line SX, FAZUA Ride 60, Mahle M40, maxon Air S, Pinion MGU E1.12, Shimano EP801, S-Works 3.1, TQ HPR60
https://ebike-mtb.com/e-bike-motoren-vergleich/
bez panasonicu?
Vie niekto na Slovensku diagnostikovať Mahle motoŕ ?
Bez Yamahy:-)?
chlapi akú dĺžku kľúk jazdíte? ak prejdem zo 165 mm na kratšie, je tam aj iný benefit okrem menej častého škrtania o zem, prekážky?
Ahojte , chcem sa spýtať majitelov bicyklov KELLYS Theos R kovej rady ci ich baví menit spodný kryt baterky (motora) v jednom kuse alebo už poriešili nejaké alternatívne odolnejsie riešenie.. ten plast nieje zrovna pružný a za 1000km som vymenil dva v oboch prípadoch klacek zpod predného kolesa v zjazde vyhodilo priamo do tohto krytu ... Zaroven taka druha technická problemova cast tohto R koveho bajku je uchytenie baterie na skrutku... Hlinikova skrutka na 6 imbus s napisom 10NM ... Skrutkuje sa do plastoveho zavitu spodneho uchytu baterky. Zavit som strhol a sotva tam mohlo byt 5nm .. a čo viem od známych s tymito bajkmi , niesom prvý. Jasne dielec stoji 9€ , aj spodny kryt 10€ ... Lenze to kazdu chvilku menit nieje bohviečo.. ci to dakto dal prerobit na hlinikovu vlozku ten domcek uchytenia baterie (zavit)
IMG_20251229_141946.jpg
Pokial je mi znamo, tak na panasonic gx ultimate nieje ziadna moznost upravit % pripomoci, alebo cokolvek ine, vlastne ani neexistuje ziadna appka.
Teraz som nasiel toto https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panasonic.jp.pct.user.sparkshuttleharbor.user&hl=vi
Nestretol sa stym niekto uz? Nieje ziadna info, na ktore motory, ci na novu seriu . . .
k tym vaham.. 😵
prvykrat to vidim v realne. vyzera ze 20,57kg s pedalmi, odhad 20.3 bez . ale treba mysliet na tom ze tam je karbonove snad uplne vsetko, dokonca aj teleskopicka sedlovka. Keby to ma hlinikove diely ako kokpit atp, tak je to uz cez 21kg