Kategórie
Bike-tech- LED Remote je na facku, po ceste fajn, ale v teréne sa málokedy podarí prepnúť podporu len o jeden stupeň, skoci to o dva poväčšine. Rovnako ovládanie displeja Kiox 300 detto. Tlačidla sú proste veľmi jemne, bolo by super, keby kládli väčší odpor. Celkovo ten ovládač je v teréne nepraktický.
- Kiox 300: zatiaľ nemožnosť navigácie ako v starom Kioxe (ma doriešiť update). Aktuálne žiadne možnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva, napríklad hrudného pasu (neviem či stary Kiox toto vedel). Další problém celého systému je, že ukazuje viac najazdených km ako iné trackovacie nástroje. Pri cca 50km tripe ukazuje o 2km prejdené viac (obvod kolesa mám správny - riešia to aj další chalani v UK napr.)
- motor: tam som ok, zoznamujeme sa ešte.
- batéria 750Wh: pre mna tiež v pohode, Dnes trasa 50km, prevýšenie 950m, zostatok 43%. Casto využívané eMTB vzhľadom nato, že sme šli so Saganom sorcererom, ktorý je proste dabel ?
- aplikácia Flow: v podstate nemám nejaké negatíva. Na iOS musí byt povolená poloha na “Vždy” inak neukáže nastupane metre. Export gpx z nej ale neobsahuje údaje o čase, takze je nepoužiteľný. Možnosť úpravy nastavenia režimu Eco a Turbo.
Ak ma niekto otázky rad zodpoviem.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
417 €
savings
MOC 699,90 €
savings Lezyne Matrix Saddle Tagger sedlový držiak na lokátor Apple AirTag, čierna
13,09 €
savings
MOC 26,99 €
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
-27% Garmin Quarter Turn rýchloupínacia svorka pre Edge 540/840
7,99 €
-27%
MOC 10,90 €
Jaaaj, teraz ako citam tvoju reakciu, tak jasne, moja chyba, nie od Boschu, ale od CUBE...
Ale potom to je ozaj asi tak, ze ide hlavne o kovove casi, do ktorych je motor upevnovany. dalej ci je hlinik, alebo carbon to uz nema vplyv. Neviem si inak vysvetlit 30Nm aj u jedneho aj u druheho materialu...
To tiez zalezi od chipu ktory instalujes. V pripade chipu s RIM magnetom ako napr. https://slovakbikeparks.sk/eshop/odblokovanie-rychlosti/1709-volspeed-e-bike-tuning-cip-pre-bosch-performance-line-cx-rim-magnet-0036089631118.html neastaci "demontovat iba plastovy spodny dekel". samotne telo chipu je uchytene sponou, ktora ho obopina a je uchytena najednom konci v hornej casti motora, teda zrkalovej k plastovemu uchytu. Ono, je na trhu x chipov, ja vsak potrebujem ten s podporou RIM magnetu, teda na rafiku zostava originalny magnet...A potom mam odporucanie na znacku VOLspeed. Na yamahe som mal chip od spolocnosti eplus a ten po dvoch rokoch odysiel...
Ahoj, nezachytil si na FB, že nejaký maník z Poľska prehráva UE verziu motora na USA verziu a budeš mať rýchlosť 32km/h ( vie to nastaviť až na 64 ).
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
mám 17.16 a žiadny rozdiel v nastaveniach režimov tam nevidím, watty sú vo W a do 750, Nm sú v Nm a do 100.
Keď som mal AW tak to fungovalo len tak, že na hodinkách si videl tep. Nikde inde tie údaje následne neprenasalo.